- 20 Kasım 2023
- 335
- 78
- 18
- 25
- Konu Sahibi Yagmur9091
-
Bir şekilde halletmeye çalışacağım canım Allah yardımcımız olsunEşinin ailesi ile aran iyiyse onlar desin cnm. Bernim eşim de ataerkil bişey olmadığı halde 1 sene denedik ha oldu ha olcak diye olmayınca ben göründüm bişey yok. Dedim doktor seni istiyor değerlerini o göre tedavi yapacak. O zaman hemen geldi..hatta dedim anne olma hakkını elimden alamazsın sende gireceksin tedavi gerekiyorsa bu topa. Yoksa evliliğiligimz biter dedim. Ama.ben önlem amaçlı dedim.yoksa geleceğim tamam demişti önden. Ben işimi sağlama aldim
Gelde anlat işte canım beni kaç aydır stres ve üzüntüye sokuyor. Sanıyor gözükse 1 ayda hamile kalacağım herhalde arkadaşlarımızın çocukları 2 yaşına geldi bile biz hala eşimin kafasından devam ediyoruz böyle giderse artık ne umudum kalır bilemiyorumO ne zaman kabullenecj biliyormusun..bakacak her arkadaşımlnin 2.ser çocuğu olmuş onun yok soracaklar her gittikleri yerde.. sıkıntı mı var diye..eee sen diyeceksin bende yok ben gittim doktor a..o zaman tamam diyecek..ama.ne gerek var seni üzmeye stres etmeye değilmi? Bide erkek de problem oldumu hemen gecmiyor bazen 1 sene tedavi gerekiyor cnm bi ilaç bile 3 ayda anca tesir ediyor belki 4.5 kutu kullanması gereken ilaç olabilir. Oda demek oluyor ki en az 6_12 ay arası tedavi demek. Oda demekkii en az 1 sene daha bebek yok
Aynen cnm Allah yabbim tevekkül u bile gayrete eş tutmuş ..o hiç bir gayret göstermezse Allah verir derse olmaz ki.Bir şekilde halletmeye çalışacağım canım Allah yardımcımız olsun
Evet canım bari problemi bilsek ona göre hareket ederiz. Allahım inşallah duy sesimiziAynen cnm Allah yabbim tevekkül u bile gayrete eş tutmuş ..o hiç bir gayret göstermezse Allah verir derse olmaz ki.
Belki de hiç bir problem yoktur basen sebepsiz infertilite oluyo oda strws den yaşam tarzından sigara veya alkol gibi festfood beslenmeyen olmuyor..en azından problemi bilirseniz ilerlemek daha kolay olur cnm.
Allah sana yardımcı olsun cnm seni çok iyi anlıyorum Allah yüzümüze baksın da herşey e herkes e rağmen bize hayırlı uğurlu sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ahh cnm Benim seni çok. İyi anlıyorum madem sizi ayırma gibi bir problem Lee oldu neden hala inat ediyo bu kocan senin..sırf onların sesini kısmak için bile gitmesi gerek sen demeden.Evet canım bari problemi bilsek ona göre hareket ederiz. Allahım inşallah duy sesimizibizede nasip eyle herkese karşı çocuk yok diye bile bizi ayırmaya çalıştılar Allah iyilerin yanında çok kalpten inanıyorum ki bizede en kısa zamanda sağlıkla evlatlar nasip etsin 1 isterken 3 olsun Allahım
Ovulasyon testi kullanirsaniz kacirmazsiniz bence. Dedigim gibi onun disinda da 2 gunde bir beraber olun oteki turku cok zor oluyor ben gecen aylarda esime belli ettim yapmadigimiDa kaciririz diye moralin bozuldugunu aramiz bozuldu resmenHer gün yapmasak kaçırdık yumurtlama dönemi ni diyeceğim. Artık her gün ödev haline geldi bu durum.11 aydır her gün tükendim bir defa da mı tutmaz tekrardan alacağım galiba ovu testi ona göre değerlendirelim yine
Sağol canım benim verdiğin bilgiler içinCnm adetin 2. Günü git bütün tahlil leri yapsınlar ona göre doktor yönlendiriyor seni.. eğer aşılama yapacaksa ya iğne yada hap veriyor 5 gün kullanıyorsun sonra kontrol e çağrıyo büyümüş lermi yumurta diye. Sonra bir iki gün daha kullanıp 4.5 güne de aşilaman oluyor cnm. Mutlaka amh degerinize baktirin
Gelde anlat işte canımAhh cnm Benim seni çok. İyi anlıyorum madem sizi ayırma gibi bir problem Lee oldu neden hala inat ediyo bu kocan senin..sırf onların sesini kısmak için bile gitmesi gerek sen demeden.
İnşallah canım bana dua edin herşeyi halledebileyim en kısa zamanda hamile olurum Allah hepimizin gönlüne göre versinCanım eşinde belki birşeyler vardır bu hafta zorla test yaptıriversin, sperm testi için üç gün filan ilişki olmamalı, sen çaktırmadan bunu da ayarla hallet, herşey gönlünce olsun inşallah
Anlamiyorsa ağırlığıni köy artık cnm restini çek. Kimse kimsenin anne baba olma hakkını elinden alamaz keyfi.keder.Gelde anlat işte canıminşallah en kısa zamanda hamileyim müjdesini verebilirim burda da kaç aydır umut ararken tükendim burada
Kaç arkadaşım alkol sigara kullanirken hamile olduğunu bilmiyordu ben o kadar dikkat etmeme rağmen yine olmuyor birseyi ne kadar çok istersen o kadar olmuyor ben bunu anladımOvulasyon testi kullanirsaniz kacirmazsiniz bence. Dedigim gibi onun disinda da 2 gunde bir beraber olun oteki turku cok zor oluyor ben gecen aylarda esime belli ettim yapmadigimiDa kaciririz diye moralin bozuldugunu aramiz bozuldu resmensiz oyle yapmayin oluxagi varsa bir kez de bile tutuyor gercekten
Yaptığım stresin haddi hesabı yok bunca aydır zaten cnm.İnşallah çok sagol bana moral oldunuz ihtiyacım vardı birde bugün regl olunca iyice hassaslaştımAnlamiyorsa ağırlığıni köy artık cnm restini çek. Kimse kimsenin anne baba olma hakkını elinden alamaz keyfi.keder.
Bide problem varsa bile herşeyin çözümü var artık ..Allah kolaylık versin inşallah canım sana. İnşallah akillanirda.seni stres e daha fazla sokmaz. Bebek işinde sters en büyük düşman
Stres etme demek kolay biliyorum bende ediyorum malesef ama en kolaylikla nasıl halledilir sen onu düşün bundan sonra cnm..bebeği değil de eşin le.ilgili problem i çöz cnm sen .sonra bebeğe odaklan.cunku bu stres ortamında zaten bebek olmuyor şekil A beeennnnYaptığım stresin haddi hesabı yok bunca aydır zaten cnm.İnşallah çok sagol bana moral oldunuz ihtiyacım vardı birde bugün regl olunca iyice hassaslaştım
Haklısın cnm stres benim ikinci adım oldu artık bende salacağım bundan sonra belki kafaya takmamak işe yararStres etme demek kolay biliyorum bende ediyorum malesef ama en kolaylikla nasıl halledilir sen onu düşün bundan sonra cnm..bebeği değil de eşin le.ilgili problem i çöz cnm sen .sonra bebeğe odaklan.cunku bu stres ortamında zaten bebek olmuyor şekil A beeennnn
Ben artık bıraktım olmuyorsa başka yol.deneyecegim dedim
Sen kafanı eşine tak cnm o testi verdir ondan sonra kafanı boşalt. Sorunun ne olduğunu bilmezsen çözemezsin ve hep aynı yerde sayarsin.Haklısın cnm stres benim ikinci adım oldu artık bende salacağım bundan sonra belki kafaya takmamak işe yarar
Anlaştık canımSen kafanı eşine tak cnm o testi verdir ondan sonra kafanı boşalt. Sorunun ne olduğunu bilmezsen çözemezsin ve hep aynı yerde sayarsin.
Şimdi napiyorus kardeşim kafayı eşine takıyoruz.tamam mi?. çünkü herşeyin cvpi ionda
Evet ama bir türlü bırakamıyorum bu lanet şeyi cnm bakalım bırakmayı düşünüyorum zaten bu günler son kullanışım olsun stres oluyorum hemen sigaraya sarıyorum işiSigara içerken nasıl gebelik düşünüyorsun ki? Onu bırak önce. Görünen tek sıkıntın o ise ondan kurtul
Canım hamile kaldın varsay çocuğun için bırakmaz mısın yaniEvet ama bir türlü bırakamıyorum bu lanet şeyi cnm bakalım bırakmayı düşünüyorum zaten bu günler son kullanışım olsun stres oluyorum hemen sigaraya sarıyorum işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?