- Konu Sahibi ben_istanbul
-
O değil de takla atma olayı süpermiş. delikafadulden
bizdede böyledirr bende böyle biliyorum :lepi:bizde gelın yatagı vardır...
gelın eve getırılırken yanında gelının(kız tarafından) teyzesi veya yengeside bulunur..
sonra 2rekat sukur namazı kılar gelın ve damat... gelın ve damada nasihat ederler ve
kız tarafı geri dondunde eve buseferde erkek tarafından bır buyuk gelır
sonra erkek tarafından (yenge - gorumce) tarafından hazırlanan önce yemekler.. ardından yemıs,cerez,meyve..içeçek gibi seyler.. bir tepsiye hazırlanıp yatak odalarına konur.. sonra yenge yada gorumce gelının elını damada vererek nasihat edip mutlulluklar diler.. ve evden ayrılır...
parlak saten şık nevresimleri geçirirsiniz yatağa,bir de adettendir,normal bir çarşafın 4te1 i kadar bir bez konur yatağın içine(malum ilk gece muhabbeti,gösterileceğinden değil ya adetten işte):jeyyar:,yatak örtüsüyle örtülür(mümkünse allı,pullu,süslü şıkıdım şıkıdım bi yatak örtüsü)üstüne damatın pijamaları ve gelinin seksi gecelikleri konulur(sanki giyinecekler de):
Neyy?? Gelin yatağın üstünde takla mı atar :roflol::roflol:
parlak saten şık nevresimleri geçirirsiniz yatağa,bir de adettendir,normal bir çarşafın 4te1 i kadar bir bez konur yatağın içine(malum ilk gece muhabbeti,gösterileceğinden değil ya adetten işte):jeyyar:,yatak örtüsüyle örtülür(mümkünse allı,pullu,süslü şıkıdım şıkıdım bi yatak örtüsü)üstüne damatın pijamaları ve gelinin seksi gecelikleri konulur(sanki giyinecekler de)delikafadulden,kıyıya köşeye şampanya ya da şarap sıkıştırılırsa da süper olur:bbo:
bu ne yaa bu kadar çok süsü yataktan kım toplayacak damadın uykusu gelır gelın toplarken ben ugrasmam hem yatkodasının mahremıyetı var ben yatakodamı kendım serecem kımseyı de elletmıycem kullanılcak sekılde olcak ya ne bu saçma bence gamyoncuiremsu
benımkını kayınvalıdem yapmıştı görümcelerımle beraber..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?