Gelin sac ve makyajı

Zaten kendi ürünlerinizi götürmek zorundasınız,kuaförler ortak kullanılan ürünleri kullanmıyor,cezası var.

Evde prova gibi bir şey yapma şansınız varsa bence deneyin boş zamanınızda,sonuçtan memnun kalırsanız evde yapın gitsin.

Eki Görüntüle 2677196

*şöyle kabaca bi kontür şeması koyayım.yüz şekline göre nerelere kontür uygulaman gerektiğini gösteren hazır kalıplar var böyle, elin-gözün alışana kadar onlara baka baka uygula.koyular kontür, açık renkler de kontür sticklerindeki/paletlerindeki açık renkli olan aydınlatıcı kısım.
*önce cilt nemlendirilir-ardından makyaj bazı uygulanır-ardından fondöten sürülür (tabi bunları yaparken nemlendiriciyi sürdün bekle emsin, bazı sürdün bekle otursun ).ardından kontüre geç.eline hangisi daha kolay gelirse , stick şeklinde de (yani şu ruj gibi tipi olanlar) ya da toz halde de kontür var.bana toz olanı uygulamak daha kolay geliyo çünkü yavaş yavaş kontürün kuvvetini artırıyorum.toz olanı uygulamak için kontür fırçası kullanıyorum, stick olanı süngerimle dağıtıyorum (Real Techniques'in klasik turuncu süngeriyle Nascita siyah süngeri çok beğeniyorum, bi de Görkito çıktı şimdi onu deniycem çok memnunlarmış kullananlar).Daha sonra aydınlatıcı ve allık sürüyorum.

Şöyle senin gibi bir arkadaşım olsaydı keşke yarabbim; çevremde kimsenin elinden bu işler gelmiyor.

Konu sahibi hastaymış ve covidden dolayı kuaförlerden de çekiniyor. Böyle bir durumda ertelemesi daha iyi olur sanki. Ben hiç yapmadığım için heyecan konusunu bilemiyorum
Kuaföre gitmesin evin bahçesinde yada.balkonda yapmak üzere bir makyoz çağırabilir , dış cekim de dışarda oluyo açık havada sosyal mesafe koruyarak fotoğrafçı ile olabilir bence

İyi makyaj yapan tanıdık bulsanız O gün gelin sizsiniz. Heyecan olur, telaş olur. Makyajla uğraşmasanız.

4 gün sonra nikahim olacak, düğün yapmıyorum ama gelinlik giyip nikahla evlenmeyi planliyorum. Ardından dis cekim vs yaptircaz.
Birkaç gündür gribim burun akıntım ve bogaz agrim var. Bu yüzden çok kuaföre de gitmek istemiyorum yapilan makyaj zaten bozulur.
Yani kuafore vereceğim parayla kendi makyaj malzemelerimi alıp kendim yapmayı düşünüyorum bu saçma mi olur? Koronadan korkuyorum ya kuaforde bisey bulaşırsa diye, herkese ayni ürünleri kullanıyorlar sonucta.
Birde ben gribim zaten burnum akiyo sürekli kendi ürünlerimi aldığımda çekim sırasında fonditen felan yenilemem gerekirse isime yarar.
Saç konusunda duvak takmasam saçma mi olur? Orkideli bir taç var tam tur onu taksam saçları kivirip? Hep abartısız şeylerden hoşlandım ama pisman olmaktan da korkuyorum.
Sadeliği her zaman sevmişimdir. Duvak takmak zorunda değilsin elbette ama fotoğraf çekimlerinde hoş duruyor. Bu tamamen nasıl bir çekim istediğine ve çekimin yapılacağı ortama bağlı. Makyaja gelirsek yakın zamanda bir yakınımın nikahı oldu. Virüs sebebiyle zar zor ikna ederek kendisi göz makyajını yaptırabildi cilt makyajını kendi yaptı. Bence kuafördeki malzemelerle makyaj yaptırma. Kendin al kirpiğini malzemeni kendine güveniyorsan kendin yap. Ama ben derim ki sadece göz makyajını kuaföre yaptır.

Zaten şuanda benim bildiğim en azından kaliteli bilindik kuaförler makyaj yapmıyor. Ben yakın zamanda nişanımda makyaj yaptırdım her müşteri öncesi salon dezenfekte ediliyor ve fırçalar alkolle temizleniyor. Salon kocaman olmasına rağmen tek müşteri alınıyordu. 2 ay öncesine kadardı bu. Nikahta yine yaptırdım başka şehirde temizdi ama ben varken müşteri almışlardı

Mac ya da sephora magazalarinda urunleri kendiniz alip aldiginiz urunle makyaj yaptirabilirsiniz. Yalniz urunler pahali biraz gitmeden bakin ama corona olmaktan iyidir kesinlikle herkesin dudagina gozune surulen urunleri kullanmayin.

Makyaj sebebini anlamadığım bir şekilde bazı hemcinslerimiz tarafından hor görülüyor ama ben her kadının özel günleri kurtaracak kadar yapmayı bilmesi taraftarıyım. Kim derdi ki salgın bir hastalık çıkacak ve insan içine girmekten korkacağız diye. Zaten iyi bir makyaj artistine yaptırmayacaksanız kuaförler genelde herkese aynı makyajı yapıp geçiyor. Ne yüzünüze göre davranıyor, ne alt tona göre renk seçiyor, ne cilt tipine uygun ürün seçiyor. Bir de herkese kullanılan ürünler, alkolle dezenfekte ediyorlar mı belli değil. Ben kendi malzemelerimi götürmüştüm ve bir hafta öncesinde prova yapmıştık saç ve makyajı. Ama memnun kalmayan insan daha çok. Şu koşullar altında kendim yapardım sanırım makyajımı. Kaliteli ürünler kullanıldığında ortaya çıkan iş de kaliteli olur, yüzünüzü kimse sizden iyi tanıyamaz diye düşünüyorum. Mutluluklar dilerim.

Kuaföre gidin ama kendi malzemeleriniz ile gidin. Onlar profesyonel. Ben de çok doğal bir makyaj yaptırmıştım. Çok hoş durmuştu ama profesyonel doğal görünümlü yaparlar. Saçlarınızı açacaksınız kıvır kıvır yapmayın. Dalgalı olsun su dalgası gibi. Üstüne orkide bence de harika durur. Saçınız kısa ise yarım ay şeklinde saç sipariş edersiniz saçınızın renginde kuaföre. Ben bakır kızılı saçlarıma aynısını yapmıştım. Harika olmuştu hala herkes konuşur her fırsatta. Ama sade bir duvak da takmıştım.

Ben sizi cok iyi anliyorum, alti ay onceydi benim dugunumde ve ben hayatimda hic fondoten surmemistim cokta stres yaptim kendim mi yapsam gibi ama arkadaslar hakli, fotograflarda her detay gorunuyor, yani sira eger beyaz tenliyseniz isik gelinlik derken siz hayalet gibi cikabilirsiniz fotograflarda. Ben riske atmayin gidin derim, makyozle konusup onceden kendi malzemelerimi alip gittim bende zaten cok basit bir makyajdi maksat kusurlu durmasin. Icinize sinmezse oyle yapin. Iyiki yaptirmisim diyorum fotograflarima her baktigimda simdi.

X