Gelin gelin, Abbann eyisine gelin:)))

Maşallah hepsi birbirinden güzel... Bende bir görsem çeyizimin serildiği günü....
sağol bitanemm opuyorumnanaktan senınde fotoları beklerıs ;) o gunlerde gelecek tatlım az sabır zemuszemus
vay anasını servet bunlar yaaa

maaşşaallah
çok tşk ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hem nasıl servet yaaa.. off kız evi daha çok masraf yapıo ama gozukmuo ufak tefek oldugu için.. :ecrin_bebek:

abbamm bayildimmm hepiciiiginee kizkaydirigubbakcemile2

bendede oyali tülbentleri ipe asmislardi ip cekmeyip kopmustu kaydirigubbakcemile3

ahh anacimm, sanki kizinin basi kapalida, ne gerek vardi bunca tülbente :roflol:

gerci herseyim Türkiyede kaldi oda ayri konu :umursamaz:

ayy bayildim bayildimmm kizz ,rabbim yüzünü her daim güldürsün senin ,mutlu ol insallah

kaynana derdi cekme insallah :dilcikar:

abbamm bayildimmm hepiciiiginee kizkaydirigubbakcemile2

bendede oyali tülbentleri ipe asmislardi ip cekmeyip kopmustu kaydirigubbakcemile3

ahh anacimm, sanki kizinin basi kapalida, ne gerek vardi bunca tülbente :roflol:

gerci herseyim Türkiyede kaldi oda ayri konu :umursamaz:

ayy bayildim bayildimmm kizz ,rabbim yüzünü her daim güldürsün senin ,mutlu ol insallah

kaynana derdi cekme insallah :dilcikar:

oyy bitaneemm sağol.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :1hug:
aynı durum bendede var kuzum bende bası kapalı biri değilim ama işte adet yerını bulsun diye yapılmıs.. ben onların hepsını kına gecemde dagıtacagım oynayanların omzuna atacagım erkeklerınde koluna baglanacak.. zemuszemus
:roflol: ip koptu demek :))) benımd ekalorifer demırıne baglamıstıkta yamuldu gitti korktum iyice esnedi cunku ardından kırılcak die :))) delikafadulden
saol cancagızım benımm :1hug: benden daha guzelı dıycem emme hamişssin oyuzden bebısının ceyızlerı benımkılere 1000 basar insallah dıyorum :D AMİNN...

k.valide derdi oluyor elbet ama sabır gosterıyor insan kuzum sevdıgım hatrına napıyım bakıyorum etrafa aman yıne benımkısı iyi dıyorum avuturyorum kendımı
:1ninca:

oyy bitaneemm sağol.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :1hug:
aynı durum bendede var kuzum bende bası kapalı biri değilim ama işte adet yerını bulsun diye yapılmıs.. ben onların hepsını kına gecemde dagıtacagım oynayanların omzuna atacagım erkeklerınde koluna baglanacak.. zemuszemus
:roflol: ip koptu demek :))) benımd ekalorifer demırıne baglamıstıkta yamuldu gitti korktum iyice esnedi cunku ardından kırılcak die :))) delikafadulden
saol cancagızım benımm :1hug: benden daha guzelı dıycem emme hamişssin oyuzden bebısının ceyızlerı benımkılere 1000 basar insallah dıyorum :D AMİNN...

k.valide derdi oluyor elbet ama sabır gosterıyor insan kuzum sevdıgım hatrına napıyım bakıyorum etrafa aman yıne benımkısı iyi dıyorum avuturyorum kendımı
:1ninca:

kizzz anan ne emeklerle yapiyoo sende millete mi dagitcann :1shok: :mymeka:

annede bastan söylede yüregine inmesin kadincagizinn naniknanik

valla ben bohcaya koydum genellikle ,ortaaya atsam annem paralardi beni kanimca sırnaşık şey

bebise daha var kaydirigubbakcemile3 sagol kuzummm Şeniz

canım hayırlı olsun herseyin allah mutlu mesut kullanmayı nasip etsin
sağol canım benım :1hug: aminn insallah..
kizzz anan ne emeklerle yapiyoo sende millete mi dagitcann :1shok: :mymeka:

annede bastan söylede yüregine inmesin kadincagizinn naniknanik

valla ben bohcaya koydum genellikle ,ortaaya atsam annem paralardi beni kanimca sırnaşık şey

bebise daha var kaydirigubbakcemile3 sagol kuzummm Şeniz

kiz annem çok az yaptı ben yaptım çogunu zaten hepsının model aynı gibi bişee bende delimiyim neyım bi model tutturmusum hepsını aynı oyadan yapmısım.. yaparkende çok soylendım zaten anne ortmeyecem seyı neden yapıyorum diee.. :)) sevap kazanıyım dagıtayımda didim ;);)
oyy kuzucum bılmıyosun bundan önce bı arkadasım benden önce evlenecektı ben ceyızımın tamamını ona verdım .. bazen benım bölee saflıgım tutuyor o gunlere denk gelırsın ınsallah sende bigun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
arkadasım çok muhtactı.. k.validesi ceyızın olmassa evlenemezsın demıs bende kıyamadım verdım.. Allah bana daha çogunu verdı zemuszemus
anneme dedım önce bi kıyametı koperttı sonradan onunda içi dayanamadı actık sandıgı neyı eksıkse (hiçbişeyi yoktu) hepsını verdık .. iyi gunlerde kullanıyordur umarım.. gözm yok Allah yıkarda zaten.. (şuan gorusmuyoz olsakta )

sağol canım benım :1hug: aminn insallah..

kiz annem çok az yaptı ben yaptım çogunu zaten hepsının model aynı gibi bişee bende delimiyim neyım bi model tutturmusum hepsını aynı oyadan yapmısım.. yaparkende çok soylendım zaten anne ortmeyecem seyı neden yapıyorum diee.. :)) sevap kazanıyım dagıtayımda didim ;);)
oyy kuzucum bılmıyosun bundan önce bı arkadasım benden önce evlenecektı ben ceyızımın tamamını ona verdım .. bazen benım bölee saflıgım tutuyor o gunlere denk gelırsın ınsallah sende bigun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
arkadasım çok muhtactı.. k.validesi ceyızın olmassa evlenemezsın demıs bende kıyamadım verdım.. Allah bana daha çogunu verdı zemuszemus
anneme dedım önce bi kıyametı koperttı sonradan onunda içi dayanamadı actık sandıgı neyı eksıkse (hiçbişeyi yoktu) hepsını verdık .. iyi gunlerde kullanıyordur umarım.. gözm yok Allah yıkarda zaten.. (şuan gorusmuyoz olsakta )

ne güzel birsey yapmissin canim

kim bilir ne kadar sevaba girdin Şeniz

o kaynanayida var ya kötükedihüso neysee :mymeka:

mutludur insallah simdi

ne güzel birsey yapmissin canim

kim bilir ne kadar sevaba girdin Şeniz

o kaynanayida var ya kötükedihüso neysee :mymeka:

mutludur insallah simdi

sağol tatlısım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mutluymus bı ortak arkadasımız varda arada ondan ögrenıyorum havadıslerı ;)

Back
X