Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum benimmm sende çok sağol
![]()
ayy maaaşallh Allah nazarlardan saklasın mutluluklaaaarkızlaaaaaaaaaarrr ben evlendim herşey çok güzeldiiii![]()
Çok güzel geçti kuzum :) heyecandan ayağına basmayı unuttum nikah memuru hatırlattı sağolsun, bastım sonra da ayağımı basılı unutmuşum falan :) banaEe anlat nasıldı canm bastınmı eşinin ayağına :)
Çok teşekkür ederim kuzum nurbanu gelin buketi nden yaptırdım :)Şahane... nereden yaptırdın canım?
ayy maaaşallh Allah nazarlardan saklasın mutluluklaaaar
Ayy çok teşekkür ederim :) ben buna bayıldım ikinci favori rengim inşallah güzel günlerde kullanalım canım
ben de kırmızıyı çok severim ama gelinlikle çok sırıttığım için yine çok sevdiğim başka renk olan moru kullandım.
sizinki de biraz fazla kırmızı olmuş sanki
zevkler ve renkler tabi
amiiiiin canımmmmmmmmÇok güzel geçti kuzum :) heyecandan ayağına basmayı unuttum nikah memuru hatırlattı sağolsun, bastım sonra da ayağımı basılı unutmuşum falan :) bana
Nikah memuru kararımı sorunca yüksek sesle babaaa ne diyeyiiim dedim ondan onay alınca evet dedim çok eğlenceli ve çok güzeldi kuzum
Çok teşekkür ederim kuzum nurbanu gelin buketi nden yaptırdım :)
amiiiinnn , Çok teşekkür ederim tüm mutluluklar hepimizin olsun hüzünler uzak olsun inşallah canimm
![]()
Çok güzel geçti kuzum :) heyecandan ayağına basmayı unuttum nikah memuru hatırlattı sağolsun, bastım sonra da ayağımı basılı unutmuşum falan :) bana
Nikah memuru kararımı sorunca yüksek sesle babaaa ne diyeyiiim dedim ondan onay alınca evet dedim çok eğlenceli ve çok güzeldi kuzum
Çok teşekkür ederim kuzum nurbanu gelin buketi nden yaptırdım :)
amiiiinnn , Çok teşekkür ederim tüm mutluluklar hepimizin olsun hüzünler uzak olsun inşallah canimm
![]()
Ay cok seker olmus canm ya kıyamam :)
Nette çok kalmıyorum kuzum yoksa ballandıra ballandıra anlatırım![]()
çok şekermiş canımm çiçeğinn..converse fikri de güzelmişşmutluluklar
![]()
Çok tatlı dillisin ya iyiki tanışmışız kuzum çok sağol herşey gönlünce olsun emi :)Olsn canm snn o mutlu anları yasaman daha onemli anlatmak her zmn olr :)
Çok tatlı dillisin ya iyiki tanışmışız kuzum çok sağol herşey gönlünce olsun emi :)
Canm bnm o snn tatlılıgın bnde valla cok memnun oldm tanıstıgımza bnde bu sıteden cok sey ogrendm :)
çok teşekkür ederim kuzumm =) ben daha yenıyım ama hiç sanal ortam gibi değil güzel dostluklar var
Bnde yeniyim be kuşum evlilik telaşları başladı bnde baktm baya bsy yazıyo uye oldm ıyıkı olmsum samımı arkdslr edındm![]()
bende bunu beğendim renkli olsun istiyorum fotoğraflarda çok hoş duruyor diye ^_^
Eki Görüntüle 983380