gelin yatağı

Bu ne yaaa...
Kusura bakmayın ama bu ıvırzıvır yatağın üstündeyken siz nerede yatacaksınız....

Benim de allahtan ailemin de böyle batıl inançlarımız yok...
Çeyizim düğünden 15gün önce serldi... Yatak odasını ben yerleştirdim.... Buzdolabımız, erzak dolaplarımız hepsi full doluydu.

Annemin ördüğü dantelden pamuk saten bir pike takımı serdim, üstüne de yatak örtüsünü..
Çeyiz serildiği günden başlamak üzere yıllık izindeydim.. Annemlerle geri döndüm, normalde ben de düğün hazırlıkları için annemlere gittim... Anahtarı küçük görümceme verdim... Yatağın üstündeki örtüyü kaldırttım.. Sadece pike takımı kaldı... Poğça ve kek veya kurabiye çikolata lokum falan koymasını istedim... Belki acıkırsak diye...
Ama eve saat 2 de eşimin ve benim çılgın bekar arkadaşlarımızla gittiğimizde hepsi anında süpürüldü, zaten biz de yorgunluktan yiyecek halde değildik... Bize gıcıklık yapıp saat 3buçukta gittiler, bizde anında sızdık... Sabah 9 uçağıyla balayına gidecektik çünkü....

Gelin yatağı falan hikaye...
İhtiyaçlarınıza göre bir nevresim bir yatak örtüsü tamamdır.. Zaten size üstündekiler pek lazım olmayacak... Önemli olan yatak, hatta o bile olmasa da olur bir gelin bir damat yeterli. :)))

:roflol:ayyyyy one
kım toplayacak onu ne gerek var ya.... cok acayıp olmus ben sa ıstemezdım ole bıse allahtan bızdede ole bı adet yok olsada olmaz yahuuuuuu :roflol:

Ne kadar saçma şeyler bunlar....
Deli kuyuya bi taş atmış her onu çıkarmaya çalışmış misali...Zaten böyle adettir gelenektir çok saçma gelir bana...Ki zaten çoğu saçmalıktır.

düğünden yorgun argın geldikten sonra o işi yapmaya mecali olursa insanın ona şükretsinler bence.:kedi:

kimse o yataği boşaltmakla uğraşmaz.:jeyyar:

Bu resimdeki yatağa bayıldııımm..Ahhhh aahh bileydim bundan olsun bundan olsun diye tutururdum süper ama yaa:):):)
Canım madem merak ediyosun bence resimdekini iste:)

yaaa ben de isterim şekerler pastalar ne güzel olmuş iştee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…