1 haftalık gelinim balayından geldim ailem burnumda tüttü resmen
Çok farklı bir duygu alışamadım daha evliliğe .. Alışkanlıklarımdan vazgeçmek bayağı zaman alıcak sanırım...Ailemi çok özlüyorum ki özlemem derdim hep... Hala ağlıyorum yanlız kaldıkça annemi düşünüp... Dün sabah elini öpmeye gittiğimde evimden çıkıp giderken yüreğimden birşeyler koptu resmen bana bakan buğulu gözlerini görünce... Bu kadar düşkün olduğumu bilmezdim aileme ... İçim yanıyor nasıl alışıcam ben onu düşünüyorum:sinifsinif:
Eşimle mutluyum ailesi ilede öyle ama nedense çok dugusalım pişmanmıyım evlendiğime değilim ama alışkanlıklarım ve aileme olan özlemim beni çok ağlatacağa benziyor
Bir kere ne yaparsan yap ister istemez sen el oluyorsun. Gelinsin, sonradan gelensin çünkü.
Ailelerin farklı kültürleri varsa senin ailene görgüsüz muamelesi yapabiliyorlar
Aslında her şey eşler arasında yaşanıyor. eğer eşin seni ezdirmiyorsa, her fırsatta kendi ailesini korumuyorsa seni sevdiği kadar saygı da duyuyorsa mutlu mesut yaşanabilir gayet.
Malasef düğün dernek işine girmeden eşlerimizim bu yönünü bilemiyoruz. O aşık olduğunuz, bir damla gözyaşınıza kıyamayan adamlar iş ailerine gelince sizi yerin dibine sokmaktan, kalbinizi kırmaktan hiç çekinmiyorlar.
Sizin istedikleriniz değil onların gerek gördükleri önemli oluyor.
Ben yazsam daha neler anlatırım da neyse benim içim karardı diye herkesin içini karartmayayım :)
Gelin olmanın, evlenmenin güzel yanları da çok tabi; ama bir şeyler içinde kaldıkça, sana saygı duyulmadığını hissettikçe çok yıpranıyorsun, aşkını bile sorguluyorsun.
Dilerim kimse bu sorunları yaşamaz
ohh miss..darısı hepimizin başına..kendi ailemle eşim arasındaki aile arasında kültür,eğitim,birikim ve iyi niyet konusunda hiç bir fark yok.
o yüzdende zorlanmadım şükürler olsunki ben.
elbette ilk başlarda biraz çekinme oldu,hatta ilk nişanlı olduğum zamanlar işçıkışı giderdim işten çıkmadan yarım saat önce bir şeyler atıştırırdımki orda yiyemiyorum aç olmayayım diyekaydirigubbakcemile3
kayınvalidemlerde tüm çocuklar damat gelinler birleşir gırgır yapmayı çok severiz.ama bunu direten kayınvalidem değildir ille gelin bizde olun birlikte vakit geçirelim gibi takıntıları yok.serbest bırakır bizi.çok hoşsohbet,muhabbet bir kadındır sen istersin yanında olmayı onun.opuyorumnanaktan
biz bu bayram mesela bir aşağıda babannelere indik ki orda da günün yarısını geçirdik;ananeme babama birde bir teyzeleri var kayınvalidemin ona gittik.o kadar eş dost akrabaları kaldı.kendi tarafımada gtmedim.gitmeyin kızım zaten diğer çocuklar gidiyor alya hastaydı derim ben sorarlarsa dedi.alkisalkisalkis
ha benimde huyum iyi sanırım ama..yani oldu bitti kayınvalidemi kayınvalide gibi göremedim..yani onu niye yaptı,bunda ne demek istedi gibi düşünmedim hiç ben.altında kötü şeyler aramadım başından beri.o geline aldı bana niye almadı;öteki gelinle çıktı beni niye çağırmadı gibi düşünmedim hiç ben..ki biz 3 gelin bir görümceyiz.
şükürler olsun hepimiz gül gibi geçinir gideriz.
valla ben bilemem tabi henüz böyle bir şeye adım atmadım ama..ailemden ayrılmak yeni bir eve geçmek pek zor gelmeyecek gibi..Evlilik gerçekten sabır isteyen birşey..
İlk 1-2 ay o kadar zorluk çektim ki ailenden ayrılmak,hem evin hem işin sorumluluğunu yüklenmek zor şeyler..
Güzel olan yanları yok mu tabi ki var sevdiğin insanla bir oluyosun gözünü onunla açıyorsun..
Ama çok iyi karar vermek lazım gerçekten..
anlaşamamaktan bende çok korkuyorum ya:s
Bir kere ne yaparsan yap ister istemez sen el oluyorsun. Gelinsin, sonradan gelensin çünkü.
Ailelerin farklı kültürleri varsa senin ailene görgüsüz muamelesi yapabiliyorlar
Aslında her şey eşler arasında yaşanıyor. eğer eşin seni ezdirmiyorsa, her fırsatta kendi ailesini korumuyorsa seni sevdiği kadar saygı da duyuyorsa mutlu mesut yaşanabilir gayet.
Malasef düğün dernek işine girmeden eşlerimizim bu yönünü bilemiyoruz. O aşık olduğunuz, bir damla gözyaşınıza kıyamayan adamlar iş ailerine gelince sizi yerin dibine sokmaktan, kalbinizi kırmaktan hiç çekinmiyorlar.
Sizin istedikleriniz değil onların gerek gördükleri önemli oluyor.
Ben yazsam daha neler anlatırım da neyse benim içim karardı diye herkesin içini karartmayayım :)
Gelin olmanın, evlenmenin güzel yanları da çok tabi; ama bir şeyler içinde kaldıkça, sana saygı duyulmadığını hissettikçe çok yıpranıyorsun, aşkını bile sorguluyorsun.
Dilerim kimse bu sorunları yaşamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?