- 23 Ocak 2016
- 32.948
- 49.343
- 598
- Konu Sahibi birprofilhesabi
Aldın mı yoksa tüylü terliklerden giymedim deme bak hevesi kursağında kalmış biri var burdaaman boşver beş sene oldu evleneli hiç de giymezsim zaten iyi ki almamışlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldın mı yoksa tüylü terliklerden giymedim deme bak hevesi kursağında kalmış biri var burdaaman boşver beş sene oldu evleneli hiç de giymezsim zaten iyi ki almamışlar
Yapılmasın.
Emin olun zaten o alınanlar kullanılacak şeyler değil.
Eş adayınızla ikiniz gidin, gündelik kullanacağınız ürünler alın yeter.
zaten çok anlamsız ya tüylü terlik varaklı aynalar falan alınıyor yazık valla.
İsteyen elbette yapmakta özgür.
Evet bende öyle tüylü terlikler falan değil de yani günlük kıyafet günlük elbise abiye elbise çanta ayakkabı ve iç çamaşırı aldındığını gördüm daha çok :)
Neden herşey yeni oluyor ? Annenin evinde hiç kıyafetin yokmu bu yaşına kadar ne giydinde evleniyorsun diye herşeyini yeni istiyorsun anlam veremedim ? Sanırım çıplak geziyorsun şuan yazık evleneyimde kıyafetim olsun dedin.Yok ama şimdi her şey yeni olduğu için evde genelde yeni kıyafetlerde alınıyor yani ben çevremde hep böyle gördüm :)
Bacım sen herhalde komple gardrop yenilencek zannediyorsun bir ayakkabı bir elbise alınır o da günümüzde pek yokYok ama şimdi her şey yeni olduğu için evde genelde yeni kıyafetlerde alınıyor yani ben çevremde hep böyle gördüm :)
Konuyu açtığıma pişman oldum silebilsem keşke oy Diyorum ki çevremdekiler hep böyle yapıyor şuan benim ailemde de bende de öyle olucak diye düşünüyorlar acaba der mi karşı taraf böyle bir şey teklif eder mi yada ne zaman söyler sizde de böyle oldu mu diye sormak istedim. Açgözlü dediniz bana resmen ya yok artık. Kıyafetim var merak etmeyin sadece bu şekilde alınıyor diye demek istedim.Neden herşey yeni oluyor ? Annenin evinde hiç kıyafetin yokmu bu yaşına kadar ne giydinde evleniyorsun diye herşeyini yeni istiyorsun anlam veremedim ? Sanırım çıplak geziyorsun şuan yazık evleneyimde kıyafetim olsun dedin.
nişanlının ailesine allah sabır versin. Sen ne kadar açgözlü olursan hiç birşey alınmaz bu böyledir. Biraz gözün tok olsun ki karşındakininde alası gelsin yazık insanlara.
biz de diyoruz ki alınıyor diye aldırmak zorunda değilsiniz.Konuyu açtığıma pişman oldum silebilsem keşke oy Diyorum ki çevremdekiler hep böyle yapıyor şuan benim ailemde de bende de öyle olucak diye düşünüyorlar acaba der mi karşı taraf böyle bir şey teklif eder mi yada ne zaman söyler sizde de böyle oldu mu diye sormak istedim. Açgözlü dediniz bana resmen ya yok artık. Kıyafetim var merak etmeyin sadece bu şekilde alınıyor diye demek istedim.
Son cümleye katılıyorum kalıbımı basarımÖyle saçma bir alışveriş ki o 10 sene önce nişan için yapmıştık benim alacağım iç çamaşırı cartu curtu alırken niye beraber gidiliyor ama şu yönden iyi o alışverişte insanların asıl yüzü ortaya çıkıyor cimri mi değil mi anlarsın o yüzden çık