Gelin eşittir dışlanan varlık

Canım hiç uğraşmaya deymez bende çok uğraştın bu gibi insanlarla. En iyisi onlardan uzak bi yere taşın. Anca öyle kafan rahat eder. Yoksa ister küs, ister barış ama boş. 1 2 gün iyi olurlar sonra yine aynı olurla.

Tayine kapaliysa başka sehre gidemiyorsaniz ayni sehrin icinde baska yere tasinin siz de o zaman. Tasinmak uzaklasmak illa baska sehirle olmuyor. Baska semte gidin onlardan uzaga baska hayat kurun yuzlerini gormezsiniz oh mis.

Boşverin samimi olup ta ne yapacaksınız o insanlarla. Bence tamamen iletişimi kesin eşiniz de durumun farkında. Özel günlerde görüşürsünüz olur biter. Kendinizi de sevdirmeye çalışmayın. Kendi hayatınıza bakın. Arkadaş edinin kurslara gidin kendinizi geliştirin. Kaynanayla görümcenin kime ne faydası olmuş ki size olsun. İnanın dert etmeye değmez bile. Eşinizle mutluluğunuza bakın. Bırakın onlar da ne hali varsa görsünler.

1 değil 2 değil 7 kız kardeş nedir ben olsam korkar evlenmezdim
5 evli 2 bekar var ,
Herkes kendi evinde nolacak diye düşünüyordum evlilik hazırlıkları suresince yardıma ihtiyacımız olduğu zamanlarda biz birseye karismayiz siz istediğiniz gibi yapın modunda takildilar
Evlendikten sonra m.ö -5000. Yıla döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…