- 9 Şubat 2009
- 2.449
- 6
- Konu Sahibi __TanRIcA__
alkış alkışşşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim nickim yanlis yazilmis fstk degil __fstk olcakti :ecrin_bebek:
neyse olsun zaten sirf benimki degil cogu nick hatta nerdeyse hepsi yanlis yazilmis kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 delüükaydirigubbakcemile3ciLeKLiMm .!.:eneee fistigim kiz bilmeden sana oy vermisim ben kaydirigubbakcemile3 ay inanmiyorum
cidden mi yaa benim mok yemem sen doğrusunu yazım özel mesaj atar mısın gözüne kaşına gurban olduğum düzeltelim tekrar bebem
benim nickim yanlis yazilmis fstk degil __fstk olcakti :ecrin_bebek:
neyse olsun zaten sirf benimki degil cogu nick hatta nerdeyse hepsi yanlis yazilmis kaydirigubbakcemile3
caz yapmasana:mymeka:
58 oy almışın hala konuşuyosunyüksek çıkışından ötürü tebrik ederim bebem:smiley-cool:
ben burda olmadığım için,kıraliçam arzumun elinden bu kadar gelmiş..zaten anlıyo herkez olsunbayanssulusmiledüzeltiriz sıkma canını gülovereliniortak
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sagol datttluuumm Şeniz ne yüksek cikis ama sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3iyi oy almisim yine askitoyla ilarzunun yaninda aklinialirimsmile
bana oy veren herkese tesekkür etmis miydim hatirlamiyorum :kedi: etmediysemde cok tesekkür ediyorum opuyorumnanaktan
özledik senide yaff yoktun buralarda Çok üzgünüm çoook insan bi haber verir :mymeka:
yaa bu arada hediye ne :jeyyar: aciklayin meraktan catlicazz sempatiksalakcinni
merak etmiş:umursamaz:
insan ilgilenir,bu kız niye gelmedi,nerde..ama nerdeeefıstık gibi dostum olucana arzu gibi düşmanım olsun:umursamaz:
kankam sanmıştım oysaki seni:gitme:-tatlicadiarzu-
taaağam damara bağladım kendine gel tanrıça:mymeka:..şey askerim geldide:kedi:kısa bi süre çevrimdışıydım hayattan:smiley-cool:
yazıları düzelticem bu arada..ayrıca geçmişi okumadım,eğer caz yaptıysanız çok pis dalıcam söyliyimkötükedihüso
söylesene kizimm :mymeka:
ulleeeyynnn belkim özel bi sebepten dolayi girmemistir diyerekten seytmediydik sempatiksalakcinni
hem gecmisi okumadim diyo sempatiksalakcinni hemde kiziyo :dilcikar: küscem simdi o olcak haaa aklinialirimsmile
ayhh ne kadaaannn mikkkkemmmmeellll boshayallersmile darisi bizlerin basina inss :Saruboceq:
sen önce su yazilari düzelt, gecmisi oku sonra gel yanima
merak etmiş:umursamaz:
insan ilgilenir,bu kız niye gelmedi,nerde..ama nerdeeefıstık gibi dostum olucana arzu gibi düşmanım olsun:umursamaz:
kankam sanmıştım oysaki seni:gitme:-tatlicadiarzu-
taaağam damara bağladım kendine gel tanrıça:mymeka:..şey askerim geldide:kedi:kısa bi süre çevrimdışıydım hayattan:smiley-cool:
yazıları düzelticem bu arada..ayrıca geçmişi okumadım,eğer caz yaptıysanız çok pis dalıcam söyliyimkötükedihüso
terbiyesizin biride,bikere hile yapmadan yarışın demiş
800 ü aşkın kişiye hileyle oy kullandırdıkgamyoncuiremsuorganize oldukdedikki bakın plan bu:1ninca:....sonra başladık hileyle oylamalarazemuszemus-tatlicadiarzu-
burda güzellik,sempatiklik,yada tanıdığa oy veriyim düşüncesiyle oylar kullanılmıyo..11 numaralı yarışmacımız,yani ilarzu çok güzel birisidir eyvallah
ama yarışmayı güzel olduğu için,yada tatlı dilinden değil,bileğinin hakkıyla almıştır..katılan tüm arkadaşlarda kendi becerilerine göre oy almıştır..
böyle yorumları görünce delleniyorum yeminle ha:umursamaz:
olum neden sölüyon la sitenin yarısının akrabamız olduğunu çok açık ağızlısın kuzi alsanaalsanasmile ahanda böle geçiririm ağzının orta yerine çantamı :roflol:
evveet bileğimin hakkıylan aldım doru yeni üyelik yaptım gece gündüz kendime oy virdim bileem çok ağrıdı ama mafoldumben
noldu la,beni beklerken sızdınmı
böyle uyuturum adamıgamyoncuiremsu:jeyyar:düzelticez dedikkötükedihüso58 oy aldın diye hava atıyosun ama yemezler:umursamaz:ani çıkışından ötürü eziyosun beni:gitme:-tatlicadiarzu-:roflol:
bu arada etiketlerin hali nedir öyle ya:roflol: :roflol: :roflol:
anammmmm asil fesat sensin kizimm alsanaalsanasmileilarzu .!.:olum neden sölüyon la sitenin yarısının akrabamız olduğunu çok açık ağızlısın kuzi alsanaalsanasmile ahanda böle geçiririm ağzının orta yerine çantamı :roflol:
evveet bileğimin hakkıylan aldım doru yeni üyelik yaptım gece gündüz kendime oy virdim bileem çok ağrıdı ama mafoldumben
la fıstık ne fesat çiçeksin sen haa ben sana verdim oyumu heç teşenkür bile etmiyon yazdım da üstelik o 58. kişi benem bi kerem fesat :roflol: