Gelin Hamamı

lullaby05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
21
0
36
İstanbul
kızlar, şu ana kadar çok kararsızdım ama artık kararımı verdim :)
kına gecesi mi bekarlığa veda partisi mi yapsam diyordum ama buldu.
ben sanırım gelin hamamı yapacağım :))
şu resimlere baksanıza, hepsi birbirinden güzel, hem de ucuz :)
gelin hamamıma gelenlere hatıra olarak dağitirim, hem işlerine de yarar.
siz de düşünün derim, hem çok da eğlenceli :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle bencede çok eğlenceli oluyor hemde degişik oluyor..

ben 2010 geliniyim konuyu görünce fikrimi söylemek istedim annemleri evinin alt katında hamam var
kına gecem oldu sonrasında giden gittik kalan arkadaşalrım kuzenler yengelerim hatta babannem annanemle bile indik aşagıya (erkek tarafını gönderdıkten sonra:)gece 11 den sonra hem eglendık hem yorgunluk attık imkanınız varsa kesinlikle yapın çok güzel oluyor..

konu sahibi arkadaşım kesinlıkle çok güzel bi karar vermişşin mutluluklar:)

çok güzel gerçekten. ben de çok istiyorum gelin hamamını kız kıza kına gecesinden önce güzel olur herhalde. ama fiyat konusunda kararsız kaldım çok mu pahalı olur ki ?

çok güzel gerçekten. ben de çok istiyorum gelin hamamını kız kıza kına gecesinden önce güzel olur herhalde. ama fiyat konusunda kararsız kaldım çok mu pahalı olur ki ?

nerde oturuyorsun canım eger yakınsak o komsumuzun yerı için konuşabilirim ben istanbuldayım

Eskişehirde Bahçeli Hamamı biliyorum hamam yolunun kahveciler tarafından girişinde hemen. onda da kese vs yaptırsan bile en fazla 20 tl olur. ama grup olarak gidildiğinde ne olur bilmiyorum. birde yine yeni açılan bir hamam var adını unuttum ama o da çarşını paralelinde kalıyor hemen ve dümdüz devam ettiğinde kahvecilerin başına çıkıyorsun. gelin hamamı vardı orda :)

çok sağol canım ya eskişehirde olacak. eskişehir de çok hamam var ama fiyatlarını bilmiyorum işte bakalım artık :)

ben para vermemiştim hem komşumuz hemde annemın yakın arkadaşı oldugu için düğün hediyesi olarak yapmıştı bana ondan fiyat konusunda fikrim yok ama grupla gitcegin için indirim yaparlar..

Tabii ya, gelin hamamı!

Bunu bir tek ben mi istiyorum, nişanlım neden saçma buldu, neden tek etkilenen sadece 18 yaşındaki kuzenim oldu diye düşünüyorken; sadece benim istediğim bir şey olmadığını, birçok kızın hayali olduğunu bilmek rahatlattı beni. Günlerdir kafamda dönen soru işaretlerini bir bir cevaplıyorum sayenizde.

Ve ben de gelin hamamı istiyorum düğünümde!!! :)

hamamlara bakın grup indirimi vs pazarlıkta yapın bence birde termal oteller olduğu kadar ..termal olmayan otellerde de böyle şeyler olabılır arastırın derim...

ben şuan bulunduğum şehirde hamam ararken 5 yıldızlı bir otelde gelın hamamı gunlerı yapılıyormus ..eğer istiyorsanız aratırın ...

bende 6 yıl once dugunumde olsun istemıstım ama kısmet değilmiş..

Gelin hamamı bende öneririm özelikle Ariva Spa Beykozda harika bir yer ve servisleri v.s. çok iyi düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…