- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 435
- 37
-
- Konu Sahibi ThirtyFouR
Canım Kryolan'ı kullanan elin mahareti de önemli. Eğer doğru kullanırlırsa asla yapay durmaz. Ben daha önce Lancome, Clinique, Estee gibi markalar da dahil olmak üzere birçok markanın fondotenini denedim. Hiçbirinden Kryolan'dan kaldığım kadar memnun kalmadım... Islak fondoten süngeriyle incecik bir kat sürerek gayet homojen ve kalıcı bir ten rengi elde ediyorum. Fazla durmuyor ve gayet iyi kapatıyor. Makyajımın doğallığı konusunda hep övgü alıyorum, genelde ten makyajı yaptığım anlaşılmıyor çünkü opuyorumnanaktan Gün içinde bile kullanıyorum düşün... Gece makyajında ve stüdyoda biraz daha yoğun uygulamak lazım tabi... Fıstık gibi olacaksın emin ol opuyorumnanaktan
ay canim benim cok saolinsallah.kocisimin gözleri fildir fildir olmali beni görünce kafamçokkarıştı
ben bursaya gittigimde kesin alirim onu. iyice merak ettim :kedi:
paylasirim canim kesinlikle.
eger dügünümde cok memnun kalirsam bol bol cinlatirim kulaklarini :))
hahahaha :)) 17 temmuzda sag kulagin cinlarsa bilki hersey süper
sol kulagin cinlarsa anla artik :)))))
Tamam canim cok saol.
ben alir denerim,deneye deneye düzgün birseyler tuttururum herhalde er yada gec :))
ya bi de ben makyaj isinden anlamiyorum pek, magazada yardimci olurlar mi acaba..
Canım bizim kanal Kryolan ürünlerini sipariş ettiğinde onlar kendi makyözlerinden de göndermişlerdi ve o makyözler bize ürünlerin kullanımıyla alakalı bilgi vermiş, ucundan azcık da makyaj yapmayı öğretmişlerdi... Ben makyaj yapmayı, mesela far fırçası kullanmayı onlardan öğrendim ve şu an kendi makyajımı kendim yapıyorum hep... İyi de yapıyorum... Mutlaka yardım edecek birileri olacaktır... bayanssulusmile
aa sevinirim canim ya mecidiyekoy'e acmislar bi tane yeni...En yakin zamanda gitmeyi istiyorum valla memnun kalirsam sana minnet duyarim bu marka ile tanistirdigin icin beni..opuyorumnanaktan
ayy sen paylas bizle deneyimlerini memnun oluruz valla..Canım ben akşama doğru 5 gibi filan gene fondotenimi sürdüm. Şu an saat 10 ve kapatıcılığı aynen durmasına rağmen yüzümde yok gibi... O kadar memnunum ki anlatamam. Ben bağımlısıyım öyle söyliyim bayanssulusmile Bi de yeni bir şey keşfettim... Inglot'ın beyaz likit sedefli bi aydınlatıcısı var. Fondotenden önce onu sürüyorum yüzüme, ya da likit fondotene karıştırılabilir. İnanılmaz bi görüntü elde ediyorum, porselen gibi oluyorummm tavsiye ederimmm opuyorumnanaktan
bak simdi birsey daha soktun aklima :)
inglotu nerden bulacagiz peki
ayy sen paylas bizle deneyimlerini memnun oluruz valla..