Gelin sac ve makyajı

komiklikyapma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
204
144
4 gün sonra nikahim olacak, düğün yapmıyorum ama gelinlik giyip nikahla evlenmeyi planliyorum. Ardından dis cekim vs yaptircaz.
Birkaç gündür gribim burun akıntım ve bogaz agrim var. Bu yüzden çok kuaföre de gitmek istemiyorum yapilan makyaj zaten bozulur.
Yani kuafore vereceğim parayla kendi makyaj malzemelerimi alıp kendim yapmayı düşünüyorum bu saçma mi olur? Koronadan korkuyorum ya kuaforde bisey bulaşırsa diye, herkese ayni ürünleri kullanıyorlar sonucta.
Birde ben gribim zaten burnum akiyo sürekli kendi ürünlerimi aldığımda çekim sırasında fonditen felan yenilemem gerekirse isime yarar.
Saç konusunda duvak takmasam saçma mi olur? Orkideli bir taç var tam tur onu taksam saçları kivirip? Hep abartısız şeylerden hoşlandım ama pisman olmaktan da korkuyorum.

Ben nikahımda saçımı kuaföre yaptırdım. Makyajı kendim yaptım. Saç yapacak yeterli ekipmanım olsa onu da kendim yapardım. Zaten mahalle arası kuaförlerin makyajı maalesef genelde güzel olmuyor. Malzemeler de bana pek hijyenik gelmiyor. Bir kaç video izleyip kendi gönlünüze göre malzemeler alıp yaparsınız. Zor bir şey değil. Saç da şöyle güzel maşa yapmayı biliyorsanız, lülük lülük olmazsa tamamdır.

Duvak da ben nikah için tercih etmemiştim. Şöyle zarif bir şey olabilir.

Allah mesut etsin.

Ben herşeyden önce dış çekimi yaptırdım geçen hafta aradan çıksın diye. Senin gibi düşünüp kendim yapacaktim makyajımı ama farı günlük hayattada kullanmam mevcutken onlar kadar muntazam yapamayacagima karar verip gittim. Sade, dupduru bir makyaj yaptırdım. Çünkü dış çekimde her ayrıntıyı çektiler. Ama sen yapabilirim diyorsan gitmene gerek yok. Evde deneme yap ona göre karar ver

Sizdede covid belirtileri var. Sizden başkasına bulaşma ihtimalinide düşünerek hareket edin lütfen.

Fotoğraf çekiminde her detay çekiliyor, makyajınızı düzgün yapamazsanız ortaya güzel fotoğraflar çıkmaz.

Mesela takma kirpik takabiliyor musunuz kendinize, ya da kontür yapmayı biliyor musunuz, yüzünüzün kusurlarını kapatabilir misiniz?

duvak bence olmak zorunda değil, son yıllarda gelinler genelde duvak kullanmamayı tercih ediyor.

saçınızı kendiniz yapabilirsiniz, makyaj saçtan daha önemli.

not: covid belirtileri taşıyorsunuz bu arada, burun akıntısı boğaz ağrısı.. hafife almayın, test yaptırın.

Sizdede covid belirtileri var. Sizden başkasına bulaşma ihtimalinide düşünerek hareket edin lütfen.
Burun akıntısı olmuyor dedi tanidik doktor koronada, ben sadece nikah yapmayi planliyorum zaten iptal ettim dugunu. Ne ateş ne başka vücut agrim felan yok ama yine de dediğiniz gibi dikkat edicem. Hersey belirsizdi biraz son ana kaldi , Oturacagimiz evi boyattik camlari pencereleri açtık temizlik yaptim, esyalar gelmedi diye strese girdim derken üşüttüm diye düşünüyorum. Yinede tedbirli olcam.

Gelinlik de almasaydın bro
Kaçıncı level bu
Yani korona varken kimseyi riske atmak istemedim. Ben bir kere evleniyorum tamam da düğünde milleti iç içe ayni kapalı mekanda oturtmaya vicdanım el vermedi. Kul hakkı yani herkes çağırınca mecbur kalıp geliyor, biraz düşünceli olmak lazim, kimse canını sokakta bulmadi. Ben düğün yapacam diye kimseye birsey olsun istemiyorum. Gelin saçımı bile kendim yapma isteğim de hem burnum akiyo hem bogazim agriyor, muhtemelen üşüttüm evi yeni boyatabildik eşyaları gönderecez artık depoda bekleyemez diye tutturdu mobilyaci, hersey hazır bekliyoruz korona bitecek diye bitmiyo. Mecbur evlenecez hersey hazirken iki ev açıp koronanin keyfini bekletemeyiz ki zaten bir de uzun süre bitmeyecek diyor uzmanlar. Yani demem o ki kendimi de etrafımı da, bütçemi de düşünerek böyle bir karar aldim. Zorlamaya gerek yok bu süreçte.

kesinlikle süper olur bende makyaj konusunda cok meraklı ve iyiyimdir kendim yaparım makyajımı kendin yap zaten artık resimlerle oyle bir oynuyorlarki gerek kalmıyor
Önerdiğiniz bir kirpik markasi var mi? Kuyruklu yani çekik gösteren aşırı abarti değil ama yoğun ve dogal kıl gibi görünen kirpik?

Bence kendiniz yapmayın ileri de fotoğraflara bakarken pişman olursunuz. Bı kez evleniliyor hatta en iyi kuaföre gitmeniz daha iyi olur riske atmayın

Kuaföre gidecekseniz de kendi malzemelerinizle gidin zaten, yapabiliyorsanız bence de siz yapın.

Duvaksız düşününce bana eksik geldi ama duvak-gelinlik bütünlüğü zihnime yerleştiği içindir belki.
Kahve telveeem bende sana katiliyorum gelinlik-duvak bir butun gibi he dis cekimde duvakla guzel pozlar cekiyorlar bence takilmali

Tamam riske girmek istemiyorsunuz OK
Malzemelerinizi yine kendiniz alın, makyöz eve gelip yapsın. Maskesini taksın. Eve girince elini yüzünü yıkasın.
Evlenmeyin demedik de bu kadar da basite kaçmayın.

Bir şeyi merak ettim. Gelinliğin altına giyeceğiniz ayakkabıyı “sonradan başka kıyafetlerle de giyerim” dediğiniz bir modelden mi seçtiniz?

Ne alaka, ben herseyimi ev eşyalarımı aşırı güzel ve pahalı aldim, çok içime sinerek aldim. Hiçbir konuda kısmadı nişanlım sağolsun. Ama nisanlimin kronik karaciğer hastaligi var, kan değerlileri normal değil. Ben kuafore Bir ay önce sacimi boyatmaya gittigimde Hiçbir calisan maske takmiyordu, uyara uyara 3 saat zor geçti orda. Yaşadığım yerin en iyi Be pahali kuaförü De. Ben şuan kurbandan sonra aşırı artan koronadan dolayı tedirginim. Sırf bizim binada 2 karantina var, akrabalardan duyduklarım var en az 20 tane yakınımda korona var. Bu durumda ben de o profesyonel makyaj malzemelerini alıp kendim yapmayi düşündüm. Bir fondoten en az 250 lira, fari vazi kirpigi ruju kontur paleti hesaplarsaniz kuaforden bile çok tutabilir. Amac ucuza kaçmak degil.

ayy ne guzel konu bana su bılezıgı takmadılar su ıc camasırı almadılar dıye kavga konusu degıl sade şık mutevazı bır konu okudum cok mutlu oldum allah cok mutlu etsın sızı

gelın makyajımı kendım yapmıstım sacımada romantık dagınık örgü yaptırmıstım cok rahat hızlı ve pratık olmustu sıze o yuzden tavsıye ederım etrafınızda orgu model romantık sac yapabılecek yardım edebılecek bırı varsa hepsı evde olur
bosuna bır maşaya gelın sacı adı altında bınlerce lıra da vermemıs olursunuz hem . cunku haksızlık yapıyor kuaforler

Saç ve makyaj gelinliği en çok tamamlayan 2 unsur, şahsen ben kendim yapmazdım. Arkadaşlarında dediği gibi çekimde güzel olmak için makyajına dikkat etmen lazım. İyi önlemler alan kuaförler var oralara git bence. Fırçalarını ve rujunu da kendin götürürsün. Kendin yapma şahsi fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…