bak yavrm sana bi converse resmi gostercem smdı telden bakıym atıcam :)
nasipse inşallah 28- 29 Mart ta kuzum
olsun kuzum ya içinden ne geçiyosa onu giy bence. belli olmaz ama bende babet alabilirim belki kararsız kaldım da gönlüm konversten yana
yazı neden beklemiyorsunuz peki canm ayıptr sorması
ya benmde evlilik durumum var da fikir almak için sordum
Eki Görüntüle 977057
bak canm :)
eveeeeettt işte bunun kırmızı versiyonunu istıyorum kuzum çok güzelll
ne ayıbı şekerimbiz bu nisan da 8 yıl olcz kuzum, hem nişanlılık uzatılmaz pek aralık başı nişanlandık. benım üni yeni bitti sınavlarım var yaza kpss ales hazırlanıyorum o yuzden yaza hıç olamazdı böyle nasipmiş ne kadar erken o kadar iyi bizim için
ay bende bayıldım buna yavrum ya süper dimi ama bnm nişanlım brz gelenekçi kesin laf eder :)
ayy çok güzel tabiki bir an önce kavuşun darısı başımaaa
etmez etmez bi şekilde ikna edersin kuzum
bakalm inşallah yavrum düğün fotosu için de çok güzel gözükür :)
inşallah kuzum paylaşırım sana özel
kızlaaar hepinizi kocaman öpüyoruumm, sohbetinize inan doyum olmuyor ama uyumam lazım. yarın erken kalkcam nikah için hazırlancamhepinizi öpüyorum dua edin olurr mu yarın kaldığımız yerden devam edelim inşallah iyi geceler
amiin kuzum benim. Allah gönlüne göre versin herşeyi inşallah kat ve kat güzel günler yıllar senınle olsunn
teşekkr ederim canım sana da çok çooook mutlu yıllar diliyorum öptüm çokkk
tatlı rüyalar yavrm haberleşiriz yarn
aa bekliyorum ozmn canm bnde balayndan sonra paylaşırım özelden :) bu arada balayında nerdesinz kuzu
kızlaaaaaaaaaarrr ben evlendim herşey çok güzeldiiii
Aa hadı hayırlısı olsun kuzum allah sag salım dugun yapmayıda nasıp etsın ınsallahh :)
Allah razı olsun inşalllah inşallah, tüm mutlluklar hepimizin olsun inşallah kuzumm
Canm bnm cok saol ıyı dıleklerın ıcın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?