- 29 Eylül 2013
- 830
- 1.130
- 408
- 33
bak yavrm sana bi converse resmi gostercem smdı telden bakıym atıcam :)
bekliyorrruuumm kuzuuum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak yavrm sana bi converse resmi gostercem smdı telden bakıym atıcam :)
nasipse inşallah 28- 29 Mart ta kuzum
olsun kuzum ya içinden ne geçiyosa onu giy bence. belli olmaz ama bende babet alabilirim belki kararsız kaldım da gönlüm konversten yana![]()
yazı neden beklemiyorsunuz peki canm ayıptr sorması
ya benmde evlilik durumum var da fikir almak için sordum![]()
Eki Görüntüle 977057
bak canm :)
eveeeeettt işte bunun kırmızı versiyonunu istıyorum kuzum çok güzelll![]()
ne ayıbı şekerimbiz bu nisan da 8 yıl olcz kuzum, hem nişanlılık uzatılmaz pek aralık başı nişanlandık. benım üni yeni bitti sınavlarım var yaza kpss ales hazırlanıyorum o yuzden yaza hıç olamazdı
böyle nasipmiş ne kadar erken o kadar iyi bizim için
![]()
ay bende bayıldım buna yavrum ya süper dimi ama bnm nişanlım brz gelenekçi kesin laf eder :)![]()
ayy çok güzel tabiki bir an önce kavuşun darısı başımaaa![]()
etmez etmez bi şekilde ikna edersin kuzum![]()
bakalm inşallah yavrum düğün fotosu için de çok güzel gözükür :)
inşallah kuzum paylaşırım sana özel![]()
kızlaaar hepinizi kocaman öpüyoruumm, sohbetinize inan doyum olmuyor ama uyumam lazım. yarın erken kalkcam nikah için hazırlancamhepinizi öpüyorum dua edin olurr mu yarın kaldığımız yerden devam edelim inşallah iyi geceler
![]()
amiin kuzum benim. Allah gönlüne göre versin herşeyi inşallah kat ve kat güzel günler yıllar senınle olsunn![]()
teşekkr ederim canım sana da çok çooook mutlu yıllar diliyorum öptüm çokkk
tatlı rüyalar yavrm haberleşiriz yarn
aa bekliyorum ozmn canm bnde balayndan sonra paylaşırım özelden :) bu arada balayında nerdesinz kuzu
kızlaaaaaaaaaarrr ben evlendim herşey çok güzeldiiii![]()
Aa hadı hayırlısı olsun kuzum allah sag salım dugun yapmayıda nasıp etsın ınsallahh :)
Allah razı olsun inşalllah inşallah, tüm mutlluklar hepimizin olsun inşallah kuzumm![]()
Canm bnm cok saol ıyı dıleklerın ıcın :)