Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bi kere dubai de yaptirmistim cok guzel yaa bayiliyorum..bu kina nerde satilir bilen varsa ltfn bilgilendirsin?cok istiyorummm yaaa..guzel yapan birini bulursam kina gecemde yaptirmayi dusunuyorum..
ben bi kere dubai de yaptirmistim cok guzel yaa bayiliyorum..bu kina nerde satilir bilen varsa ltfn bilgilendirsin?cok istiyorummm yaaa..guzel yapan birini bulursam kina gecemde yaptirmayi dusunuyorum..
eminönünde boncukçuların yoğun olduğu dört yol varya oraya geliyorsun soldaki sokağa giriyorsun. ilerle baya. orada köşede kına elbiselerii baş örtüleri falan satan resmen kıpkırmızı bir dükkan var tam köşede.sarışın bir bayan sahibi ondan alabilirsin. umarım tarif edebildim. eminönünü biliyorsan anlamışsındır sanırım. bir daha anlatayım mısır çarşısının üstteki kapısında çıkınca bujiterilerin olduğu sokakta ilerliyorsun. dört yola gelince sola dönüp biraz yürüyorsun.yolun sağında köşede bir dükkan