Gelin Makyajı Yarışması İçin Başvurular Alınmaya Başlanmıştır.

makyajlari bende cok merak ediyorum.. eminim harikalar yaratmissinizdir..
süper bir yarisma olacak.

az kaldi yani yarismanin baslamasina heyecanla bekliyorum
ne guzel gelinle cikacak ortaya :)

aynen alkisalkisalkis ben ilarzu ve aşkitoşun makyajlarını çok merak ediyorum çok güzel olduklarına eminim :asigim: bizler aralarında çerez olcaz daha dorusu kendiadıma konuşayım hihoyyyt

makyajlari bende cok merak ediyorum.. eminim harikalar yaratmissinizdir..
süper bir yarisma olacak.

bende merak ediyorum aşkiştom eyvahedigeldismile
uleee siz varken, bize anca poh yemek düşecek ya ne neyse:roflol::roflol::roflol:

bende merak ediyorum aşkiştom eyvahedigeldismile
uleee siz varken, bize anca poh yemek düşecek ya ne neyse:roflol::roflol::roflol:

:roflol: ben acaba yarismanin sonuncusumu yoksa sondan bi öncekimi olcam cok merak ediyorum:roflol:
hee bide askito ve ilarzu hangisi birinci hangisi ikinci olcak acaba:)
makjyalari görmedim ama favorilerim belli:roflol:

ay kizlarr alemsiniz yahh
estagfurullah. eminim hepiniz cok güzel seyler cikarmissinizdir.

benim zaten makyaj aykut 'um, aşkitom 'la ilarzu'nun,bir gıdım altında:dilcikar:

:teytey:

akşam olsa da çenem kapansabayanssulusmile

twetty84 benimde umudum yok aynı durumdayıs ama hic degilse heyecan olcak biraskaydirigubbakcemile3

twetty84 benimde umudum yok aynı durumdayıs ama hic degilse heyecan olcak biraskaydirigubbakcemile3

ya benim makyajım fana olmadı aslında ama makineden ötürü berbat görünüyor dermişimm :) (makinede kusur bende değil :)) fotoshopla aydınlattım biraz yine de belli olmuyo günlük makkaj gibim görünüyo ama olsun möhüm olan katılmak sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

Nick Yazmistim ama yasakmis ve sildim.. kadinlar kulubuda yazmadim vallaha..
tanricam benimkine kadinlar kulubu yazisi ekleyebilirmisin lütfen zahmet degilse.. ?

X