Gelin gelin, Abbann eyisine gelin:)))

adam haklı sermıyceksen örme:roflol:
ben onları sardırcam dıe kara kara düşünüyom ama boşverdım annemler gelcek annem bı sekılde yardım eder yapar cnm benım annem yaa
benım taksıtımm az kaldı 1280 tlcık:delphin:
bıde yenı seyler aldım 1200 tl gıbı baska bı yere var eylulde baslıo
ben moku yedım
he aldıklarımı bılıyon sen ya
phılıps ütü 4640
elektırık süpürgesı
mutfak robotu
katı meyve sıkacağı
ve gunluk yemek takımı kutahya(300 tl aldım cok şık)

ohh ohh iyi gunlerde kullan canımcımm Rabbim agız tatdıyla kullandırmayı nasip etsın :Saruboceq:
bizd netten almaya karar verdık utuyu 4411 alcas bakam.. netten daha ucuz esnaflarda çok pahalı yaws..
gecen carfura gittik (yazılıs bölee deel bılıom kolayıma bu geldı :roflol: )
ordada çok guzel renklı bardaklar vardı (su bardagı) alayım dedım sonra dedım nereme koycam yaws.. :((
nerde rengarenk ben orda :roflol: :roflol: off cok canım kalıyor ama dıyorum evde var alıp nereme koycam :)))
olsun kuzum sen calısıosun bi şekılde odersın ;-) aldıgın maas az veya çok sonucta evde otursan o parayı sana kımse vermez bide bu yonden dusun ;-) :1hug:
canım benım yaa borcsuz evlenilmiyokı zaten.. biz bile tv , ocak , sofben onları taksıte baglıcas yani.. peşin para ancak dugunde takılacak altın ile o su bu masrafa gidio.. gerısı hep taksit olacak gibi..
kasım kadar nekadarı bitio taksıtının hesap yaptın mı hiç?
anneler bugunler için tatlım.. valla emeklerı çok fazla oluyor saolsunlar..
ne zorluklarnan ordum masa ortusunu değil yemek elını bilem koyamaz :roflol: :roflol: yerimseniben

kuzum ben sımdı çıkıyorum halama gıdıcekmısız.. opuyom çokk gorusmek uzere balımm

:Saruboceq:
netten cok guvendığın bı sıte varsa al derım yoksaa alma neden dersen ornek verım 4640 ıle 4630 bak aynı modeldır herseyı aynı aama aradakı fark nerdeyse 80 90 tl
adam sana ne gönderır vıcdanına kalmış
yok mu sıze yakın bı yer ordan alsan cnm
carrefour :mymeka: o delı
nan alma boşver bende goruyomm hep hıc almıyom eksık onlar kalsın dıom kucuk sey onlarkı senın cok var benım 1 takım bılem yok bardağım :bbo:
kasıma kadr 3 ay kalmış :1shok:
arcelıkten 2 taksıtım kalıyo(400 tl)
evkura oderım 280 tl ordan duştuk mu
400 tl borcum kalıyo ama sırf arcelık ee daha 1200 tl var onada her ay 300 tl versem 900 edıy
yanı kasımda 700 tlcık kalıyoo
ayy bılıyon mu hep tlcık dıyomya 3500 tl ıdı sımdık az gelıyo gözume:roflol:
hadı öptumm gene gel

selam böcugum :)
az önce eşimle konustuk ,ütüyü netten almaktan vazgectık.. media marketten alacaz ütüyü..
bende hiç sevmem guvenmem netten alısverısı , eşim alıyor arada gitti gidiyordan oda..
4411 nettekı fiyatı 159mus kargo haric , media markettekı 169du.. asagı yukarı aynı fiyata gelıyor yanee..
borclarıda bıtırmıssın 3500 nerde bide kasımda sadece 700cük kalcak ohh ne guzell valla :teytey:
kuzum benımde 3ay oncesıne pek bişeyım yoktu sımdı 40a yakın cay bardagım , cay kasıgı ,cay tabagım var dıyorum dugunden sonra cay ocagı işletcem ben onun için bu kadar bardagım var benım :roflol: :roflol: 36tanede su bardagı delimiyim neyim napcaksam bukadar bardagı :)))
kırılınca hiç yenı bardak almaya carsıya çıkmıcam evdekılerle idare edıcem :)))

gelınlık modeli bakmaya basladın mı? bilezık veya set modelleri felan beyendgın varmı?

ayy cnm akşam gelemedım benımkı süprıs etmış
bıde ıresıl oldumkı sorma :kedi: neyse bu geldı gözlerımı falan kabadı
ıyı etmışsın netten almamakla sımdıden hayrlı olsun
waw eşım hee zemuszemus çakal senıı
700cuk:roflol: kalcak dıomya o bıraz zor gıbım
dun eve gıderken renklı yemek takımlarından gordum 6 kısılık kase yemek ve servıs tabağı 40 tl alcamm ondan cok hoşuma gıttı
bugunde öğlen olsada askımı gorsem amcasında bızım semtte oturuyoda yakınız yane
bı model beğendımm burda bı uyenın gelınlığı cok hoşuma gıttı ama daha kesın karar vermedım
takı setı aldrmıycamkı hıc sevmem onunn yerıne bılesık aldrcam cnm
gelınlığın ustune ımıtasyon takcam su yolu varya öle bısey beyaz olcak
sen ne ettın gelınlık işini falan

oooo romantık enıste.. bak tuttum şimdi ;-) ne suprizi yaptı peki?özel değilse bende blim bende blim :)))
nıkah olalı eşim dıyorum valla kuzum .. nişan devrını kapattık :P dugunede az kaldı nasısa ;-)
yuzukte solda takılı (nıkahtan önce sola taktırmıstı beyfendı ,artık nıkahlıyık die :roflol: )
aa 40tl çok uygun fiyatıı ,şimdiden gule gule kullan :1hug:
bende kullanabılecegım bi set aldırcam canım .. benım ailem 4 bılezık takacaklar, aldık gecen 2tanesini; 22ayardan 12grlıklardan tanesi 700 tl civarı bişi tuttu.. 78tl iken aldık bide altının grmını off çok pahalı yaa altın.. diğer 2sini sonra alcaz para olunca :roflol:

kayınvalidem dıo telde , çok kotu zamanda dugun olacak altın çok pahalı kimse altın takmaz dio.. bende anne mıllet altın taksın dıe değil biz kendımız eglenelım dıe dugun yapıyoruz dedım :roflol: :roflol:

11 agustosta provam var sondan bir öncekı. ayakkabılarımıda aldık (zatii duz daban ,topuklu deel ) ölee şaşalı değil zaten gelınlıgın altından kım gorecek ayakkabıyı :))

dün ıresıl oldum yaa:tomato:
benımkı cıkısta hıc aramadı alla alla dedım nıye aramadı :1shok:neyse bı tek eve yaklaşınca nerdesın dıe aradı
bende ona demedım ama ceyıs mağazasında fınk atıyordum kaydirigubbakcemile3
neyse eve 10 dk gec kaldım tabe
eve geldım şort askılı falan gıyındımm yengem durmuş bana sırıtıyo ne guluyon be dedım hıc popo gormedın mı :kedi:kaydirigubbakcemile3
yooo dedı bakmak ıstıyommm nan sapık gıt basımdan dedım :mymeka:neyse
yığenımı aldım kucağımı atcılık oynuyomm :tomato:
tehh çüşş falan derkenn yengem gulmekten öluyo:mymeka:
maynak mısın be kadın dedım neyse dedı nıe gec kaldın ayy bı tabak gordum süper alcam
delı mısn ne etcen dedı :1shok:
neyse yemeğe haazrladık ana bı el gözlerımı kapadı :asigim:
aşkımmışş ben şoktayım hanı dıo 6.hıssın çalışmıyo bugun yıllık ızndemı neyse
ben kosarak ustumu cıkardımm
süper bı gundu ama ıresıl oldum yaa:tomato:
bıde telımdekı rehberde KK dakı kızların tel noları var bırısı benı kötu hıssettım gun kardesınden aramıştı bu gıtmıs telımdekı numara kımın dıe arıyo -tatlicadiarzu-
nan dedım o burcunun telı maynakk o kım falan dedı rehberımde kk ıle baslayan ısım cok tabe neyse benı resıl ettı kıza yaaa
sapık sanmış kızı kaydirigubbakcemile3

süpriz dediğin boyle yapılır valla.. :hooray::hooray:
bence ensıte senın ev halını merak etmıs tatlım kaydirigubbakcemile3:tomato:
yengenide tebrık edıyorum valla süprizi bozmamıs saolsun :1hug:
iresil felan olmamıssın kuzum yaa nasısa gorecek senı oyle 3ay sonra ;-)
bırazcık erken goreyım demıs nolmus yanı :D:D hem senın en doğal halını gorunce emınım daha çok aşık olmustur :asigim: :asigim:
çok beyendım suprizi ,insallah bir ömür boyu böyle güzel gecer gunlerınız :Saruboceq: :nazar:

bu arada 6.hisle olan espiriyi 2.okuyusumda ancak çaktım ne oldugunu :roflol: :roflol:

günduz sana sadece olayı anlatcak zamanım vardı cnm
diğerlerıne cvp yazamadım
patron yığenı yuznden:mymeka:
aılen gercekten cok ıyı takıyo altın benımkıler 2 tane ancak takabılır bılesık bırı nışanda bırı düğünde
zatı babam emeklı maasıyla gecınıyo 600 tl falan mafoldumben bıde ona yuk olmayım dedım kenara aldım bı bılesık koydum baktım alamazlarsa uzulmesınler dıye vercem bana takcaklar zemuszemus
yatak odamı alırsa gerısı sorun deıl babacım benım
annemde yorgan yastık dantellerı sardırmak gıbı işler etcek ınş yeter
ayy bırak nan süprıs mı yengem dıo kıpkırmızı oldun:tomato: tüüü bana yaa
bugun geldım dıo hadı zarif atcılık oynasana:roflol:
neyse bugun gıttım abımden borc aldımm tabağımı aldım ama sanırım belımı ağrıttı cunku ılacla ayağa kalktım
benımkı sımdık işte sbh cıkcakk ve yarın dalgıç olduğu ıcın eğıtım vercekmış askerıye cağırmısmafoldumben bakamıycaz yanı gelınlık falan
ayy olsun napakk haftaya bakarık
bıde bızım mahallede ev buldumm komısyon ıstemıo emlakcı komsumuz bı kılo tatlı al yeter dıo
3+1 dogalgazlı 500 tl cok uygun guzel ama suan tutamayızkı mafoldumben

önemli olan mutluluk huzur altınmıs paraymıs bunlar fasa fiso valla..
tabıkı para olmadan olmuyor ama bunu amac değil arac yapmak gereklı ;-)
dur bakalım bunlar baslangıc dugunde olmassa ilerde olur tatlım , Allah iyi gunlerde kullanmanı nasip etsın gerisi boş böcüğüm.. :1hug: :1hug:
senin gibi hayırlı evlat yetıstırmısler en güzeli bu bitanem .. ne ailelelerin kızları oğulları var ailesının maddiyatını bile bile en ucuk marka ve takı aldırıyorlar bide bu yonden bak..
bu arada aldıgın takımı goremedım ama bulmaya calıscam resmını tatlım yoksam kaldırdınmı ne ettin ? gece sana bakacakken bi konu actım yonetime bi ayndan onunla ugrasıyordum :(( yazarın sana sonra ;-) yada lınkını verırım konunun..
hakkaten ev iyiymiş kız.. kardesım ev değiştirdi 2+1 600e anlasmıslar salı yanına gıdıyorum esya ve temızlıge istanbula.. ama bahcelıevlerde oturuo ,merkezden tutmuslar evi..
dur bakalım sımdı pahalı olur evler.. kışa dogru ucuzlar bu hep boyledir tatlımm.. insallah daha guzelini bulursunuz evin..
dıktırip kiralıcakmısın benım gibi :)) yoksa kafanda bi gelınlık modelını bulursan kıralıcakmısın yada satın mı alcaksın ?
sende haftaya kadar birazcık daha modeline uygun arastıma yaparsın ;-)

yok bacım resmı kaldrmadım dun aksam yukledım bak ceyıs topıcınde tatlım
aman altını ne edım mutlu olmadıktan sonra :umursamaz: ayy askımla cok mutlu olalım sağlıklı olalım çalışır yaparık herseyı:asigim:
gelınlığı dıktrcemde model yok kafamda cnm
nedense gelınlığı benden once baskasının gıymesını ıstemıyorum ılk ben gıymek ıstıyorum
ayrıca arada 100 tlde olsa satın almam nereye koycam onca esya arasında
hem bı işe yaramıyo ınan:umursamaz:
öptum balım ben cıkıyorum yengemın kardesı geldı duzceden onunla az gezcez benımkı duymasın valla oyar benı
allahtan uyyo gece calıstı
lınkı verırsın tatlım ben bakarım sonra

buraya koydmm sılerım aksama cnm sen bak dıye topıcını kırletmeyım
2 tanede pembe salata tbağı aldım 45 tl verdımm 6 kısılık[/B]

Son düzenleme:
ayyy çok cici yaaa :asigim: :asigim:
kuzumm benım yaa masallah çok şeker bişi almıssın nan bak bende ıstıom sımdı ;-) tabak aserdım iyimi :roflol:
Rabbim agız tatdıyla mutlu gunlerde kullanmanı nasip etsin bitanem :Saruboceq: :Saruboceq:
fiyatıda gayet iyi mavısım pembişim süperr ikilii olmuslarr :asigim:

cok tskler cnm
cep telınden cektığım ıcın mavı cıkmış ama o yesılımsı bı rrenk:bbo: tuhaf yane
alırım sanada tatlım ayıp ettın
benım bu sondu daha almam
yanı ınş:roflol:

turkuaz mı rengı belkı cep telınden cektıgın için rengi oyle çıkmıstır tatlım ..
oyy kuzum dusunupte dillendirmen yeter opuyorumnanaktansen iyi gunlerde kullanacagını bılmek benım daha mutlu olmamı saglıyor tatlım :1hug: :1hug:

he işte öle turkuaz yesıl gıbı tuhaf bı renk
seın ceyıslerının yanında lafı mı olur bacımm senınkıler süper hem eksığın yok benım cok var
sende ıyı gunlerde kullan cnm benım

Hepsıde pek bı guzel.Ilk resımdekı kanevıcenın aynından benımde var.Ama kullanmadım hıc oyle duruyo.Sımdı o harıc dıgerlerınden sana yuk olan fazla gelenlerı ayırıyosun benım kıza ceyız yapıyoruz.Lakın ben bu konularda tembel oldugundan benım kızın evde kalma olasılıgı yuksek=))))

Allah huzur ıcınde kullanmak nasıp etsın.Yapanlarında ellerıne saglık...

he işte öle turkuaz yesıl gıbı tuhaf bı renk
seın ceyıslerının yanında lafı mı olur bacımm senınkıler süper hem eksığın yok benım cok var
sende ıyı gunlerde kullan cnm benım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansağol tatlımmm benımm :)) yokyok masallahın var senınde benden çok hamaratsın biliyorumm.. kaydirigubbakcemile4zemuszemus
insallah herseyın gönlune göre olur balımmm
:lepi:
Hepsıde pek bı guzel.Ilk resımdekı kanevıcenın aynından benımde var.Ama kullanmadım hıc oyle duruyo.Sımdı o harıc dıgerlerınden sana yuk olan fazla gelenlerı ayırıyosun benım kıza ceyız yapıyoruz.Lakın ben bu konularda tembel oldugundan benım kızın evde kalma olasılıgı yuksek=))))

Allah huzur ıcınde kullanmak nasıp etsın.Yapanlarında ellerıne saglık...

aminn insallah :Saruboceq: çok tşk ederimm sağolunnopuyorumnanaktan
kanaviceleri kendim işledim övünmek gibi olmasında kaydirigubbakcemile3
yokyok öyle demeyin herkes nasibine hiç belli olmaz.. darısı kızınıza benden daha guzelleri iyileri insallah
:Saruboceq:

Back
X