• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Gelin saçında taç mı yoksa çiçek mi daha güzel?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gelin saçında taç mı? yoksa çiçek mi?

• Ankete Katılan
    164
bence ne taç nede çiçek. ikiside bana göre değil.çok güzel duaklar var. mesela rahibe duvağıyla kombine edilebilir.

sadec duvak bu da ilginç bir yaklaşım o zaman rahibe duadı da degıl kendın işletirsın sadece sence olan bir aksesuar olmuş olur:teytey:

bence ikiside güzel olur.....sac nasıl ypılacak bılmıyoruz kı.....saca da baglı bence...

çiçek daha hoş durur bence.........

Ben taç takmıştım ama öyle kraliçe tacı gibi abartılı bişey değil. İnanın gelinlik resimlerime baktığımda üzerimde duran tek güzel şey tacımmış. Kır düğünlerinde çiçek güzel oluyo, düğün yapacağınız mekana göre seçim yapmak en iyisi.

Son düzenleme:
Ben çiçek takmıştım. Yandan büyükdü biraz. Topuzuma çok yakışmıştı.Taç isteniyorsa illada çok iyi kuaför bulmak gerekir. Herkez güzel yapamıyor bnce tacı...

Ben dügünümde tac takmayi düsünüyorum cünkü tac bence daha güzel duruyor...

Saç şekline göre değişir ama ben taç seviyorum

bence tacın yeri başka tabiki çiçekte güzel oluyor benim hem tacım hem çiçegim vardı ama çiçek daha güzel durdugu için çiçegi kullandım tacıda kına gecesi tuvaletimin üstünde kullanmıştım içimde kalmasın hihoyyytdiye tacı daha çok seviyorum ama tabi gelinlik modeline ne uygun olursa o

bence tac...
prensesler gıbı hıssedıyorsun o gun kendını =)

bence çiçek daha romantık duruyor :)) mesela papatyalardan guzel bir taç hem taç istiyenler için guzeldurcak hemde romantık durcaktr :))

gelin sacimi dagnik birakicam bukle bukle yaptirimayi düsünüyorum, istiyorum

ama aralara minik papatyalar koyuyolar o sacta hos oluyo

işte dediğm buydu tamda :) bukle,topuz olmucak ve papatya çok hoş duruyor hihoyyyt

bence kesinlikle taş veya çiçek............
tacın modası geçti gibi............
modelli bir duakta olabilir

tacın modası geçti bence:delphin:
kesinlikle çiçek güzel durduğunu düşünüyorum..:sm_cool: modern görünüyor..sengözlerimebaksanab

zevk meselesi tabi...

bende aynen tacın demode oldugunu düşünür çiçek takıcam derdim ama taç modası aynen geri geldi. :) çiçek modası da devam ediyor. sanırım artık iç mekan,dış mekan ve gelinlik modeline uygun konsept anlayısı one çıktı.benim düğünüm kapalı mekanda olacak,çok beğendiğim bir çiçekten tamtur taç modeli var ama modacı tutturdu bu gelinliğe çiçek olmaz diye.illa taç olacakmış ,mekan loşmış vs... ve hala karar veremedim

taç takınca daha bi gelin gibi olunur herhalde:) ama yakışırsa çiçekte çok güzel olabilir

Back