• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin çiçeğimmm nasıl =)

nasipse inşallah 28- 29 Mart ta kuzum:16:

olsun kuzum ya içinden ne geçiyosa onu giy bence. belli olmaz ama bende babet alabilirim belki kararsız kaldım da gönlüm konversten yana:1:

yazı neden beklemiyorsunuz peki canm ayıptr sorması
ya benmde evlilik durumum var da fikir almak için sordum:1:

bekliyorrruuumm kuzuuum:34::34::52:

$IMG_2340.webp
bak canm :)

yazı neden beklemiyorsunuz peki canm ayıptr sorması
ya benmde evlilik durumum var da fikir almak için sordum:1:

ne ayıbı şekerim :1: biz bu nisan da 8 yıl olcz kuzum, hem nişanlılık uzatılmaz pek aralık başı nişanlandık. benım üni yeni bitti sınavlarım var yaza kpss ales hazırlanıyorum o yuzden yaza hıç olamazdı :52: böyle nasipmiş ne kadar erken o kadar iyi bizim için :1:

ne ayıbı şekerim :1: biz bu nisan da 8 yıl olcz kuzum, hem nişanlılık uzatılmaz pek aralık başı nişanlandık. benım üni yeni bitti sınavlarım var yaza kpss ales hazırlanıyorum o yuzden yaza hıç olamazdı :52: böyle nasipmiş ne kadar erken o kadar iyi bizim için :1:

ayy çok güzel tabiki bir an önce kavuşun darısı başımaaa:52:

kızlaaar hepinizi kocaman öpüyoruumm, sohbetinize inan doyum olmuyor ama uyumam lazım. yarın erken kalkcam nikah için hazırlancam :16: hepinizi öpüyorum dua edin olurr mu yarın kaldığımız yerden devam edelim inşallah iyi geceler :16::16::16::16::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kızlaaar hepinizi kocaman öpüyoruumm, sohbetinize inan doyum olmuyor ama uyumam lazım. yarın erken kalkcam nikah için hazırlancam :16: hepinizi öpüyorum dua edin olurr mu yarın kaldığımız yerden devam edelim inşallah iyi geceler :16::16::16::16::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

tatlı rüyalar yavrm haberleşiriz yarn

Back