• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinbaşı eskişehir ZEN kuaföre verdiğim para haram olsun!!!!

loranya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
7
0
86
34
İstanbul
arkaşadşlar şehir dışından gittim ve Zen kuaföre gelinbaşı yaptrdm. en özel günümü berbat ettiler, tartişmaya girdiler misafirlerime hem kötü davrandılar hem de berbat yaptılar. gelinliğimi yırttılar. zaten anlaşırken söyledikleri de yalan çıktı makyajla ilgili. o gün telaştan ve misafirleri de düşünerek ses çıkartmadım ama verdiğim para haram olsun. onların da özel günü berbat olsun. başkasının düğün günü daha berbat olmasın..

arkadaşlar kısa süre önce bende gelin saçımı zen kuaföre yaptırdım ve tek kelime ile tüm nazımı çektiler.ilk konuşmamızda eşim ile beraber gittik ve oda ortamı ve bize karşı davranışlarını çok beğendi.yorumların bazısında çok kötü şeyler yazanlar var okuyorum ve bu yazılanların belli amaç doğrultusunda bu kadar abartılı ve yalan olduğunu ben yaşayan biri olarak söyleyebilirim.ortamları tam profesyonel ve işlemleri harika.ve marka diye geçinen eskişehir salonlarına göre de hem uygun fiyatlı hemde çok iyiler.

arkaşadşlar şehir dışından gittim ve Zen kuaföre gelinbaşı yaptrdm. en özel günümü berbat ettiler, tartişmaya girdiler misafirlerime hem kötü davrandılar hem de berbat yaptılar. gelinliğimi yırttılar. zaten anlaşırken söyledikleri de yalan çıktı makyajla ilgili. o gün telaştan ve misafirleri de düşünerek ses çıkartmadım ama verdiğim para haram olsun. onların da özel günü berbat olsun. başkasının düğün günü daha berbat olmasın..
ben de yıllardır zen kuaföre gidiyorum hiç sorun yaşamadım bir tek ben değil kuzenlerim teyzem ve halamlar ve bazı arkadaşlarım da zen kuaföre gidiyor hep de konuşuruz daha kimseden olumsuz birsey duymamıştım sizin yazdıklarınızı okuyana kadar ve çok şaşırdım ya sen de bir yanlışlık var ya da bizde neyse geçmiş olsun diyeyim ama ben hep memnun ayrılmıştım bir de GK var orası da güzeldir

Back