twetty84 yarım yuz yolladıysan birsey olmas ya..tanımaz kimse
duruma gore bakarsın ozaman rahatsız ederse seni kaldırtırsın
öyle yapıcam bebikimmm Şeniz
hımmm yarın akşama kadarda vakit varmışşşşşşşşşşş.....çocuklar uyumuşkene yapsammı bu gece.. bilmiyorum ki aceleye gelirmi acaba ..denesemmi kiiii.....içimde kalmasın dimi ..dur dur yapıyım bu gece bişiler.....eski tül perdem vardı ondan keserim bişiler hımmm evet evet deneyeyimkaydirigubbakcemile3
budursüprizzzzzArkadaşlar yarışmalarımızda resimler silinmiyordu bir yanlışınız var canlarım.
Eğer silindiyse bu resimleri koyan kişinin sorumluluğundadır ki o da ceza almıştır zaten. Yçnetim bu konuda net canlarım. Resimler kaldırılamaz.
Ama isterseniz şöle yapabiliriz. Yarışmayı moon un dediği gibi kadınlar hamamı bölümümüze açalım. Misafirlere kapalı olsun... Ben daha önce bunu demiştim zaten tanrıçama...
Kızın da ne üstüne gidiyonuz laaaaayynn savulun laaaayynnalsanaalsanasmile:mymeka:
gel tanrıçam kaçalım:teselli:
bu konu onun dışında canlar site kuralı.
Fakat;
Kazenle konuştum. Yarışmaya katılanların itekleri doğrultusunnda kazen tarafından fotoğrafları silinecektir. Fakat bu yarışmacılar bir dahaki olacak makyaj yarışmalarına katılım gösteremeyeceklerdir.
Şimdi isterseniz kadınlar hamamı bölümüne açalım misafirlere kapansın.
isterseniz silinsin fotom bir daha katılmam yarışma olursa dersiniz. Bu bölüme açarız.
Buyrun karar sizin ulu insan kazen yine size bi kıyak yaptı:))
sensiz olmaaazzzmafoldumbenkatıldığım yarışmalarda birincilik görmüş değilimsempatiksalakcinni emme canım bu heyecana bu ekşınna bayılıyorummmdelikafadulden.................................sende varsın yani oyy oyyyyy desene bütün güzeller yarışmada dört gözle bekliyorum siziboshayallersmile............................................ama bende istiyordummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:a015:
CADIARZUhımmm yarın akşama kadarda vakit varmışşşşşşşşşşş.....çocuklar uyumuşkene yapsammı bu gece.. bilmiyorum ki aceleye gelirmi acaba ..denesemmi kiiii.....içimde kalmasın dimi ..dur dur yapıyım bu gece bişiler.....eski tül perdem vardı ondan keserim bişiler hımmm evet evet deneyeyimkaydirigubbakcemile3
ne giydine yüzünü ekle bak nası yoluyorum senikaydirigubbakcemiletmm ozaman kadınlar hamamına açılsın ozaman konu sorada patrona diyiveririz resmi silsin diye yarışmayada katılmıyim artık neyse önemli değil mafoldumben
zaten en son yolladığın resmi sildim..sorun yok:1closedeyes:yarımla tam arası bişey canım ya artık bakıcaz duruma göre bilmiyorumkismile
gece gece yaptım bişiler ama gelinden çok soytarıya benzedimkafamçokkarıştı...olsun maksat eğlenmek yinede katılcam başka makyajda yapamam zamanım olmayacak..................olsun amaaaan alan almış satan satmışkaydirigubbakcemile3
kambersiz düğünmü olurmuş hıhyerimseniben
gece gece yaptım bişiler ama gelinden çok soytarıya benzedimkafamçokkarıştı...olsun maksat eğlenmek yinede katılcam başka makyajda yapamam zamanım olmayacak..................olsun amaaaan alan almış satan satmışkaydirigubbakcemile3
kambersiz düğünmü olurmuş hıhyerimseniben
tanrıçam benlik sorun yok güzelim ,ben bastım imzamı ,logomu,görünen kaşım gözüm olsun delikafadulden
senin soytarı halin, tavrın bile muhteşem olur türkanım şorayım yerimseniben
maksat eğlenmek ve eğlenirken ,paylaşmak dimi amaa...olumunekankayizsmile
tanrıçam benlik sorun yok güzelim ,ben bastım imzamı ,logomu,görünen kaşım gözüm olsun delikafadulden
budursüprizzzzz
gizli güçlerim,sen bana söyledin,ama online olmadığın için karşılıklı karar veremedik,bende kafama göre iş yapmak isemedim,malum benim başım büyük,topa tutardı bu gacılar beni mazallahohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
hadi gönlünüz oldu lalalalalahihoyyytdiye sevinirken tiviti karısı hala benim resmim silinsin diye debeleniyoakannehir:mymeka:
ben onun ne giydinde yüzünü görürsem bak napıyorum
dierlerini anlıyorum,zaten hamamda olmasına herkez okey verdi,ama bi sen arıza çıkarıyosun,üstelik yüzünü yine hamamda ekliyosun,silinmesini çok istiyosan kazene söylersin
sensiz olmaaazzzmafoldumben
CADIARZU
ne giydine yüzünü ekle bak nası yoluyorum senikaydirigubbakcemile
zaten en son yolladığın resmi sildim..sorun yok:1closedeyes:
yuppiiiiiiiihihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kadro tamam:hooray:
kadınlar hamamı bolumune acılsın ya benimkinin silinip silinmemesi fark etmiyor ama misafirlerde gormesin istiyorum mesela..ikisi bir arada olmazmı hem misafirlere kapalı bolume acılsa hemde isteyen sildirip birdaha yarısmaya katılmasa:)
budursüprizzzzz
gizli güçlerim,sen bana söyledin,ama online olmadığın için karşılıklı karar veremedik,bende kafama göre iş yapmak isemedim,malum benim başım büyük,topa tutardı bu gacılar beni mazallahohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
hadi gönlünüz oldu lalalalalahihoyyytdiye sevinirken tiviti karısı hala benim resmim silinsin diye debeleniyoakannehir:mymeka:
ben onun ne giydinde yüzünü görürsem bak napıyorum
dierlerini anlıyorum,zaten hamamda olmasına herkez okey verdi,ama bi sen arıza çıkarıyosun,üstelik yüzünü yine hamamda ekliyosun,silinmesini çok istiyosan kazene söylersin
bugün ne giydine koydum yeni saç rengimi göstermek içün oda yarım yüz tmm kızma aşkıcım bişi demedik yhaaama ikinci gönderdiğim resmide koy silme bebişim yoksa o kadannn emeğim boşa gider mafoldumben Şeniz
börülceler sorun hallolmuş
kadınlar hamamına açılıyor
ve isteyenin fotosu siliniyor
twetty canım sen katılıyorsun dimi tanrıçamın mesajlarından öyle bişeyler anladım da. katılıyorsun ama yarışma bitince sildireceksin kazene
doğru annladık dimi canısım?
bir de tek bir resim ile katılıyorsun dimi 2 tane farklı makyaj yok biberiyem biliyorsun
fegat farklı açılardan aynı makyaj mümkün tabi