Gelin İç Giyim gelin iç çamaşırım nasıl kızlar?

Bencede çok seksi bir görünüm olacak ve kısa süre üzerinde kalacaktır diye düşünüyorum.
Ama doğru seçim .
Tebrikler şimdiden.

beğendiğine çok sevindim tatlım bakalım..

ay biraz özel olucak ama sende korku falan yok oh negüzel yahu:78:

korku değilde biraz tedirginim..biz zaten konuşuyoruz evimize gidince 1-2 kadeh kırmızı şarap içicez

ay çok seksi ve hoşş... ama rahat mıdır bilmem :) ayyyy nasıl heveslendim şimdi .... içim gitti modellere:) allahım bir an önce evlenmeyi nasip et .... gel teskere gel artık...:) o gün gelsin neler neler alırım ahhh ahhhhh gelinliğin içinden kırmızı bile giyerim... yeterki o gün hayırlısıyla gelsin artık :)

çok teşekkür ederim tatlım beğendiğine sevindim..hadi en yakın zamanda muradına er inş..

ay cok hosmus gercekten gelinlik camasirin. kizlar ama zaten odamiza gidince gelinligi cikarip dus alip hazirlanmicaz mi. bunu ustumuzde gormicekki ? onun yerine gerdek gecesi dus aldiktan sonra giymek daha uygun degil mi kafam karisti ya ? bana biri anlatsin nasil olcagini

yok tatlım gelinliğin içinde jartiyerli takımı giyiyorsun..zaten gelinliğin ipini eşin çözüyor..

oo senin nişanlı baya paraya kıymış desene üstteki model ayyıldız
altta ki model ten marka
wowuuuwww en sevdiğim markalar bide dagiden alsaydı tam olurdu 3 ünüde çok seviyorum
güle güle kullan

tabiki paraya kiyar damat bey icin giyiliyor sonucta . Gule gule giy canim cok hos insallah yirtilmaz o gece yazik olur valla takimina.

Bende mi alsam napsam ama ben gelinlikle rahat edemem heralde, birde biz direk o gece dugunden sonra balayina gidicegimiz icin uzerimi degistiricem.

ikiside çok şık canm iyi günlerde giy inş) bende leoparlıyı nerden ve kaça aldığını sorcam güzelim ya...

tenden almıştım leoparlıyı..80-90 arasıydı yanlış hatırlamıyorsam tatlım.. çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…