Düğün gelin pabuçlarımı yaptımmmm =)

iki ayakkabına da fikirlerine de bayıldımmmmmmm. allahım nazarlardan saklasın maşallah maşallah :))) bu arada renkli bağcık da çok güzel olmuş canım.

Bayıldım bayıldım o convers lere ben eline sağlık zipircik . Bağcık bence mor olan olmalı daha güzel duruyor sanki . bir de ömür boyu mutluluklar dilerim sana :123:

Çok güzeller...Ve size özeller daha önemlisi,ancak çiçekte de bir bordo renk olursa ona da hareket gelir ve fotoğrafta daha güzel görünür:)

hepiciinize teşekkür ederimmm :) fotoğraflık ayakkabılarıma uysun diye bi ekstra bi çiçek yaptım kendimee :) fotoğraflarda 2 çiçek kullandık yanii :) belime de ekstra mor bi kuşak bağladık gelinliğe dahil değil yanii bakınnn

hahahaytt süper
renkli bir kişiliğiniz var anlaşılan
çok beğendim gerçekten
güzel bir anı olacak size

Çok tatlılar yaaa Allah bir ömür mutlu etsin sizi darısı benim gibi bekarların başına =)))

aminn tez zamandaaa :)

hahahaytt süper
renkli bir kişiliğiniz var anlaşılan
çok beğendim gerçekten
güzel bir anı olacak size

evet güzel bir anı hemde büyük rahatlıktı benim içinn :)) renkli kişiliğim ayakkabımda ki rengarenk kalplerden anlaşılıyor sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…