Merhaba,
Kayınvalidem nişanda bana 3 adet bilezik taktı. Nikahımda/düğünümde bunları takmalı mıyım?
merhaba!! bizim burada nişanda takılan takıları düğün günü erkek tarafına veriyorlar düğünde takı merasiminde bilezikler tekrar geline takılıyor..
Hmm bizim burda öyle birşey yok ama takıp takmama konusunda kararsızım :S
Buarada, nerelisiniz?? (Yani bizim burada dediğiniz için soruyorum.)
ben Trabzonluyum.. ama geçenlerde Erzurumlu bir arkadaşım evlendi onlarda da aynı durum oldu erkek tarafı takıları istedi düğünde tekrar taktılar.. sizde erkek tarafı öyle bir istekte bulunmazsa takmayın..
Hmmm anlıyorum..
En iyisi öyle yapayım, yani isteyen olmazsa takmayayım.
Teşekkür ederim :)
Merhaba,
Kayınvalidem nişanda bana 3 adet bilezik taktı. Nikahımda/düğünümde bunları takmalı mıyım?
Merhaba,
merhaba!! bizim burada nişanda takılan takıları düğün günü erkek tarafına veriyorlar düğünde takı merasiminde bilezikler tekrar geline takılıyor..
bende trabzonluyum ama genelde erkek tarafı ıle kız tarafının konusmasına baglı bu olay.
yanı takılan takılar erkek tarafına verılıp uzerıne bır tanede olsa eklenerek takılabılır de ya da onlar hıc ellenmeden yenılerıde takılabılır. Yanı tamamen ıkı aılenın maddı durumu ve gorusmesıne baglı dıye bılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?