Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen hemen hepsini hallettik. Bir pasajdaki küçük bir dükkandan ihtiyaçlarımızın çoğunu tamamladık. Kaliteliydi her şey. Kıyafetlerimizi de giyebileceğimiz güzel şeyler aldık. Hepsini çok beğendim.
bence bu saydıklarının hepsini kız tarafı alır, ayrıca bulaşık makinesi ve yatak odası da kız tarafına aittir bizdemrb kızlar bende 5 ay önce nişanlandım nişan bohçası yaptık ama antalya ve izmit gibi iki uzak şehir olunca bazı eşyalardan birer tane alındı annem şimdi düğünde bunları tamamlamalarını istiyor artı olarak başka eşyalar da alınırmış onları da almalarını istiyor ama ben nasıl söylicem :2::2:
düğün hazırlığında kaynana geline;
1 takım yemek takımı
1 takım tencere seti
1 takım çatal -kaşık takımı
1 elektronik mutfak eşyası
battaniye
yorgan
nevresim takımı
yatak örtüsü
5-10 adet havlu,tülbent,çorap-patik,
falan alınırmış. bunlar doğru mu yoksa annem fazladan mı söyledi
canım yanlış anlama ama annen biraz abartmış sanki. mutfakta ıvır zıvır ne varsa hepsini kız alır diye biliyorum ben. en azından ben öyle yaptım. mutfakta sadece buzdolabını eşim aldı. kayınvalidem bi uyku seti 10-15 havlu örtü 1 battaniye 1 beyaz iş verdi o kadar.mrb kızlar bende 5 ay önce nişanlandım nişan bohçası yaptık ama antalya ve izmit gibi iki uzak şehir olunca bazı eşyalardan birer tane alındı annem şimdi düğünde bunları tamamlamalarını istiyor artı olarak başka eşyalar da alınırmış onları da almalarını istiyor ama ben nasıl söylicem :2::2:
1 takım yemek takımı
1 takım tencere seti
battaniye
yorgan
nevresim takımı
yatak örtüsü
bunlardan zaten benim çeyizimde var çeyiz için alındı ama ufak tefek olarak erkek tarafı da alırmış birer takım :44:
mrb kızlar bende 5 ay önce nişanlandım nişan bohçası yaptık ama antalya ve izmit gibi iki uzak şehir olunca bazı eşyalardan birer tane alındı annem şimdi düğünde bunları tamamlamalarını istiyor artı olarak başka eşyalar da alınırmış onları da almalarını istiyor ama ben nasıl söylicem :2::2:
1 takım yemek takımı
1 takım tencere seti
battaniye
yorgan
nevresim takımı
yatak örtüsü
canim yaa konyadan misin?? yaa benim annemde yazin benim dugun bohcami konyadan alicak, acaba nerden aldin guzel kaliteli yerler falan??Hemen hemen hepsini hallettik. Bir pasajdaki küçük bir dükkandan ihtiyaçlarımızın çoğunu tamamladık. Kaliteliydi her şey. Kıyafetlerimizi de giyebileceğimiz güzel şeyler aldık. Hepsini çok beğendim.
canım yanlış anlama ama annen biraz abartmış sanki. mutfakta ıvır zıvır ne varsa hepsini kız alır diye biliyorum ben. en azından ben öyle yaptım. mutfakta sadece buzdolabını eşim aldı. kayınvalidem bi uyku seti 10-15 havlu örtü 1 battaniye 1 beyaz iş verdi o kadar.