- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
şimdi bu arkadaşlar gelin değil ama gelin makyajımı yapmışlar
yoksa gelinliğiyle çekilmiş olanlarda varmı
bitanesi çok sade güzel hoşuma gitti ama niye nikler yokki birbirinizi çoğunuz tanıyorsunuzdur zaten
birde bazılarının makyajı çok fazla olmuş sanki gelinlere sadelik daha çok yaraşıyor
yarım saatmiohaoldumsmile
evet yarım saatte yaptı kızlar makyajısempatiksalakcinni...akreplik yapmaherkez emek verdi,yarışmada günler öncesi en alakasız topiklerde bile duyuruldu..
promasyon çalışmaları sabaha dek sürdü
kırmasana kızların hevesini:tomato:
sen katılsaydında mükemmeli görseydik hayatım:hulya:
1. belli acaba 2. kim olacak ?
Valla 8 nömoroya aşık oldum sanırsam :asigim:
Oyum ona gitti ...
Kaş göz o biçim maşallah aklinialirimsmile
:roflol: :roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
verdim oyumu , nikahımı erkene almaya karar verdim delikafaduldendelikafadulden
riii riiii diiriririri di diridi diridiiiiiiiii delikafadulden
tanrıçam ben teşekkür ederim yewru bizlere bu güzel yarışmayı haırladığın için bıkmadan usanmadan anket açmaya çalıştığın için hayatısı sevgilerimizlen bal peteğim
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
verdim oyumu , nikahımı erkene almaya karar verdim delikafaduldendelikafadulden
riii riiii diiriririri di diridi diridiiiiiiiii delikafadulden
gelin olmuş olanlar veya daha olmayanlar bu yarışma için özel makyaj yaptı canım.
önceden çekilmiş fotolar değil hiçbirisi.
tanınanlar da tanınıyor buna yapacak bişey yok maalesef
bende oyumu verdim :lepi: emegine ellerine saglık kankam muckk
yaw kızlar bu fot.ları görünce gelin olasım geldi delikafadulden
:r
senin öncülüğünde oldu herşey güzel suratlım,esas ben sana teşekkür ederimŞeniz
yanlışlıkla açtığım yerde hemen makara sarmışlar beni adiler:smiley-cool:aşkitoda demiş eli ayağına dolaşmış:roflol: :roflol:
anam sorumluluk zor..sabırsızlanmayın diye hemen açıyım dedim,açamıcam beceremicem sanınca aynen böyle oldumeyvahedigeldismile:kedi:
aynen canım gamzesine maşaallah :)
smillerine kurban:))oyumu verdim.. 11nmumaraya verdim oyumu..kaffandaki çiçeeee kurban..boncuk tak boncuk..bu gece çatlamayasın nazardan bebeğim..
katılan arkadaşlara başarılar tekrar..kaydirigubbakcemile5
Demek ışıltılı dünya görüktüğüüü gibi değil tanrıçam..sempatiksalakcinniaklinialirimsmile
Eeee organizatörlük zor zenaat..yerimseniben
boşver aşkımcım takılmaa :1hug: senin o pambık ellerine sağlık emeğine sağlık bitanesi Şeniz
çok teşekkür ederim canlarhihoyyytbeğendiyseniz ne mutlu arzumla bana..ve katılan tüm yarışmacı arkadaşlarımaayyy çokkkk güzeller var akannehir hangisine oy veriyim şimdi benn. 3-4 tanesine verebilek keşkeeee. maşş kızlarımıza yaaa.. tanrıçam çok teşekkürlerrr!!!!!! çok emeğin geçti gerçekten a.s.
Minim canın çekti dimi..:1rolleyes::1rolleyes::icecream:.
o çaldığın düğün marşımıydı ,sempatiksalakcinnionun mağmelerine benzettim de..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
smillerine kurban:))
her türlü düğün organizasyonu,mezuniyet.kına,söz nişan..vs..yapılır:lepi:sempatiksalakcinni
çok teşekkür ederim canlarhihoyyytbeğendiyseniz ne mutlu arzumla bana..ve katılan tüm yarışmacı arkadaşlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?