Anket Gelin saçında taç mı yoksa çiçek mi daha güzel?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gelin saçında taç mı? yoksa çiçek mi?

• Ankete Katılan
    164
bence çiçekler,hatta kurutulmuş çiçekler çok hoş oluyor,.......

çiçek benim hoşuma gidio ama düğün tvde bütün gelinlerlerin saçında çok hoş tokalar war bulduğum yerde alcam onlardan

Bende Seneye Nisan Mays Gibi Enlenicem..kesinlikle Tacin Modasi Gecti Bence Cicek Cok Daha Zarif Duruo Tek Bi Beyaz Cicek Topuzun Kenarnda Cok Hoş..çiçek Bence:)

Ben saçımı topuz yaptırmayacagım açık bırakıcam .Taca sıcak bakmıyorum.Ama canlı papatyalar sacların arasında cok hoş duruyor.

bence kesınlıkle cıcek tac artık turk fılımlerınde kaldı benımkıde cıcektı ve herkes bayıldı ve sacın acık olacak cok hos duruyo

çiçek seviyorum. ..............................

Çiçek çok şık duruyor ama saçın durumuna göre tabii. Benim zamanımda taç çok yaygındı bende
taç takmıştım. Ama şimdi olsa çiçek tercih ederdim galiba.

benim saclarimi kivirttilar, ve topuz halinde topladilar, yan tarafada cicek kondurdular....harika oldu. bence cicek daha guzel duruyor...hatta cicek gelinlige uyuyordu cunku gelinligimde de cicek vardi gogus bolumunde, duvaginda...

kesinlikle çiçek,şu saçın sağ yada sol taragına takılanlardan...

ben çiçek takmıştım..gelinlikle uyumlu olması içindi...taşlı bi gelinliğim olsaydı taç takardım herhalde..

çiçek benim çok hoşuma gidiyor, özellikle de papatya gibi kır çiçekleri çok sade oluyor.

ben topuz falan yaptırmayı düşünmüom düğünümde oyüzden açık ve dalgalı olacak saçlarım ve bende açık saça tacı yakıştırıom. şöööyle prensesler gibi. zevk meselesi bu görecelidir bence. kimi insana taç güzel olur kimi insana çiçek. gelinlikde önemli bu konuda çiçekmi daha hoş duruyo gelinliğinde taçmı.

benim böyle oldu ve gayet değişikdi :jeyyar: profilimdeki albümde 1 resim daha var onada bak istersen a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
ama, ama çok güzel olmuşsun..............maşallah.a.s.

bende çiçek şeklinde inci mink tokalar takmıştım..yanlız şimdi evlensen saçımım bi tarafına kocaman bi çiçek takardım....

ikisi de çok zevkime hitap etmiyor.Daha değişik şeyleri sewiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…