Gelin Makyajı Yarışması

hangi gelinimiz birinci olsun?

• 1 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 2 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 3 numaralı gelinimiz

OY: 10 1,2%
  • 4 numaralı gelinimiz

OY: 61 7,1%
  • 5 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 6 numaralı gelinimiz

OY: 44 5,1%
  • 7 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 8 numaralı gelinimiz

OY: 173 20,0%
  • 9 numaralı gelinimiz

OY: 22 2,5%
  • 10 numaralı gelinimiz

OY: 9 1,0%
  • 11 numaralı gelinimiz

OY: 434 50,3%
  • 12 numaralı gelinimiz

OY: 58 6,7%

• Ankete Katılan
    863
  • Anket Kapalı .
şimdi bu arkadaşlar gelin değil ama gelin makyajımı yapmışlar
yoksa gelinliğiyle çekilmiş olanlarda varmı
bitanesi çok sade güzel hoşuma gitti ama niye nikler yokki birbirinizi çoğunuz tanıyorsunuzdur zaten
birde bazılarının makyajı çok fazla olmuş sanki gelinlere sadelik daha çok yaraşıyor

gelin olmuş olanlar veya daha olmayanlar bu yarışma için özel makyaj yaptı canım.

önceden çekilmiş fotolar değil hiçbirisi.

tanınanlar da tanınıyor buna yapacak bişey yok maalesef

yarım saatmiohaoldumsmile
evet yarım saatte yaptı kızlar makyajısempatiksalakcinni...akreplik yapma:delphin:herkez emek verdi,yarışmada günler öncesi en alakasız topiklerde bile duyuruldu..
promasyon çalışmaları sabaha dek sürdü:delphin:
kırmasana kızların hevesini:tomato:

sen katılsaydında mükemmeli görseydik hayatım:hulya:

boşver aşkımcım takılmaa :1hug: senin o pambık ellerine sağlık emeğine sağlık bitanesi Şeniz

ayyy çokkkk güzeller var akannehir hangisine oy veriyim şimdi benn. 3-4 tanesine verebilek keşkeeee. maşş kızlarımıza yaaa.. tanrıçam çok teşekkürlerrr!!!!!! çok emeğin geçti gerçekten a.s.

ulen bu ne yetenek böle eniyisimi biz çekilelim hatunlar kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
verdim oyumu , nikahımı erkene almaya karar verdim delikafaduldendelikafadulden
riii riiii diiriririri di diridi diridiiiiiiiii delikafadulden
:roflol: :roflol::roflol:
tanrıçam ben teşekkür ederim yewru bizlere bu güzel yarışmayı haırladığın için bıkmadan usanmadan anket açmaya çalıştığın için hayatısı sevgilerimizlen bal peteğim

senin öncülüğünde oldu herşey güzel suratlım,esas ben sana teşekkür ederimŞeniz
yanlışlıkla açtığım yerde hemen makara sarmışlar beni adiler:smiley-cool:aşkitoda demiş eli ayağına dolaşmış:roflol: :roflol:
anam sorumluluk zor..sabırsızlanmayın diye hemen açıyım dedim,açamıcam beceremicem sanınca aynen böyle oldumeyvahedigeldismile:kedi:

hihoyyytheyy maşallah ya ne güzeller ya hepınız harıkasınız bende kullandım oyumu 4ıle 11 ı cok begendım gıttı oyum bıtanesıne hadı bakalım

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
verdim oyumu , nikahımı erkene almaya karar verdim delikafaduldendelikafadulden
riii riiii diiriririri di diridi diridiiiiiiiii delikafadulden

Minim canın çekti dimi..:1rolleyes::1rolleyes::icecream:.
o çaldığın düğün marşımıydı ,sempatiksalakcinnionun mağmelerine benzettim de..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gelin olmuş olanlar veya daha olmayanlar bu yarışma için özel makyaj yaptı canım.

önceden çekilmiş fotolar değil hiçbirisi.

tanınanlar da tanınıyor buna yapacak bişey yok maalesef

yok tanınmalı bence ben arkadaşım olsada adil oy verme taraftarıyım
gerçi bir iki kişi aşina geldi gerisini tam çıkartamadım
ama güzel olmuş makyajlar ellerine sağlık:nazar:

bende oyumu verdim :lepi: emegine ellerine saglık kankam muckk

yaw kızlar bu fot.ları görünce gelin olasım geldi delikafadulden

Anaam sen gelin olursan damadın ben olayım kanka sempatiksalakcinni

:r
senin öncülüğünde oldu herşey güzel suratlım,esas ben sana teşekkür ederimŞeniz
yanlışlıkla açtığım yerde hemen makara sarmışlar beni adiler:smiley-cool:aşkitoda demiş eli ayağına dolaşmış:roflol: :roflol:
anam sorumluluk zor..sabırsızlanmayın diye hemen açıyım dedim,açamıcam beceremicem sanınca aynen böyle oldumeyvahedigeldismile:kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Balım benim yaa...kıyamam sana...olumunekankayizsmile
Ezel var bu akşam, april kaçar kaydirigubbakcemile4
Oyumu bastım ben, herkese bin öpücük!
opuyorumnanaktan

off tabii ki 6 numara diyorum o ne güzellik ve geline uymuş bence gelin makyajı abartılmamalı doğal güzellik doğal bir makyaj en güzeli 6 numara da bunu iyi yanıstmış nazar değmesin :)

krasni_62.gif
oyumu verdim..
krasni_68.gif
11nmumaraya verdim oyumu..kaffandaki çiçeeee kurban..:nazar::nazar::nazar:boncuk tak boncuk..bu gece çatlamayasın nazardan bebeğim..
katılan arkadaşlara başarılar tekrar..kaydirigubbakcemile5

Demek ışıltılı dünya görüktüğüüü gibi değil tanrıçam..sempatiksalakcinniaklinialirimsmile
Eeee organizatörlük zor zenaat..yerimseniben:delphin:
smillerine kurban:))
her türlü düğün organizasyonu,mezuniyet.kına,söz nişan..vs..yapılır:lepi:sempatiksalakcinni

boşver aşkımcım takılmaa :1hug: senin o pambık ellerine sağlık emeğine sağlık bitanesi Şeniz

ayyy çokkkk güzeller var akannehir hangisine oy veriyim şimdi benn. 3-4 tanesine verebilek keşkeeee. maşş kızlarımıza yaaa.. tanrıçam çok teşekkürlerrr!!!!!! çok emeğin geçti gerçekten a.s.
çok teşekkür ederim canlarhihoyyytbeğendiyseniz ne mutlu arzumla bana..ve katılan tüm yarışmacı arkadaşlarıma

Minim canın çekti dimi..:1rolleyes::1rolleyes::icecream:.
o çaldığın düğün marşımıydı ,sempatiksalakcinnionun mağmelerine benzettim de..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:eveeeet düğünmarşı ne güzel anlamışsın gacıablam :roflol::roflol: valla bir gelinlik giyesim geldi okul bitmedenmi evlensem,dur bi arayımda sorayım nişanlıma :roflol::roflol::roflol:
vallla ama 3 tanesi çok beğendim 8-11-x bunu unuttum şimdi

11 verdim çok içli bakmış , sanırım çeyiz eksikliklerinden ötürü :roflol:

smillerine kurban:))
her türlü düğün organizasyonu,mezuniyet.kına,söz nişan..vs..yapılır:lepi:sempatiksalakcinni

çok teşekkür ederim canlarhihoyyytbeğendiyseniz ne mutlu arzumla bana..ve katılan tüm yarışmacı arkadaşlarıma

Kanka tam düğün mevsimi,ortak olalım
a65ba6cd6c1cox1.gif
.seninle bi görüşek:jeyyar:a.s

:roflol::roflol::roflol:

Back
X