Düğün Gelin makyajinda hangi ürünleri kullandiniz?

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
435
37
yazin dügünüm var,makyaj malzemelerimi kendim almak istiyorum
bizim oralardaki kuaförler cok kücük yerler,kalitesiz ürünlerle makyaj yapiyorlar

benim merak ettigim siz makyajinizda hangi ürünleri kullandiniz?
hangi rimel, ruj daha kalici?
hani fondöten akmadi veya fotolarda güzel gösterdi?

yazin dügünüm var,makyaj malzemelerimi kendim almak istiyorum
bizim oralardaki kuaförler cok kücük yerler,kalitesiz ürünlerle makyaj yapiyorlar

benim merak ettigim siz makyajinizda hangi ürünleri kullandiniz?
hangi rimel, ruj daha kalici?
hani fondöten akmadi veya fotolarda güzel gösterdi?

Bu işin piri Kryolan dur canım... Kryolan ürünleriyle makyaj yapan bir yer tercih et bence. Ben spikerlik yaptığım için iyi bilirim. Stüdyo makyajında da hep bu marka kullanılır. Foto çekimlerinde de. En iyi nişan-düğün makyajı da bu markanın ürünleriyle olur. Oldukça da kalıcıdır. Hatta saatler ilerledikçe yüzüne daha da oturur... Ben günlük hayatımda bile akşam çıkacağım zaman asla Kryolan fondotenden şaşmam... opuyorumnanaktan

Tenin fotolarda bebek gibi çıkacak. Farın rujun rimelin allığın akıp kokmayacak, o gece o makyajınla bile yatsan ertesi güne aynı suratla uyanacaksın, o derece... Arkadaşımın nişanında bu duruma kendi gözlerimle şahit oldum ohaoldumsmile

Kulaga cok hos geliyor canim tavsiyyen icin cok tesekkür ederim
ama ben bu ürünleri kullanan bi kuaföre bulabilecegime sifir ihtimal veriyorum
dügünümün olacagi yer pek modern bi yer degil
bende malzemelerimi avrupadan alip trye getirmeyi düsünmüstüm

yada trden alirim bu markayi eger burda yoksa.
Nerde satiyorlar ki?

Kulaga cok hos geliyor canim tavsiyyen icin cok tesekkür ederim
ama ben bu ürünleri kullanan bi kuaföre bulabilecegime sifir ihtimal veriyorum
dügünümün olacagi yer pek modern bi yer degil
bende malzemelerimi avrupadan alip trye getirmeyi düsünmüstüm

yada trden alirim bu markayi eger burda yoksa.
Nerde satiyorlar ki?

Rica ederim tatlım... Orada bulamayacak olmana üzüldüm... :1no2: Çünkü emin ol çok memnun kalacaksın. Kendi düğünün için getirttiğine değer emin ol... Bildiğim kadarıyla internet üzerinden siparişi verilebiliyor kendi sitesinden. İstanbul'da Lamartin Caddesi'nde yeri var. Ben Bursa'dayım, Bursa'da da satış noktası var. Ankara'da da var sanırım ama o nerededir bilmiyorum...

ben tekin acarda yaptırmıştım çokda memnun kaldım
ama senin düğününü tr de mi bilmiyorum

Rica ederim tatlım... Orada bulamayacak olmana üzüldüm... :1no2: Çünkü emin ol çok memnun kalacaksın. Kendi düğünün için getirttiğine değer emin ol... Bildiğim kadarıyla internet üzerinden siparişi verilebiliyor kendi sitesinden. İstanbul'da Lamartin Caddesi'nde yeri var. Ben Bursa'dayım, Bursa'da da satış noktası var. Ankara'da da var sanırım ama o nerededir bilmiyorum...

esim bursali,bursada subesi varsa alabilirim belki.
bulursam yerini tabi.
baktim netten simdi o kadar pahalida degil ürünleri
ama cok secenek avr insan gözle görmeyince ne alacagini sasiriyor

ben kendim yaptım makyajımı ve mac dan aldım herseyimi

mac hic kullanmadim.ben tam bir lancome manyagiyim diyebilirim
herseyim lancomedan.ama yazin ne kadar kalici olur kestiremiyorum
bende kendim yapicam bu gidisle makyajimi ya o konuda kimseye güvenemiyorum
palyonco gibi olur cikarim sonra kuaföden
kaliciligi nasildi canim macin? memnun kaldin mi?

memnun kaldım ama bide şöyle bişi var benim yüzümdeki gözümdeki makyaj hç akmaz zaten fazla makyaj seven biri deilim kuaförün eline bırakamadım kendimi düğünde kendim yaptım sade bişiydi zaten ama mac tavsiye ederim

esim bursali,bursada subesi varsa alabilirim belki.
bulursam yerini tabi.
baktim netten simdi o kadar pahalida degil ürünleri
ama cok secenek avr insan gözle görmeyince ne alacagini sasiriyor

Evet pahalı değil ürünleri canım. Bursa'daki yeri çok kolay. Nilüfer CarrefourSA'nın içindeki Studio Tim'de satılıyor yerimseniben

memnun kaldım ama bide şöyle bişi var benim yüzümdeki gözümdeki makyaj hç akmaz zaten fazla makyaj seven biri deilim kuaförün eline bırakamadım kendimi düğünde kendim yaptım sade bişiydi zaten ama mac tavsiye ederim

fark etmistim canim sen cok sade bi makyaj yapmistin hatirladim simdi
bende pek abartiyi sevmem.
tek sorunum dügünüm temmuzun ortasinda, daha kuaförden cikmadan akar o kadar terlemeye.
bide yüzden terleyen bi insan oldugum icin en cok ondan korkuyorum.
macin fondöteninide mi kullandin? hangisiydi canim?

Evet pahalı değil ürünleri canım. Bursa'daki yeri çok kolay. Nilüfer CarrefourSA'nın içindeki Studio Tim'de satılıyor yerimseniben

aa hakkatten kolaymis.umarim vaktim olurda ugrarim. merak ettim cünkü
daha öncede bu sitede birisi tavsiye etmisti fondötenini ama cok agir bi makyaj gibi gelmisti o zaman vazgecmistim.

Rica ederim tatlım... Orada bulamayacak olmana üzüldüm... :1no2: Çünkü emin ol çok memnun kalacaksın. Kendi düğünün için getirttiğine değer emin ol... Bildiğim kadarıyla internet üzerinden siparişi verilebiliyor kendi sitesinden. ıstanbul'da Lamartin Caddesi'nde yeri var. Ben Bursa'dayım, Bursa'da da satış noktası var. Ankara'da da var sanırım ama o nerededir bilmiyorum...

bursada nerde bulabilirim tatlım bende almak istiyorum düğün için :asigim:

üstteki mesajı görmemişim tamam tatlım studio tim dede aynı ürünlerimi kullanılıyo gelin makyajında falan

bursada nerde bulabilirim tatlım bende almak istiyorum düğün için :asigim:

üstteki mesajı görmemişim tamam tatlım studio tim dede aynı ürünlerimi kullanılıyo gelin makyajında falan

Evet tatlım orası da o ürünlerle yapıyor makyajı zemuszemus

fark etmistim canim sen cok sade bi makyaj yapmistin hatirladim simdi
bende pek abartiyi sevmem.
tek sorunum dügünüm temmuzun ortasinda, daha kuaförden cikmadan akar o kadar terlemeye.
bide yüzden terleyen bi insan oldugum icin en cok ondan korkuyorum.
macin fondöteninide mi kullandin? hangisiydi canim?

fondoten kullanmadım ben pudra köpük ama altın sarısı tonunda 3 far rimel allık ten rengi hafif pembemsi gibi ruj göz kalemimde max factor du baska kullanamıyorum cunku kasıntı yapıyor riske atmak istemedim
sanırım pudranı iyi secebilirsen fazla akma olmaz makyajın temelini saglam tut aklinialirimsmile

aa hakkatten kolaymis.umarim vaktim olurda ugrarim. merak ettim cünkü
daha öncede bu sitede birisi tavsiye etmisti fondötenini ama cok agir bi makyaj gibi gelmisti o zaman vazgecmistim.

Canım Kryolan'ı kullanan elin mahareti de önemli. Eğer doğru kullanırlırsa asla yapay durmaz. Ben daha önce Lancome, Clinique, Estee gibi markalar da dahil olmak üzere birçok markanın fondotenini denedim. Hiçbirinden Kryolan'dan kaldığım kadar memnun kalmadım... Islak fondoten süngeriyle incecik bir kat sürerek gayet homojen ve kalıcı bir ten rengi elde ediyorum. Fazla durmuyor ve gayet iyi kapatıyor. Makyajımın doğallığı konusunda hep övgü alıyorum, genelde ten makyajı yaptığım anlaşılmıyor çünkü opuyorumnanaktan Gün içinde bile kullanıyorum düşün... Gece makyajında ve stüdyoda biraz daha yoğun uygulamak lazım tabi... Fıstık gibi olacaksın emin ol opuyorumnanaktan

fondoten kullanmadım ben pudra köpük ama altın sarısı tonunda 3 far rimel allık ten rengi hafif pembemsi gibi ruj göz kalemimde max factor du baska kullanamıyorum cunku kasıntı yapıyor riske atmak istemedim
sanırım pudranı iyi secebilirsen fazla akma olmaz makyajın temelini saglam tut aklinialirimsmile

pudram iyi benim,lancomun oda. bide avonun makyaj bazini ismarlicam simdi.
fondotenin altina sürülüyormus daha güzel görünsün,kalici olsun diye.

Gözmakyaji icin en iyi marka mac sanirim

X