• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Gelin saçında taç mı yoksa çiçek mi daha güzel?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gelin saçında taç mı? yoksa çiçek mi?

• Ankete Katılan
    164
E

EU1

Ziyaretçi
ben kararımı veremiyorum bir türlü.belki sizden gelen cevaplarla fikir oluşur.
eğer resim elinde olan varsa ekleyebilirde.

bu degisir canim, sacinin modeline gøre, birde yuzune yakisan hangisiyse o guzel olur, ama søle bi dusununce yaz dugunu ise ikiside olabilirde, kis dugununde tac daha guzel durabilir. Ama tabi herkesin kendi zevkine gøre degisir. Birde elinde abartili bir buket gelinliginde cok fazla suslu olacaksa sade tac daha guzel gider

Bence tacin modasi biraz gecti gibi...Cicek daha hos duruyor bence...Biede eldiven bence sart gelinlikte....yerimseniben (Tabiki bu benim fikrim...)

bende kararsız kaldım işte.nişanımda çiçek taktırdım çokta güzel durdu saçlarım salıktı ama şimdi topuz istiyorum yüzüm ufak olduğu için salık saç kapatıyo sanki.taçta ne biliyim gelinlikle prensesler gibi oluyo sanki.offftatlicadiarzu

Ben kınamda ve düğünümde de gelinlik giydim.
Bu yüzden hem tac aldım (kınada taktılar) incili olanlardan, hem de zambak çiçeklerden (düğünde taktılar) taktım.

Ben kınamda ve düğünümde de gelinlik giydim.
Bu yüzden hem tac aldım (kınada taktılar) incili olanlardan, hem de zambak çiçeklerden (düğünde taktılar) taktım.

bak bunu hiç düşünmemiştim.bende kınamda gelinlik giyeceğim.düğündede çiçek taktırırım.saol.Şeniz

ya bende onu düşünüyodum çok kararsızım taçın aslında modası geçti gibi çiçekler daha güsel duruyo ama :uhm::bbo:

gelin sacimi dagnik birakicam bukle bukle yaptirimayi düsünüyorum, istiyorum

ama aralara minik papatyalar koyuyolar o sacta hos oluyo

Ben saçına göre değişir dicem.
Saçları gür olanlar tacı taşıyabiliyo yakışıyo haliyle.
İnce telli olanlarada ya tek tarafta çiçek yada şık büyük bir toka derim.

Ben saçına göre değir dicem.
Saçları gür olanlar tacı taşıyabiliyo yakışıyo haliyle.
İnce telli olanlarada ya tek tarafta çiçek yada şık büyük bir toka derim.

katılıyorum bende durmamıştı mesele keşke çiçek taksaymışım.senağlama

bende kararsız kaldım ama taç daha ağır basıyor gibi duvağı saç ensesinde tutturunca hoş durmuyor tepeden tutturduklarında işlemeli bir duvak daha hoş görünüyor gelinlikte bence o yüzden taç kullanıcam sanırım saçalrım da elverişli zaten:nazar:a.s

Çiçek küçük ve dağınık olarak takıldıysa hoş duruyor.Yanda kulak üstünde ya da topuzun üstünde kocaman orkideler,dana kadar zambaklar hoş olmuyor.İncili firketeler hoş oluyor,dağınık biçimde saça serpiştilince.Ya da yine minik fulya çiçekleri olan firketeler de öyle.Ama taç biraz karikatürize geliyor bana,pamuk prenses gibi.Kendi kendini prenses ilan etmiş gibi.Ne kadar sadeyse gelin başı o kadar asil masum ve güzel olur.

Bende taç diyeceğim :1closedeyes:
Çiçeği abiye kıyefet ile de taktırabilirsin ama taç her zaman olmaz diye düşünüyorum.

bence gelinliğe ve takılara hangisi uygunsa o olmalı... mesela benim gelinliğime vr takılarıma taç daha uyumluydu taç taktım.. a.s

Gerçekten zorladı beni.Ama en sonunda taç dedim.

Back