Gelin Makyajı Yarışması İçin Başvurular Alınmaya Başlanmıştır.

benim tam yüzüm gözükmüyo ama yine de yarısı görünüyo tanınıyorum oufff mafoldumben meşhur olmak istemiyorum sempatiksalakcinnibilmiyorumkismile

arkadaşlar kadınlar kulubu logosu koyun üzerine resimlerinizin ....
paint te vs yazın ..

tanrıçam yazacaktı beninkine kadınlar kulubu ben unutmuşumsempatiksalakcinni

benim tam yüzüm gözükmüyo ama yine de yarısı görünüyo tanınıyorum oufff mafoldumben meşhur olmak istemiyorum sempatiksalakcinnibilmiyorumkismile

ahahahahh aynen bende yaaa
yarim yüz koyuncada insan taniniyobilmiyorumkismile
gözlerini koy sende o zaman bende öyle yapicam cünkü :1hug:

ohaoldumsmile:tomato: :tomato::tomato:

tam yüz yok no panikyasakkelime
allahım sana geliyorumdelikafaduldenmafoldumbenneydi günahım allahımmafoldumben

offf fıstık bayılttın beni:mymeka:
ben karışmıyorum artık arzuyla konuşun o zaman:umursamaz:sanki ben koymuşum kuralı..tey allam ya:nazar:

benneyaptımki kizim ben sanami dedim
sen yönetimden misinde üstüne alindin delü :mymeka:

e yönetimden ya yarısmadan o sorumlu seker :nazar:
arzum gelsinde o karar versin artık CADIARZU

ama ben yönetim derken tanricayi kastetmedim
cnm karar verilmis zaten
yüzümüz yerine gözlerimizi koyariz olur biter

yaa bende tam yüz yolladım bitaane ama nolurr silinsin ama yaa ya kötü bişi bişi olursabilmiyorumkismile içim rahat değil daha önce siliniyordu buda silinsin :KK43:

yönetim daha önce silinenlere ses cikarmiyodu
tamda buna ses cikaricagi tuttuu bilmiyorumkismile
neyse boynumuz kildan ince artik yapcak bisi yok sempatiksalakcinni
cnm sende yarim yüz yada sadece gözlerini yolla olmazmi??

Arkadaşlar yarışmalarımızda resimler silinmiyordu bir yanlışınız var canlarım.

Eğer silindiyse bu resimleri koyan kişinin sorumluluğundadır ki o da ceza almıştır zaten. Yçnetim bu konuda net canlarım. Resimler kaldırılamaz.

Ama isterseniz şöle yapabiliriz. Yarışmayı moon un dediği gibi kadınlar hamamı bölümümüze açalım. Misafirlere kapalı olsun... Ben daha önce bunu demiştim zaten tanrıçama...

Kızın da ne üstüne gidiyonuz laaaaayynn savulun laaaayynnalsanaalsanasmile:mymeka:

gel tanrıçam kaçalım :eek: :eek: :teselli:

bu konu onun dışında canlar site kuralı.

Fakat;

Kazenle konuştum. Yarışmaya katılanların itekleri doğrultusunnda kazen tarafından fotoğrafları silinecektir. Fakat bu yarışmacılar bir dahaki olacak makyaj yarışmalarına katılım gösteremeyeceklerdir.

Şimdi isterseniz kadınlar hamamı bölümüne açalım misafirlere kapansın.

isterseniz silinsin fotom bir daha katılmam yarışma olursa dersiniz. Bu bölüme açarız.

Buyrun karar sizin ulu insan kazen yine size bi kıyak yaptı:))

kadınlar hamamı bolumune acılsın ya benimkinin silinip silinmemesi fark etmiyor ama misafirlerde gormesin istiyorum mesela..ikisi bir arada olmazmı hem misafirlere kapalı bolume acılsa hemde isteyen sildirip birdaha yarısmaya katılmasa:)

kadınlar hamamı bolumune acılsın ya benimkinin silinip silinmemesi fark etmiyor ama misafirlerde gormesin istiyorum mesela..ikisi bir arada olmazmı hem misafirlere kapalı bolume acılsa hemde isteyen sildirip birdaha yarısmaya katılmasa:)

ahahahah bak bu daha mantikli:roflol:
bencede kadinlar hamamina acilsin

ben fırsat bulupta yapamadım makyejimi.....çokta istedim tekrar gelin olmayı off offf:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yapsaydın keske:KK43: ama sende yaparsan kazanma umudumuz iyice dusecek zaten suan bile imkansız:)

katıldığım yarışmalarda birincilik görmüş değilimsempatiksalakcinni emme canım bu heyecana bu ekşınna bayılıyorummmdelikafadulden.................................sende varsın yani oyy oyyyyy desene bütün güzeller yarışmada dört gözle bekliyorum siziboshayallersmile............................................ama bende istiyordummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:a015:

sen bi kere yarısmaya katıldın ondada super yapmıstın..
ben cok beceremiyorum sadece eglenmek icin katılıyorum..daha yarın yarısma katılabilirsin

hımmm yarın akşama kadarda vakit varmışşşşşşşşşşş.....çocuklar uyumuşkene yapsammı bu gece.. bilmiyorum ki aceleye gelirmi acaba ..denesemmi kiiii.....içimde kalmasın dimi ..dur dur yapıyım bu gece bişiler.....eski tül perdem vardı ondan keserim bişiler hımmm evet evet deneyeyimkaydirigubbakcemile3

X