- 3 Ekim 2007
- 14.287
- 34.791
- 39
-
- Konu Sahibi komiklikyapma
Makyaj delisi olan, düğün gününde 5 6 kere makyajını tam anlamıyla tazeleyen, şuan evde çocuklarla otururken bile makyajlı olan bir insan yani ben, kendiniz yapın diyorum.
Hem covid, hem düğün yok hem de açık ve sıcak hava.
Eğer iyi bir makyöz yapmayacaksa inanın kuaföre verilen paralar boşa.
Kendiniz en güzel şekilde yaparsınız, bir takma kirpiğe bakar iş.
Onu da hangi markadan aldığınız önemli değil, siyah yapıştırıcı ile alın ve tek sıra olanlardan alın.
Görüntüsü kısadan uzuna gidenler, gözü aşağı düşürmeye birebirdir, ustalık ister onu takmak ve ona göre makyaj yapılması gerekir.
O sebeple sıradan aldığınız bir kirpiği yapıştırın, rimelle kendi kirpiğinizle kaynaştırıp, üzerine eyeliner tamamdır.
Fotoğrafçı yoktan var eder zaten makyajı, sırf foto için değmez kuaför riski.
Duvak ise kolay takılabilir bir şey, hemen altına dikeceğiniz taraklı toka ya da 3 4 tane tel tokayla takarsınız, ne olacak ki.
Ben iki düğün yapmıştım. Birinde kuaföre gittim. Diğerinde de gittim ama kadın beni joker gibi boyayınca eve gidip silip tekrar yapmıştım. Ondan daha iyi oldu. Eğer iyi bir kuaför varsa gidin ama ben de onlar kadar yaparım diyorsanız gitmeyin. Ama haberlerde de makyaj malzemesinden korona bulaştı dşye okumuştum. Malum kuaförlerin çoğu da dikkat etmiyor buna. Bilemedim4 gün sonra nikahim olacak, düğün yapmıyorum ama gelinlik giyip nikahla evlenmeyi planliyorum. Ardından dis cekim vs yaptircaz.
Birkaç gündür gribim burun akıntım ve bogaz agrim var. Bu yüzden çok kuaföre de gitmek istemiyorum yapilan makyaj zaten bozulur.
Yani kuafore vereceğim parayla kendi makyaj malzemelerimi alıp kendim yapmayı düşünüyorum bu saçma mi olur? Koronadan korkuyorum ya kuaforde bisey bulaşırsa diye, herkese ayni ürünleri kullanıyorlar sonucta.
Birde ben gribim zaten burnum akiyo sürekli kendi ürünlerimi aldığımda çekim sırasında fonditen felan yenilemem gerekirse isime yarar.
Saç konusunda duvak takmasam saçma mi olur? Orkideli bir taç var tam tur onu taksam saçları kivirip? Hep abartısız şeylerden hoşlandım ama pisman olmaktan da korkuyorum.
Mac artistlerinde de içlerinden seçmek gerek, benden çok daha kötü makyaj yapan o kadar çok artisti var ki...Makyaj evde olur gibime geliyor. Soyle ki misal benim cildim iyidir, cilt kapatici seyler surmuyorum zaten. Gozalti kapaticisi, biraz goz aydinlatma + guzel renkli ruj veya kendini gosteren goz makyaji + sakin ruj yeterli olur diye dusunuyorum. Bir arkadasim MAC makeup artiste yaptirmisti, gayet sahane olmustu. Gercekten cok cok iyi bir makyoz degilse hem riske gerek yok hem paraya gerek yok diye dusunuyorum.
Duvak takın bence ve makyajı kuaförler bcok abartıyor kendiniz daha hoş yapabilirsiniz.4 gün sonra nikahim olacak, düğün yapmıyorum ama gelinlik giyip nikahla evlenmeyi planliyorum. Ardından dis cekim vs yaptircaz.
Birkaç gündür gribim burun akıntım ve bogaz agrim var. Bu yüzden çok kuaföre de gitmek istemiyorum yapilan makyaj zaten bozulur.
Yani kuafore vereceğim parayla kendi makyaj malzemelerimi alıp kendim yapmayı düşünüyorum bu saçma mi olur? Koronadan korkuyorum ya kuaforde bisey bulaşırsa diye, herkese ayni ürünleri kullanıyorlar sonucta.
Birde ben gribim zaten burnum akiyo sürekli kendi ürünlerimi aldığımda çekim sırasında fonditen felan yenilemem gerekirse isime yarar.
Saç konusunda duvak takmasam saçma mi olur? Orkideli bir taç var tam tur onu taksam saçları kivirip? Hep abartısız şeylerden hoşlandım ama pisman olmaktan da korkuyorum.
Ay ne alaka herkes için aynı anlam ifade etmeyebilir bu törenler. Ben de evlensem ayni konu sahibi gibi sade nikâh basit gelinlik sonradan kullanabileceğim bir ayakkabı alırdım. Bir kere evleniyorum diye 10bin liralık masrafa gerek yok.Tamam riske girmek istemiyorsunuz OK
Malzemelerinizi yine kendiniz alın, makyöz eve gelip yapsın. Maskesini taksın. Eve girince elini yüzünü yıkasın.
Evlenmeyin demedik de bu kadar da basite kaçmayın.
Bir şeyi merak ettim. Gelinliğin altına giyeceğiniz ayakkabıyı “sonradan başka kıyafetlerle de giyerim” dediğiniz bir modelden mi seçtiniz?
vizon kirpik taktırın yada bunlar cok güzelÖnerdiğiniz bir kirpik markasi var mi? Kuyruklu yani çekik gösteren aşırı abarti değil ama yoğun ve dogal kıl gibi görünen kirpik?