Eki Görüntüle 974872 bnde bundan istyrm nasipse canm
kızlar kırmızı benım rengim diyebilirim. çok beğenerek ve isteyerek gelin çiçeği yaptırdım beğenilerinize sunuyorum. altına kırmızı bağcıklı konvers düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdirEki Görüntüle 974851 Eki Görüntüle 974853 Eki Görüntüle 974854 Eki Görüntüle 974851
bende buradan almistim cicegimi salonumda sus amacli duruyor simdi :)
kirmizisida cok hos :)
Ayyyy çok güzelmişş valla nikah tazelettirecek bana bu yeni gelin adayları yaaaaaa:))) 1 buçuk yıllık evliyim ama sizin yüzünüzden kocişimden yeniden düğün tertiplemesini isteyebilirimmm her ne kadar hamile olsam da olsun bananeeee:)) mutluluklar dilerim bayıldım ben buna...:)
iyi ki renkli seçmişsin gelin buketini.. inan bana fotoğrafların capcanlı olacak.. bende bayram şekeri gibi yaptırmıştım buketimi fotoğraflarım çok güzel oldu o yüzden..
Eki Görüntüle 976319
bende buradan almistim cicegimi salonumda sus amacli duruyor simdi :)
kirmizisida cok hos :)
hayırlı uğurlu olsun canım güzelmiş çiçeğin
ama ben converseye takıldım boyun uzun mu nasıl giyeceksin converse
etektende gözükmez herhalde
misafirler nasıl karşılar bi soriim dedim
bebeğim gönderdim gönlüne göre bulursun inşallahÖzelden at ıstersn kuzum sn
bebeğim gönderdim gönlüne göre bulursun inşallah
çok teşekkür ederim Allah razı olsun =)boyum 1.70 nişanlım ise 176 falan. etekten gözükmez de fotoğraflarda görünmesi için bişeyler yapcaz artık kırmızı bağcıklı beyaz konvers güzel gibi de bide size danışayım dedim
ayyy ne güzelll hamile misiin Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin kuzum ya cok sevındımAllah analı babalı büyütsün inşallah, aş ermeyi bahane edip tekrar ufak çaplı bi düğün isteyebilirsin bencede çiçeğim için çok teşekkür ederimmmm inşallah daha güzeli bebişin hoşgeldin şekeri olsun
Ay yavrukuşum bnm facem yok ya googla yazsak cıkmazmı acep
yaa bende bundan 5 yıl önce falan converse giyicem ben düğünümde derdim ama zamanla tarzım değişti tabi içinizden nasıl geliyorsa
benm boyum 1.63 bana olmaz sevgilim 1.88 hiç olmaz yani
ama bende giymezdm çnkü artık tarzım daha çok şıkır şıkır olmaya kayıyor topuklular vazgeçilmezm
ama oynamak zıplamak için çok iyi tabi converse
bi de akrabalar çok garipserdi bizim kesin
çıkar tabıkı kuzum ama başka sayfalar çıkabılır ilk söylediğimi bulursun kesin
ben topuklu giysem nişanlıma cok yaklaşıyorumo yüzden ya babet yada konvers alcam rahat oynayıp zıplamak için bizim akrabalarda garipser kesin ama bı kerecık oluyo tabı onlara ne dimi hayırlısı dıelım Rabbim gönlümüze göre versin
ayyy amin canım çok saol:) aş ermeyi bahane etmeyi bi beceremiyorum galiba:)) kocişime dedim ki canım kumpir istedi oturduğumuz yer biraz ücra bir yer bu saatte bulamam ki aşkım muz var onu ye dedi bana yaaaaaaaaben de ondan sonra aş ermeyi bıraktım:) sana da Allah bir yastıkta yaşlanmayı nasip etsin mutlu huzurlu günler ve bebişli yıllar dilerim:)))
tabi ki onlara ne =)
sen ne yaparsan yap yaranamazsın zaten bi kusur bulurlar düğünde
dedim ya içinden geleni yap sen diye
kaç yaşındasınz bu arada cnm sen ve damat adayın
ben 23 yaşındayım damat adayı 25veee yarın nikah vaar ayyyy bugüüünmüüüüüüşşşş
Benmde nişanlımla aramda cok boy farkı yok o yuzden babet gymeyı dusunuyorm converse gyrsem enınım herkes garıpser bızm taraf bıraz cınsteaaaa eniştye bak seentehdite geç hemen kuzum kumpir yoksa sana bebiş yok de bu kesin işe yarar Allah bir değil bin kere razı olsub güzel dileklerin için inşallah kat kat güzel günleri Rabbim çekirdek ailenize yaşatsın kocaman mutlu bi aile olun
aaa çok güzel cnm
düğün ne zamana
olsun kuzum ya içinden ne geçiyosa onu giy bence. belli olmaz ama bende babet alabilirim belki kararsız kaldım da gönlüm konversten yanaBenmde nişanlımla aramda cok boy farkı yok o yuzden babet gymeyı dusunuyorm converse gyrsem enınım herkes garıpser bızm taraf bıraz cınste
nasipse inşallah 28- 29 Mart ta kuzum
olsun kuzum ya içinden ne geçiyosa onu giy bence. belli olmaz ama bende babet alabilirim belki kararsız kaldım da gönlüm konversten yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?