Dımı cnm bende sınırlıyrm oyle dıyorumBen olsam asla tek bir iş bile yaptırmazdım anneme.
Kendısı yardım et anne dıyor, gel dıyor, bende anne yegenıme bak ıs yapma dıyrm, o durmadan çağırmış anne gel kolıleyelım falan dıye, yemek takımlarını vs topladılar hep. Annemde yapamam dememıs yardım etmıs bı guzel, bende kızdım aferın dıye annemeKarismasin cunku kadin bundan da bir mana cikartabilir. Yok esyalarima baktilar karistirdilar vs gibi..
Taşınma işi zor gercekten, allah yardımcın olsunBen de yakın bi zaman da taşınacağım. Hem de başka bir şehire. İki çocukla! Beni de sıkıntı aldı
Kv dem uzakta. Annem rahmetli. Sadece çocuklarıma bakacak birilerini bulsam o bile yeterdi. Her şeyimi kendim yaparım.
Yani annen sadece çocuğa bile baksa kafi. Çünkü küçük bi çocukla taşınmak, hele hele temizlik yapmak çok zor.
Bir de benim taşınmam okulların açılmasından sonra. Büyük oğlumun okul nakli olacak. Ayyy valla yazdıkça gerildim iyi mi
Evet kesinlikleSıfatları kenara bırakarak yorum yapıyorum :)
Normalde misafirliğe gittiğimiz evde ,ev sahibine yardımcı olmak durumundayiz hele hele misafir olduğumuz yer aileden birilerinin eviyse
Ama sizin muhterem kontes olabilir :) :)
Evet bana cok ayıp gelıyorsiz haklisiniz. usulden yardim etmeli, insan tabağını koymali en azindan.
Hic sevmem oyle adam kullananlari. Ben olsam sizinde dediginiz gibi cocugu alir getiririm baksin annem evinde.Kendısı yardım et anne dıyor, gel dıyor, bende anne yegenıme bak ıs yapma dıyrm, o durmadan çağırmış anne gel kolıleyelım falan dıye, yemek takımlarını vs topladılar hep. Annemde yapamam dememıs yardım etmıs bı guzel, bende kızdım aferın dıye anneme
Dun annemler aldı onları evlerınden gezmeye cıktılar. Saat olmus ıkı kahvaltı yapmamışlar
Kahvaltı hazırlamıyr oglen olmadan
Bnm kardesımde uyanınca kahvaltı yapmayı sever cok
Annemde üzülüyor bu saate kadar oglum aç dıye
Bende anne sananene üzülüyorsun dıyrm, kendısı hazırlatsın kahvaltısını esıne nedır yani
Aılecek bayram gunu keyıflı bır kahvaltı yapmaz mı insan ya
Pis görümceBu yorumu ben yapsam topa tutulurdum gelinin arkasından annenle iş mi çeviriyorsun cart curt diye bakalım sende nasıl bi etki olucak :)
Gelın zorlamıyor zatenBüyütülecek birşey değil herkes kendi isteğine göre davransın ne anneniz ne gelininiz kendilerini zorlamasinlar
Ya huyu öyle demek ki bizimki de bana geldiğinde yatağımizi verir koltukta biz yatardık çıkardık dolaşmaya gece gelirdik o yatak hala öyle mesela ha iş yapiyodu hak yiyemem ama yorula yorula sürüne sürüneGelın zorlamıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?