• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin çiçeğimmm nasıl =)

Çiçeğiniz çok güzel :))

Bu da benim Nişan Çiçeğimdi :))
$zhsnPicsArt_1390586875218.webp

ben de kırmızıyı çok severim ama gelinlikle çok sırıttığım için yine çok sevdiğim başka renk olan moru kullandım.
sizinki de biraz fazla kırmızı olmuş sanki
zevkler ve renkler tabi

Ee anlat nasıldı canm bastınmı eşinin ayağına :)
Çok güzel geçti kuzum :) heyecandan ayağına basmayı unuttum nikah memuru hatırlattı sağolsun, bastım sonra da ayağımı basılı unutmuşum falan :) bana
Nikah memuru kararımı sorunca yüksek sesle babaaa ne diyeyiiim dedim ondan onay alınca evet dedim çok eğlenceli ve çok güzeldi kuzum:16::1:

Şahane... nereden yaptırdın canım?
Çok teşekkür ederim kuzum nurbanu gelin buketi nden yaptırdım :):16:

ayy maaaşallh Allah nazarlardan saklasın mutluluklaaaar
:17: amiiiinnn , Çok teşekkür ederim tüm mutluluklar hepimizin olsun hüzünler uzak olsun inşallah canimm:16::38:

Çiçeğiniz çok güzel :))

Bu da benim Nişan Çiçeğimdi :))
Eki Görüntüle 979934
Ayy çok teşekkür ederim :) ben buna bayıldım ikinci favori rengim inşallah güzel günlerde kullanalım canım:16:

ben de kırmızıyı çok severim ama gelinlikle çok sırıttığım için yine çok sevdiğim başka renk olan moru kullandım.
sizinki de biraz fazla kırmızı olmuş sanki
zevkler ve renkler tabi

Eveet morda çok güzel duruyo:34: keşke daha da kırmızı olabilse :) inşallah güzel durur fotoğraflarda :16:

Çok güzel geçti kuzum :) heyecandan ayağına basmayı unuttum nikah memuru hatırlattı sağolsun, bastım sonra da ayağımı basılı unutmuşum falan :) bana
Nikah memuru kararımı sorunca yüksek sesle babaaa ne diyeyiiim dedim ondan onay alınca evet dedim çok eğlenceli ve çok güzeldi kuzum:16::1:

:17: amiiiinnn , Çok teşekkür ederim tüm mutluluklar hepimizin olsun hüzünler uzak olsun inşallah canimm:16::38:
amiiiiin canımmmmmmmm

Ay cok seker olmus canm ya kıyamam :)

çok şekermiş canımm çiçeğinn..converse fikri de güzelmişş:16: mutluluklar:nazar:

Canm bnm o snn tatlılıgın bnde valla cok memnun oldm tanıstıgımza bnde bu sıteden cok sey ogrendm :)

çok teşekkür ederim kuzumm =) ben daha yenıyım ama hiç sanal ortam gibi değil güzel dostluklar var

Back