Gelin Makyajı Yarışması

hangi gelinimiz birinci olsun?

• 1 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 2 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 3 numaralı gelinimiz

OY: 10 1,2%
  • 4 numaralı gelinimiz

OY: 61 7,1%
  • 5 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 6 numaralı gelinimiz

OY: 44 5,1%
  • 7 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 8 numaralı gelinimiz

OY: 173 20,0%
  • 9 numaralı gelinimiz

OY: 22 2,5%
  • 10 numaralı gelinimiz

OY: 9 1,0%
  • 11 numaralı gelinimiz

OY: 434 50,3%
  • 12 numaralı gelinimiz

OY: 58 6,7%

• Ankete Katılan
    863
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar durumu yönetime bildirdim. nickleri yazacaklar merak etmeyin çiçekler.

ayrıca beni tebrik eden tüm ardakşalrıma çok tşekkür ederim

benim nickim yanlis yazilmis fstk degil __fstk olcakti :ecrin_bebek:
neyse olsun zaten sirf benimki degil cogu nick hatta nerdeyse hepsi yanlis yazilmis kaydirigubbakcemile3

neyse olsun zaten sirf benimki degil cogu nick hatta nerdeyse hepsi yanlis yazilmis kaydirigubbakcemile3

cidden mi yaa benim mok yemem sen doğrusunu yazım özel mesaj atar mısın gözüne kaşına gurban olduğum düzeltelim tekrar bebem

ciLeKLiMm .!.:
eneee fistigim kiz bilmeden sana oy vermisim ben kaydirigubbakcemile3 ay inanmiyorum
kaydirigubbakcemile3 delüükaydirigubbakcemile3

cidden mi yaa benim mok yemem sen doğrusunu yazım özel mesaj atar mısın gözüne kaşına gurban olduğum düzeltelim tekrar bebem

öyle deme kizzz kaydirigubbakcemile3 burdan yaziyim özeldende atarim

böyle olcakti

2 __PANDORA__
3 tweetty84
6 Düş
8 aSkiTo
9 sebbnemm
10 BuyrunBenim
12 __fstk

bunlar haric digerleri dogru :roflol:

yarışmaya anca bakıyorum-tatlicadiarzu-
ilarzum birinci olmuş,çok şaşırdımohaoldumsmile:smiley-cool:..arzum en kısa zamanda birincilik hedayeni yollıycam kısmetse:kedi:benden hatırazemuszemus
yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum:içelim:

caz yapmasana:mymeka:
58 oy almışın hala konuşuyosun:nazar:yüksek çıkışından ötürü tebrik ederim bebem:smiley-cool:
ben burda olmadığım için,kıraliçam arzumun elinden bu kadar gelmiş..zaten anlıyo herkez olsunbayanssulusmiledüzeltiriz sıkma canını gülovereliniortak

caz yapmasana:mymeka:
58 oy almışın hala konuşuyosun:nazar:yüksek çıkışından ötürü tebrik ederim bebem:smiley-cool:
ben burda olmadığım için,kıraliçam arzumun elinden bu kadar gelmiş..zaten anlıyo herkez olsunbayanssulusmiledüzeltiriz sıkma canını gülovereliniortak

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sagol datttluuumm Şeniz ne yüksek cikis ama sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3iyi oy almisim yine askitoyla ilarzunun yaninda aklinialirimsmile
bana oy veren herkese tesekkür etmis miydim hatirlamiyorum :kedi: etmediysemde cok tesekkür ediyorum opuyorumnanaktan
özledik senide yaff yoktun buralarda Çok üzgünüm çoook insan bi haber verir :mymeka:

yaa bu arada hediye ne :jeyyar: aciklayin meraktan catlicazz sempatiksalakcinni

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sagol datttluuumm Şeniz ne yüksek cikis ama sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3iyi oy almisim yine askitoyla ilarzunun yaninda aklinialirimsmile
bana oy veren herkese tesekkür etmis miydim hatirlamiyorum :kedi: etmediysemde cok tesekkür ediyorum opuyorumnanaktan
özledik senide yaff yoktun buralarda Çok üzgünüm çoook insan bi haber verir :mymeka:

yaa bu arada hediye ne :jeyyar: aciklayin meraktan catlicazz sempatiksalakcinni

merak etmiş:umursamaz:
insan ilgilenir,bu kız niye gelmedi,nerde..ama nerdeee:nazar:fıstık gibi dostum olucana arzu gibi düşmanım olsun:umursamaz:
kankam sanmıştım oysaki seni:gitme:-tatlicadiarzu-
taaağam damara bağladım kendine gel tanrıça:mymeka:..şey askerim geldide:kedi:kısa bi süre çevrimdışıydım hayattan:smiley-cool:
yazıları düzelticem bu arada..ayrıca geçmişi okumadım,eğer caz yaptıysanız çok pis dalıcam söyliyimkötükedihüso

insan ilgilenir,bu kız niye gelmedi,nerde..ama nerdeee:nazar:fıstık gibi dostum olucana arzu gibi düşmanım olsun:umursamaz:
taaağam damara bağladım kendine gel tanrıça:mymeka:..şey askerim geldide:kedi:kısa bi süre çevrimdışıydım hayattan:smiley-cool:
yazıları düzelticem bu arada..ayrıca geçmişi okumadım,eğer caz yaptıysanız çok pis dalıcam söyliyimkötükedihüso

söylesene kizimm :mymeka:
ulleeeyynnn belkim özel bi sebepten dolayi girmemistir diyerekten seytmediydik sempatiksalakcinni
hem gecmisi okumadim diyo sempatiksalakcinni hemde kiziyo :dilcikar: küscem simdi o olcak haaa aklinialirimsmile
ayhh ne kadaaannn mikkkkemmmmeellll boshayallersmile darisi bizlerin basina inss :Saruboceq:
sen önce su yazilari düzelt, gecmisi oku sonra gel yanima :nazar:

söylesene kizimm :mymeka:
ulleeeyynnn belkim özel bi sebepten dolayi girmemistir diyerekten seytmediydik sempatiksalakcinni
hem gecmisi okumadim diyo sempatiksalakcinni hemde kiziyo :dilcikar: küscem simdi o olcak haaa aklinialirimsmile
ayhh ne kadaaannn mikkkkemmmmeellll boshayallersmile darisi bizlerin basina inss :Saruboceq:
sen önce su yazilari düzelt, gecmisi oku sonra gel yanima :nazar:

noldu la,beni beklerken sızdınmı:nazar:
böyle uyuturum adamıgamyoncuiremsu:jeyyar:düzelticez dedikkötükedihüso58 oy aldın diye hava atıyosun ama yemezler:umursamaz:ani çıkışından ötürü eziyosun beni:gitme:-tatlicadiarzu-:roflol:
bu arada etiketlerin hali nedir öyle ya:roflol: :roflol: :roflol:

terbiyesizin biride,bikere hile yapmadan yarışın demiş:nazar:
800 ü aşkın kişiye hileyle oy kullandırdıkgamyoncuiremsuorganize olduk:kahve:dedikki bakın plan bu:1ninca:....sonra başladık hileyle oylamalarazemuszemus-tatlicadiarzu-
burda güzellik,sempatiklik,yada tanıdığa oy veriyim düşüncesiyle oylar kullanılmıyo..11 numaralı yarışmacımız,yani ilarzu çok güzel birisidir eyvallah:nazar:
ama yarışmayı güzel olduğu için,yada tatlı dilinden değil,bileğinin hakkıyla almıştır..katılan tüm arkadaşlarda kendi becerilerine göre oy almıştır..
böyle yorumları görünce delleniyorum yeminle ha:umursamaz::nazar:

çok cücel düşman olurum kanka :roflol:
transformers terminatör yüzüklerin savaşı :roflol:

terbiyesizin biride,bikere hile yapmadan yarışın demiş:nazar:
800 ü aşkın kişiye hileyle oy kullandırdıkgamyoncuiremsuorganize olduk:kahve:dedikki bakın plan bu:1ninca:....sonra başladık hileyle oylamalarazemuszemus-tatlicadiarzu-
burda güzellik,sempatiklik,yada tanıdığa oy veriyim düşüncesiyle oylar kullanılmıyo..11 numaralı yarışmacımız,yani ilarzu çok güzel birisidir eyvallah:nazar:
ama yarışmayı güzel olduğu için,yada tatlı dilinden değil,bileğinin hakkıyla almıştır..katılan tüm arkadaşlarda kendi becerilerine göre oy almıştır..
böyle yorumları görünce delleniyorum yeminle ha:umursamaz::nazar:

olum neden sölüyon la sitenin yarısının akrabamız olduğunu çok açık ağızlısın kuzi alsanaalsanasmile ahanda böle geçiririm ağzının orta yerine çantamı :roflol:

evveet bileğimin hakkıylan aldım doru yeni üyelik yaptım gece gündüz kendime oy virdim bileem çok ağrıdı ama mafoldumben

la fıstık ne fesat çiçeksin sen haa ben sana verdim oyumu heç teşenkür bile etmiyon yazdım da üstelik o 58. kişi benem bi kerem fesat:roflol:

olum neden sölüyon la sitenin yarısının akrabamız olduğunu çok açık ağızlısın kuzi alsanaalsanasmile ahanda böle geçiririm ağzının orta yerine çantamı :roflol:

evveet bileğimin hakkıylan aldım doru yeni üyelik yaptım gece gündüz kendime oy virdim bileem çok ağrıdı ama mafoldumben

zaten deşifre olmuşuz ya kuzi:nazar:
400 ü aşkın yeni üyelikler alıp oy verdik ya sana:1ninca:sana oy verenlerin alayı seni tanıyo,tanımayan kimse yok ya hani:1ninca:-tatlicadiarzu-
o yazıyı yazarken insan vicdanına sorar bi kere..ben bunu yazıyorum ama,iftira attığım için allah belamı virirmi aceba diye:mymeka::nazar:
şöhretin bedeli işteboshayallersmilesen takma bunları o güzel kafana kıraliçam:içelim:herkez biliyo neyin ne olduğunu:kahve:

noldu la,beni beklerken sızdınmı:nazar:
böyle uyuturum adamıgamyoncuiremsu:jeyyar:düzelticez dedikkötükedihüso58 oy aldın diye hava atıyosun ama yemezler:umursamaz:ani çıkışından ötürü eziyosun beni:gitme:-tatlicadiarzu-:roflol:
bu arada etiketlerin hali nedir öyle ya:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: sizdirdin beni kuzum napiyim yaaaaaaasempatiksalakcinni
:roflol: heyaa 58 oy aldimya havamdan gecilmez artikinnn sempatiksalakcinni

ilarzu .!.:

la fıstık ne fesat çiçeksin sen haa ben sana verdim oyumu heç teşenkür bile etmiyon yazdım da üstelik o 58. kişi benem bi kerem fesat :roflol:
anammmmm asil fesat sensin kizimm alsanaalsanasmile
ben bikere sana tesekkürümü teeee yarisma bitmeden önce etmistim :dilcikar: bunadinmi yoksaaa sempatiksalakcinni
siz ikiniz hep gelin böyle benim üstüme kötükedihüso
anammm senmi secildinnn pembe koltuga hemen geliyorum sana ahiret sorulari sormaya :eek:

X