• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin damat anlaşmazlığı YARDIMMM

babama anlattım bugün... yanına git konuş baba çok canım sıkılıyo dedim... o da yanına çağırmış hemen buluşmuşlar sormuş neler oluyo diye. o da kızınız bana sert cevaplar veriyo saygısızlık yapıyo demiş babam da kızımın tarzı öyle demiş. bu kredi işinde de bi yere başvurdum 15-20 güne cevap gelicek onu bekliyorum. kızınız herşey hemen olsun istiyo demiş. babam biraz ılımlı davran madem sıkıştırma dedi. valla baba herşeyi ben yapsam sana düşmez ben yapayım demez rahatına düşkün hiç de bişey yapmıcam kendisi nası halledicekse halletsin dedim. bu arada hala arama sorma yok bende aramıyorum.

Bence bu evliliği çok çok iyi düşünmelisiniz..
Sonrasında diz boyu mutsuzluklarınız olmaz inşallah.
Hayat bazen insanı bıktırır ve yeni bir hayat kurma ihtiyacı hissettirir yeni düzen yeni hayat ...
Yaşlar ilerlemişse eğer bu istek içerisinde olabilirsiniz ve bu istek size yanlış kararlarlar verdirebilir
gerçekten güvendiğiniz ve mutlu olacağınız kişi ile evlenin
eş adayınız bana hiç güven vermedi

arkadaşlarıyla da fikir alışverişinde bulunmuş onlar da beni haklı bulmuşlar. bu kızın da olmazsa olmazı var çekmiyosa zorlayamazsın demişler. çark etti paşa aradı o zaman evimizi tutayım depozito kira neyse vereyim eşyalarımızı da alalım taksit taksit ödiyelim dedi. ama birikmiş para olmayınca gelinliğini de az bi kredi çekip sen alırsın dedi. artık tamam dedim ne yapayım. 2-3 bin lirayla ayarlarım bu işi o da kendi damatlığını falan alsın artık napıyım. ayarladığım parayı da alırım ondan ara ara napayım bende.... ne dersiniz kızlar???

Hayırlısı olsun canım. Anlattığına göre oluru yokmuş bu işin zaten. Zararın neresinden dönsen kar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende buraya neler yazdım tarihe bakmayıp, meğer sen kurtulmuşsun bilee.. çok sevindim canım allah daha iyileriyle karşılaştırsın inşallah :)

Son düzenleme:
boşandım gerçekten kurtulduğuma şükrediyorum. Allahım korudu beni.

sevindim boşanmana. malesef devlet tayin yüzünden bizi erken nikah yapmaya mecbur bırakıyor ve hal böyle olunca erkek tarafı nasıl olsa aldık, her dediğimizi kabul edecekler gibisinden garanti bakıyorlar olaya. Aynı şey benim başımdada var düğün parasına göz dikiyorlar, eşyaları almıyorlar, gelinliğe karışmıyorlar kurtulmakla en iyisini yapmışsın. Benim 8 yıllık ilişki seviyorum diye vazgeçemiyorum ama inan artık ben de sabrın sonuna geldim. Ne tayinim çıktı ne de yapmaları gerekenleri yapıyorlar bıktım usandım artık. Kız olan adımızı dula çıkarıyoruz devlet yüzünden lanet olsun ne diyeyim.

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, aradan baya zaman geçmiş düğün olduktan sonra mı ayrıldınız?

Back