- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
- 133
- Konu Sahibi yalanckarnca
Merhaba kızlar. . Gelin makyajimi kendim yapmak istiyorum. Aranızda kendi gelin makyajini yapmış arkadaslar var mı acaba? Sıkıntı olur mu ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin ailesi farklı şehirde yaşadığı için iki düğünümüz oldu.Merhaba kızlar. . Gelin makyajimi kendim yapmak istiyorum. Aranızda kendi gelin makyajini yapmış arkadaslar var mı acaba? Sıkıntı olur mu ki?
Eşimin ailesi farklı şehirde yaşadığı için iki düğünümüz oldu.
Oradaki makyajı daha çok kendim yaptım.
Stresten simetrik çekemem diye eyeliner ı kuaför çekmişti sadece.
Sorun olmadı, çok da hoş olmuştu.
Öncesinde deneme yaparsanız sıkıntı olmaz sanıyorum.
O gün stresli oluyor insan
Her zaman yaptığınız gibi güzel olmayabilir
Bir terslik olursa eliniz ayağınıza dolaşmasın sonra
Bence telaştan yapamazsiniz yani o kadar telaş hareket hazirlik ..
Oncesinde deneme yapın ve kullandığınız malzemeleri not edin, detaylıca yazabilirsiniz de.Bnmde tek dert ettigim o eyeliner.. normalde yapabiliyorum daha 2 ay var zaten bol deneme yapacak vaktim var.. 300 tl makyoze vermk istemiyorum. Kuaforde kuzenim yaninda eleman olmadığı icin kendim yapayım dedim ortamim rahat olur stressiz
aman canım kendin yap ben hiç beğenmiyorum maske takmış gibi suratına ağır makyaj yapıyorlar. kendin yaptığın günlük bir makyaj bile çok daha güzel olur eminim. insanı palyaçoya çeviriyorlar resmenMerhaba kızlar. . Gelin makyajimi kendim yapmak istiyorum. Aranızda kendi gelin makyajini yapmış arkadaslar var mı acaba? Sıkıntı olur mu ki?
Öyle olmuyor işte.Nedense telaşlı olmicak gibi hissediyorum ama bilemedim :))
Gelin makyajlari hep cok yapay ve cirkin gelmistir. Oncesinde iyice prova edip kendin yaparsan daha guzel olur bence