oo senin nişanlı baya paraya kıymış desene üstteki model ayyıldız
altta ki model ten marka
wowuuuwww en sevdiğim markalar bide dagiden alsaydı tam olurdu 3 ünüde çok seviyorum
güle güle kullan
tabiki paraya kiyar damat bey icin giyiliyor sonucta. Gule gule giy canim cok hos insallah yirtilmaz o gece yazik olur valla takimina.
Bende mi alsam napsam ama ben gelinlikle rahat edemem heralde, birde biz direk o gece dugunden sonra balayina gidicegimiz icin uzerimi degistiricem.
gözlerimi alamadım ..damat bey yaşadı..
simdi bir ozel soru sorabilirmiyim. Jartiyer gelinlik haric ne zaman giyilebilir acaba ? gecelik degil ki bu gece yatarken giysem evin icindede giyilmez.
canım takımların ikiside harika..
leoparda çok severim..
jartiyer takımına bayıldımrahatsız olduğu konusuna katılmıyorum haziran ayında evlendim ne ayak kokusu oldu ne başka bir sıkıntı :82:
eminim kendini çok hoş hissedeceksin
çok hoş canım hele jartiyerine bayıldım :)
kızlar renk olarak hangisi sizce beyazmı kremmi siyah?kullanışlı olanı
selencim evlendin snırım sen artık hayırlı olsun
bende dusunuorum bole bişey :26:
başlarda yazılan rahatsız eder tül oldugu için koku yapar yorumları kafamı karıstırdı sen yasadın mı oyle bi sorun
evet tatlım evlendim çok teşekkür ederim darısı bekarların başına..
koku fln yapmadı rahatsız yine hiç etmedi.çokta rhattım yani..sanki üstümde yokmuş gibi..alabilirsin yani tatlım
Kızlar bende almayı düşünüyorum gelinlik ve ilk gece için beyaz olmalı marka ve model konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
tatlım ayyıldızın iç çamaşırları çok güzel tavsiye ederim
Teşekkür ederim canım.Ayyıldızın beyaz jartiyeri nasıl ya da sen kullandınmı ?Bu konuda bilgi verebilirmisin bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?