Gelin Makyajı Yarışması İçin Başvurular Alınmaya Başlanmıştır.

buyrunbenim aman yarebbi sen katılmıcakmısınn akannehir
katıl lütfen şorayımmmm
opuyorumnanaktan

tmm ozaman kadınlar hamamına açılsın ozaman konu sorada patrona diyiveririz resmi silsin diye yarışmayada katılmıyim artık neyse önemli değil mafoldumben

twetty84 yarım yuz yolladıysan birsey olmas ya..tanımaz kimse

duruma gore bakarsın ozaman rahatsız ederse seni kaldırtırsın

öyle yapıcam bebikimmm Şeniz

canım zatn profil fotonda ki de sen değil misin? ha yarışmada tüm yüz ha burda. tanıyan bu fotondan da tanır. hem ayıp bişede yok niye çekiniyorsun ki. makyaj yarışması işte bayanlar arası bişe :1hug: bence çekinme :1hug: biri görse ne dicek ki hakkında, aa kadın kadına makyaj mı yaptı dicek . neyle suçlayacak. fotoya ismini sen yaz ya da bilmiyorsan yazmayı tanrıça yazsın başka yerde de kullanılamaz.

hiç çekinme hiç olumunekankayizsmile

katıl şorayımız . :1hug: sen bir eyeliner çekip göndersen yeter. doğuştan torpilli gözler maşallah kaydirigubbakcemile3

gece gece yaptım bişiler ama gelinden çok soytarıya benzedimkafamçokkarıştı...olsun maksat eğlenmek yinede katılcam başka makyajda yapamam zamanım olmayacak..................olsun amaaaan alan almış satan satmışkaydirigubbakcemile3
kambersiz düğünmü olurmuş hıhyerimseniben

budursüprizzzzz
gizli güçlerim,sen bana söyledin,ama online olmadığın için karşılıklı karar veremedik,bende kafama göre iş yapmak isemedim,malum benim başım büyük,topa tutardı bu gacılar beni mazallahohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
hadi gönlünüz oldu lalalalalahihoyyytdiye sevinirken tiviti karısı hala benim resmim silinsin diye debeleniyoakannehir:mymeka:
ben onun ne giydinde yüzünü görürsem bak napıyorum
dierlerini anlıyorum,zaten hamamda olmasına herkez okey verdi,ama bi sen arıza çıkarıyosun,üstelik yüzünü yine hamamda ekliyosun,silinmesini çok istiyosan kazene söylersin

sensiz olmaaazzzmafoldumben
CADIARZU
tmm ozaman kadınlar hamamına açılsın ozaman konu sorada patrona diyiveririz resmi silsin diye yarışmayada katılmıyim artık neyse önemli değil mafoldumben
ne giydine yüzünü ekle bak nası yoluyorum senikaydirigubbakcemile
yarımla tam arası bişey canım ya artık bakıcaz duruma göre bilmiyorumkismile
zaten en son yolladığın resmi sildim..sorun yok:1closedeyes:

yuppiiiiiiiihihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kadro tamam:hooray:

senin soytarı halin, tavrın bile muhteşem olur türkanım şorayım yerimseniben
maksat eğlenmek ve eğlenirken ,paylaşmak dimi amaa...olumunekankayizsmile

tanrıçam benlik sorun yok güzelim ,ben bastım imzamı ,logomu,görünen kaşım gözüm olsun delikafadulden

kizlar yaf yazmayi unuttum makyajimi yaptim cektimde fotograf makinam yeni oldugu icin ayarlari bilmedigimden midir gece gece cektigimden midir nedir anlamadim acayip parlak cikti bide üstüne makyaj olunca felaket parlak oldu:roflol:
hee bide üsendim pcye yüklemeye
yarin eve gelince yüklerim artikin son dakka yollarim hee kaydirigubbakcemile3
tanrica gizzz bisi dicem kaydirigubbakcemile2
ben sana iki foto yollasam birinde nickimi yazmasam digerinde yazsam
yarisma bitince nickim yazili olan fotoyla yazili olmayani degistiriversen be haciiii :ecrin_bebek:
ama tabi sana uyarsa, olmazsada o kadarda önemli degil kaydirigubbakcemile5

imzani nasi bastin kuuuuuuuu nicklerin aciklanmasi yasak degilmi bacuum sempatiksalakcinni

bugün ne giydine koydum yeni saç rengimi göstermek içün oda yarım yüz tmm kızma aşkıcım bişi demedik yhaa ama ikinci gönderdiğim resmide koy silme bebişim yoksa o kadannn emeğim boşa gider mafoldumben Şeniz

börülceler sorun hallolmuş

kadınlar hamamına açılıyor

ve isteyenin fotosu siliniyor

twetty canım sen katılıyorsun dimi tanrıçamın mesajlarından öyle bişeyler anladım da. katılıyorsun ama yarışma bitince sildireceksin kazene

doğru annladık dimi canısım?

bir de tek bir resim ile katılıyorsun dimi 2 tane farklı makyaj yok biberiyem biliyorsun

fegat farklı açılardan aynı makyaj mümkün tabi

yok sütlü nuriyem katılıyorum yalnış anlaşılmış sanırsam ben yarışma bittikten sora bi sorun olursa kazene sildiririm belki demiştim ama onda da bi problem yok hamama açılcaksa konu gülüm ..tanrıçam yalnış anlamış sanırsam ebet iki foto gönderdm ikiside aynı makyajlı bebekim sorun yok Şeniz akşam olsada eğlensek acuk hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…