Gelin evine katılan yada bilgisi olan var mı?

Katılın bari sizin adınıza da utanalım.
Ülkede yeterince utanılacak şeyimiz mevcut araya sizleri de kaynatiriz komsucugunla.

Gerçekten berbat bir program denk geldiğimde mecbur tutarlarsa öf pof dir diye bakmak zorunda kalıyorum.

Genelde tlc ve trt belgesel açık durur bizde.

Tlc kanalındaki temizlik hastalarinin diğer evleri temizlerkenki tepkileri bizim kanalların abartılı tepkilerine alıştığımız için çok garip geliyor.

O kadar uysal eleştirip temizlik yapıyorlar ki insan yuh diyor :)
Aynı durum bizim ülkede olsa saç bas girişlerdi ahdhahdha.
Yok ben başvurmadım onun başvurusunu yaptım iyikide başvurmamışım o zaman çok şaşırdım yorumlara birazdan izlicem bir bölümünü

Bence çok saçma bi program hele o eleştiriler tam bi fiyasko ben katilsam bogazlarini girtlaklarim galiba:rolleyes:

Katılın bari sizin adınıza da utanalım.
Ülkede yeterince utanılacak şeyimiz mevcut araya sizleri de kaynatiriz komsucugunla.

Gerçekten berbat bir program denk geldiğimde mecbur tutarlarsa öf pof dir diye bakmak zorunda kalıyorum.

Genelde tlc ve trt belgesel açık durur bizde.

Tlc kanalındaki temizlik hastalarinin diğer evleri temizlerkenki tepkileri bizim kanalların abartılı tepkilerine alıştığımız için çok garip geliyor.

O kadar uysal eleştirip temizlik yapıyorlar ki insan yuh diyor :)
Aynı durum bizim ülkede olsa saç bas girişlerdi ahdhahdha.
Bizde de titiz misin diye bir program vardı, evi kirletip temizliyorlardi, sunucusu da bir üniversitede hocaymış hatta. Neyse ki tutmadı da kaldırdılar.

Görüp görebileceğiniz en kalitesiz program. Katılanların niteliklerinden bahsetmeyeceğim bile.
Anladığım kadarıyla programda tevazu yasak mesela.
O buna uymamış, bu çok ucuzmuş, fonların 3 cm kısaymış, yatak odan şöyleymiş, çekiminde verdiğin poz korkunçluymuş... Ve bunun gibi zibilyon olumsuz yorum yapan gelincikler var. Hepsinin ortak noktası altın dişlerinin olmayışı
Bi o yok diğer her yerleri altın. Sorsan ülkede ne olmuş bilmeyen tipler toplanmış pudra pembesi mi uçuk pembe mi tartışıp duruyorlar.
Bir de kek pasta kısmını hiç görmedim. Öyle gün gibi değildi yani.
İzledim izledim şimdi sinirlerim fena bozuldu ben kovardım evimden heralde

Bilemese neysede seyirciye sordu çıkan cevabı değil başka şıkkı söyledi birde tutup açıklamaya çalışıyor sunucu mimiksiz bakıyodu yüzüne abim bide öğretim görevlisiydi o zamanlar :KK70:

Tabi başta siz de ailesi olarak kendinizi tanıttınız, o saatten sonra "Tanımıyoruz kim bu" ayağına da yatılmaz... :KK70:

Konuya dönersek, program takip ettiğim, denk geldiğimde sonuna kadar izlemeye tahammül edebildiğim bir program değil, yatak odası gezmesi kısmı en feci bulduğum kısım hatta. Ama varsa katılası, katılsın geçsin komşunuz; bugün var yarın yokuz millet ay berbat demiş, yok ayıplamış, iki kavga çıkmış da işte rezil olunmuş, utanılmış filan...Unutulup gidiyor yav, kişiye kalıyor hatırası-tecrübesi goygoyu... Ha çok dikkat çekici şeyler yapamayacak, sessiz sakin insan görünümüyle giderse oraya, programcılar da belki ona göre bir iki şey söyletir en fazla.

Bi de şöyle "Ooo mağaradan taze çıkmış arkadaşımız" durumuna düşmemek için, bilmediği(!) şeylere atlamazsa, akılda kalıcı rezilliği olmaz :KK70:Mesela şöyle:

Tabi başta siz de ailesi olarak kendinizi tanıttınız, o saatten sonra "Tanımıyoruz kim bu" ayağına da yatılmaz... :KK70:

Konuya dönersek, program takip ettiğim, denk geldiğimde sonuna kadar izlemeye tahammül edebildiğim bir program değil, yatak odası gezmesi kısmı en feci bulduğum kısım hatta. Ama varsa katılası, katılsın geçsin komşunuz; bugün var yarın yokuz millet ay berbat demiş, yok ayıplamış, iki kavga çıkmış da işte rezil olunmuş, utanılmış filan...Unutulup gidiyor yav, kişiye kalıyor hatırası-tecrübesi goygoyu... Ha çok dikkat çekici şeyler yapamayacak, sessiz sakin insan görünümüyle giderse oraya, programcılar da belki ona göre bir iki şey söyletir en fazla.

Bi de şöyle "Ooo mağaradan taze çıkmış arkadaşımız" durumuna düşmemek için, bilmediği(!) şeylere atlamazsa, akılda kalıcı rezilliği olmaz :KK70:Mesela şöyle:

Bizimkinin kaynanası evlendiğinden beri gelmemiş doğumu yaklaşmış hala gelmemiş zamanında evlenmelerini istememişler birşeylerine yardım etmemişler oda neler yaptığımızı görsünler diye katılıcam dedi. Videolara çok şaşırdım şuan gerçekten umarım senaryodur diyorum. Einsteini ilkokulda öğretiyorlar

Başka bir dünyada yaşadığını düşündüğüm insanlar. Bunun yeni gelinlikle falan açıklanması mümkün değil. Ajanstan gelmişler desem o da değil, bir tuhaf konsept. Yemekteyiz dekilerin ajanstan geldikleri çok belli ama gelinlere hala anlam veremedim.

Back
X