Hani nerde görünmüyor.
Çok hoş ama rahat değildir diye tahmin ettim.
waaauuuw çok seksiiii,süper...ama üstünde 1 dk.bile kalmayacak canım o gece merak etme...(kendimden biliyorum
cnm düğünde giymeyi düşünüyosan pek rahat olmuyomuş ve jartiyer çorabı okadar ayakkabının içinde kalması sonucu tül olduğu için baya kötü oluyomş ve kokuyomuş .. istersen en azından çorabı düğünden cıkıcağınız zaman giy pek bi zaman alcağını sanmam
bence gayet rahat ve şık görünüyorçıtçıtlı atletten daha rahatsız olamaz ya varsın 1 dakika durmasın sen o üzerindeyken kendini gayet iyi hissedeceksin. güle güle kullan
becnede çok güzel, ama gelinlik altında ne kadar rahat olur bilmiyorum bu konuda çok tereddütüm varbenimde burdan okuyorum yavaş yavaş tecrübeli ablalarımızdan ... ama takım güzelmiş :) yanlız kullanırken külodu üsten giy diyorlar baglamalrı çıkartmak zorunda kalmazsın böyellikle tuvalete filan gidersen.. şimdiden güle güle kullan
abovvvvvvv çok seksiiiiiii çok beğendim
rahatsa sorun yok ama bence gelinliğinlle de bi dene daha iyi sonuç alırsın inşallah
çok seksi bayıldım nişanlınla almışsın oda bayılmıştır zaten ama üstünde görmesi başka tabi
ayyyyy mükemmel seksiymiş
kaça aldın canım
Çok güzel.Güle güle giy..Bende buna benzer fakat modeli biraz farklı bir çamaşır tercih etmiştim.Çok rahat fakat yalnızca jartiyerin çorabı tutması riskli olabilir aşağı kayma olasılığı olabilir.Tercih ettiğin modelin çorabının içinde kaymaması için bant varsa daha rahat edersin yoksa kaymayan bir çorap almanı tavsiye ederim daha rahat etmen açısından......
çok teşekkür ederim tatlım,çorabımın kaymaması için içinde bant var :)
ay çok pahallı selenn yaa ama değecek
Öyleyse sorun yok gelinliğin altında oldukça rahat olacaktır. Bir kişi ayakta koku yapabilir yazmış.Normalde ayakta koku problemi varsa zaten hemen hemen her çorapta hatta çorapsız dahi olsan aynı sorunu yaşayacaksın.Bunun için birçok ürün var piyasada krem yada sprey şeklinde onlardan birini tercih edersin ama ayakta koku problemin yoksa sorun olacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?