Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tamam tamam siz söylemeden buldum ben..ik saatte veriyonuz cevabı... :mymeka: 11 numarayı seçtimm.ayrıca çoook sönük geldi bana makyajlarrr..neyse hoşçakalınn..
4 numeroaklinialirimsmile Genel olarak far sürüş tarzlarını pek brğenmedim ruj seçimi çok arka plana atılmış gelin mkyajı sadece göz makyajı değildir.saç ve gelinlikle uyumlu olmalıdır. Yinede emeğinize sağlık
ben 4 numaranın gözlerini çok beğendim ama yüzü net çıkmamış geri kalanı için bişey diyemem 6 numaralı gelinin yüzü çok hoş ama makyaj yok denecek kadar az pek geline benzemiyo en güzeli 11 numaralı gelin gibime geldi çünkü en net o çıkmış gerçekten gelin gibi duruyo oyumuda verdim
bence gelin makyajı o kadar abartılı ve rengarenk olmamalı biraz sadelik olmalı bunuda 11 numarada gördüm başka beğendiklerimde oldu ama gelin makyajına uymamış :)