Gelin İç Giyim gelin iç çamaşırım nasıl kızlar?

oo senin nişanlı baya paraya kıymış desene üstteki model ayyıldız
altta ki model ten marka
wowuuuwww en sevdiğim markalar bide dagiden alsaydı tam olurdu 3 ünüde çok seviyorum
güle güle kullan

evet baya baya kıydı eşim ben aldım ona dagiden çok teşekkür ederim tatlım

aynen katılıyorummm tatlışlar.. çok teşekkür ederim jartiyer takım gerçekten çok rahat oluyor gelinliğin altına..

simdi bir ozel soru sorabilirmiyim. Jartiyer gelinlik haric ne zaman giyilebilir acaba ? gecelik degil ki bu gece yatarken giysem evin icindede giyilmez.

jartiyer sadece gelinlik içine giyilmez..günlükte giyilmez yeni heyecanlar istiyorsan bi alda gör derim ben tatlım

çok teşekkür ederim tatlım leopar delisiyim bende jartiyer ilk defa düğünümde giydim dediğin gibi çok çok rahattı..ne ayak kokusu yaptı ne bişey..buarada bende haziranda evlendim..mutluluklarrr

evet tatlım evlendim çok teşekkür ederim darısı bekarların başına..
koku fln yapmadı rahatsız yine hiç etmedi.çokta rhattım yani..sanki üstümde yokmuş gibi..alabilirsin yani tatlım

evet tatlım evlendim çok teşekkür ederim darısı bekarların başına..
koku fln yapmadı rahatsız yine hiç etmedi.çokta rhattım yani..sanki üstümde yokmuş gibi..alabilirsin yani tatlım

amin canımm çok tesekkur ederim ekledim o zaman listeye

bir ömür mutluluklar size de :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…