Gelin sac ve makyajı

instagramd hairmakeupayse ve haticesaka'yı takip et videolarını izle.kullandıkları kirpik markalarına dikkat et.elinin makyaja yatkınlığı varsa kendin yap bence.bizim ailedeki makyöz benimdir , zaten çok çok profesyonel yerler değilse bildiğin kuaför makyajı işte, çakma/ucuz ürünler, hatalı ya da abartı makyaj ,hijyenik olmayan fırça sünger, o yüzden hep ben yaparım.

Make up artist değil de sıradan bir kuaför yapacaksa kesinlikle kendiniz yapın. Bir kere yaptım o hatayı. Özel bir günde saçımla beraber makyajı da kuaföre yaptırayım dedim. Kadın maskülen hatlı, kemikli yüzüme bastı kontürü, iyice elmacık kemiklerim çıktı. Bütün gece yürüyen iskelet gibi gezdim yemin ederim. 🤦‍♀️

Profesyonel makyaj yapıyorum ve malzemelerimde krylon marka.
Eğer sizde bu tarz ürünler kullanıyor ve güzel makyaj yapıyor iseniz olabilir.

Saç konusunda emin ol pişman olursun. Helen Tarzı saç yaptır çok güzel oluyor.
Sade sevdiğin için bu saç modeli tam senlik.

Şimdiden hayırlı olsun evliliğin.

Her şeyini kendin alıp kuaföre git o yapsın. O günün heyecanıyla bile istediğin gibi yapamazsın. Günlük hayatında üst düzey makyaj yapmıyorsa o günde yapma çünkü çekimlerde fotoğrafı güzel gösteren kesinlikle makyaj oluyor. Bende güzel ürünler kullanıyorum ve normal makyaj yapıyorum ama o gelinliği o normal makyajla giydiğimde yüzüm yine de çok soluk arka planda duruyordu. Kuaför makyajı ve saçından sonra bambaşka oldu. Mahalle kuaförüne değil de iyi bir yere gidersen ve kendi ürünlerini götürürsen sorun olmaz.

Bir şey daha ekleyeyim çok önemli. Nikah günü kullanacağınız şeyleri iki hafta öncesinden kullanıp deneyin alerji vs yapmasın. Özellikle maske vs yapacaksanız. Ben bir arkadaşımın makyaj temizleme suyunu kullanmıştım tam makyaj yapıyorum dışarı çıkacağım eyeliner kötü oldu azcık pamuğa alıp sileyim dedim, elime de bulaşmıştı önce elime sürdüm tam gözüme doğru götürüyordum ki elimin kabardığını gördüm. Hangi malzemeden oluyor bilmiyorum ama ilk defa o gün kullanacağınız bir şey bırakmayın.

Dun kardesimin dugunu vardi kuafore gitcektim ama sonra haberlerde makyaj malzemesinden 35 kisiye corona bulastigini duyunca bikac eksik malzememi alip hic makyajdan anlamayan ben dusun farimi bile iki renk gecisli yaptim 🤣 ben bile yapabiliyosam herkes yapar dusun eyeliner cekmeyi hic bilmem hatta elimde bile yoktu aldim cektim ya kiz sok oldum ama yaptim🤣

Kuafore gitme eve.cagir eve makyaj saç tasarımcıları geliyo biraz pahalı ama düğün yok sonuçta o paraya da kiy. Makyaj malzemeleri kendin al hem çeyiz gibi olur baskasininikini kullanma. Bence makyajı kendin yapma sonuçta o bir sanat işi ve ben yapamazdım

Dış çekim içim profesyonel makyaj bana şart gibi geliyor. Kesinlikle dış çekimi erteleyin yoksa çok pişman olursunuz
Evet bn iki ay sonra yaptırdım diş çekimi asla o düğün günü hevesi heyecanı olmuyo sırf olsun da aradan çıksın diye yaptırdık şimdiki aklım olsa evlendigim gün yapardım

Evet bn iki ay sonra yaptırdım diş çekimi asla o düğün günü hevesi heyecanı olmuyo sırf olsun da aradan çıksın diye yaptırdık şimdiki aklım olsa evlendigim gün yapardım
Konu sahibi hastaymış ve covidden dolayı kuaförlerden de çekiniyor. Böyle bir durumda ertelemesi daha iyi olur sanki. Ben hiç yapmadığım için heyecan konusunu bilemiyorum

instagramd hairmakeupayse ve haticesaka'yı takip et videolarını izle.kullandıkları kirpik markalarına dikkat et.elinin makyaja yatkınlığı varsa kendin yap bence.bizim ailedeki makyöz benimdir , zaten çok çok profesyonel yerler değilse bildiğin kuaför makyajı işte, çakma/ucuz ürünler, hatalı ya da abartı makyaj ,hijyenik olmayan fırça sünger, o yüzden hep ben yaparım.
kontür nasıl yapılıyor makyaj bazının üstüne mi yapılıyor hangi ürünle yapılıyor .edit:makyaj cahili bir üye soruyor

kontür nasıl yapılıyor makyaj bazının üstüne mi yapılıyor hangi ürünle yapılıyor .edit:makyaj cahili bir üye soruyor

1597775736308.jpeg

*şöyle kabaca bi kontür şeması koyayım.yüz şekline göre nerelere kontür uygulaman gerektiğini gösteren hazır kalıplar var böyle, elin-gözün alışana kadar onlara baka baka uygula.koyular kontür, açık renkler de kontür sticklerindeki/paletlerindeki açık renkli olan aydınlatıcı kısım.
*önce cilt nemlendirilir-ardından makyaj bazı uygulanır-ardından fondöten sürülür (tabi bunları yaparken nemlendiriciyi sürdün bekle emsin, bazı sürdün bekle otursun ).ardından kontüre geç.eline hangisi daha kolay gelirse , stick şeklinde de (yani şu ruj gibi tipi olanlar) ya da toz halde de kontür var.bana toz olanı uygulamak daha kolay geliyo çünkü yavaş yavaş kontürün kuvvetini artırıyorum.toz olanı uygulamak için kontür fırçası kullanıyorum, stick olanı süngerimle dağıtıyorum (Real Techniques'in klasik turuncu süngeriyle Nascita siyah süngeri çok beğeniyorum, bi de Görkito çıktı şimdi onu deniycem çok memnunlarmış kullananlar).Daha sonra aydınlatıcı ve allık sürüyorum.

Normalde günlük yada gece makyajı az çok yapıyorsanız yapabilirsiniz ancak düğünde heyecandan ve telaştan insan bildiğini de tam yansıtamaz gibi geliyor. Hem dış çekimde makyaj cok cok önemli olduğundan profesyonel birine yaptırsanız daha iyi gibi. Masraftan değil sağlık sebebinden dolayı kuaföre gitmekten çekiniyorsanız da malzemelerinizi alın bir makyözü eve çağırın. Maskesini takıp gelirse bir sıkıntı da olmaz. Gerekirse saçı kendiniz yapın ama makyajı makyajdan iyi anlayan biri yapsın. Dış çekimde çok ayrıntılı ve yakın çekim de olduğu için makyajdaki en ufak kusurlar belli olur. Makyaj ürünleri pahalı biraz ama normalde de makyaj yapıyorsanız epey süre kullanırsınız onları .

Eki Görüntüle 2677196

*şöyle kabaca bi kontür şeması koyayım.yüz şekline göre nerelere kontür uygulaman gerektiğini gösteren hazır kalıplar var böyle, elin-gözün alışana kadar onlara baka baka uygula.koyular kontür, açık renkler de kontür sticklerindeki/paletlerindeki açık renkli olan aydınlatıcı kısım.
*önce cilt nemlendirilir-ardından makyaj bazı uygulanır-ardından fondöten sürülür (tabi bunları yaparken nemlendiriciyi sürdün bekle emsin, bazı sürdün bekle otursun ).ardından kontüre geç.eline hangisi daha kolay gelirse , stick şeklinde de (yani şu ruj gibi tipi olanlar) ya da toz halde de kontür var.bana toz olanı uygulamak daha kolay geliyo çünkü yavaş yavaş kontürün kuvvetini artırıyorum.toz olanı uygulamak için kontür fırçası kullanıyorum, stick olanı süngerimle dağıtıyorum (Real Techniques'in klasik turuncu süngeriyle Nascita siyah süngeri çok beğeniyorum, bi de Görkito çıktı şimdi onu deniycem çok memnunlarmış kullananlar).Daha sonra aydınlatıcı ve allık sürüyorum.
anladım çok teşekkürler bir minik sorum kaldı bu kontür hangi renk oluyor aşağı yukarı cilt rengine göre mi alacağız

Makyaj malzemelerinizi alip kuafore yaptirin eger iyi yapabiliyorsaniz kendiniz yapin.ama saçi bilemedim kuafor daha iyi fikir sanki

4 gün sonra nikahim olacak, düğün yapmıyorum ama gelinlik giyip nikahla evlenmeyi planliyorum. Ardından dis cekim vs yaptircaz.
Birkaç gündür gribim burun akıntım ve bogaz agrim var. Bu yüzden çok kuaföre de gitmek istemiyorum yapilan makyaj zaten bozulur.
Yani kuafore vereceğim parayla kendi makyaj malzemelerimi alıp kendim yapmayı düşünüyorum bu saçma mi olur? Koronadan korkuyorum ya kuaforde bisey bulaşırsa diye, herkese ayni ürünleri kullanıyorlar sonucta.
Birde ben gribim zaten burnum akiyo sürekli kendi ürünlerimi aldığımda çekim sırasında fonditen felan yenilemem gerekirse isime yarar.
Saç konusunda duvak takmasam saçma mi olur? Orkideli bir taç var tam tur onu taksam saçları kivirip? Hep abartısız şeylerden hoşlandım ama pisman olmaktan da korkuyorum.
Kendi makyaj malzelemerini al kuaföre yaptr olurmu hiç 1 kere evleniyosun böyle günde okadar sade olunmaz ki zaten dügünde olmucakmıs

anladım çok teşekkürler bir minik sorum kaldı bu kontür hangi renk oluyor aşağı yukarı cilt rengine göre mi alacağız
images

note-kontur-paleti-02-medium-dark__0246892772154860.jpg

şöyle iki tane örnek ekledim.kontür rengi standart bu ton oluyo (k.rengi ), genelde ikili olan paletteki şekilde standart bi k.rengi ton ve yanında aydınlatıcı renk olan açık renk kısım bulunur.Daha detaylı (daha pahalı) kontür paletlerinde k.renginin de değişik tonları bulunuyor ama aşağı yukarı yakın ton hepsi , çok profesyonel makyaj yapmam diyosan detaylı bi MAC kontür paleti almana gerek yok böyle basit bir wetn wild'ın klasik paleti de olur.elin alışana kadar dikkat etmen gereken fırçana ufak ufak al, aşama aşama tonu arttır yüzünde yani, biraz al uygula biraz al uygula.ve iyi dağıt, yüzündeki fondöteni sökücek kadar sert de olma ama.

images

note-kontur-paleti-02-medium-dark__0246892772154860.jpg

şöyle iki tane örnek ekledim.kontür rengi standart bu ton oluyo (k.rengi ), genelde ikili olan paletteki şekilde standart bi k.rengi ton ve yanında aydınlatıcı renk olan açık renk kısım bulunur.Daha detaylı (daha pahalı) kontür paletlerinde k.renginin de değişik tonları bulunuyor ama aşağı yukarı yakın ton hepsi , çok profesyonel makyaj yapmam diyosan detaylı bi MAC kontür paleti almana gerek yok böyle basit bir wetn wild'ın klasik paleti de olur.elin alışana kadar dikkat etmen gereken fırçana ufak ufak al, aşama aşama tonu arttır yüzünde yani, biraz al uygula biraz al uygula.ve iyi dağıt, yüzündeki fondöteni sökücek kadar sert de olma ama.
süpersiniz .herşeyi bir bilene sormaktan yanayımdır daima .en kısa zaman da satın alıp evde deneye deneye alışacağım

X