• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Çiçeği yapay mı, yoksa canlı mı olmalı ?

Gelin buketi ....

• Ankete Katılan
    2.315
Ben yillar evvel canli cicek kullanmistim o tazeligi yapay olanda bulamazdim. O zamanlar cicekcimle anlasmistik, ertesi gun goturdugumde ozel spreyler kullanarak, cam fanusa koyup yillar boyu ayni sekilde saklayabilecektim. Temmuz sicaginda guzelim ciceklerim 1 gece dayanamadi. :KK61:

Eklentiler

• 13460970_10154325281444525_1637553914_o.jpg
    13460970_10154325281444525_1637553914_o.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 52
Moda neyse o cikar sonucta. 10 yil once canli cicek mi kullanan vardi?
Hele su konusma baloncugu modasi falan.
Bu moda denen sey cok komik. Insanlarin domino tasi gibi birbirini izlemesi :D

Moda neyse o cikar sonucta. 10 yil once canli cicek mi kullanan vardi?
Hele su konusma baloncugu modasi falan.
Bu moda denen sey cok komik. Insanlarin domino tasi gibi birbirini izlemesi :KK70:
ben 2006 geliniyim ve cicegim canliydi. O zaman moda miydi bilmiyorum?:KK54:

Gelinin 2 tane çicegi olmali biri canli biri yapay:))) yapay olani kullanip canli cicegide dügunun sonunda fırlatabilir ikiside olsun:halay:

Bence yapay olmalı gelin çiçeği.. O günün anısı olarak hala ilk günkü gibi duruyor :halay::halay:

Not: İfadelere baktım da hiç çiçekli bir gif yok yawww :skandal:

Tabiki canli olmali. Ani diye sakliyozda noluyo. Benimki bazanin icinde duruyo oyle. Bi artisini gormedim simdiue kadar. Canli hic degilse daha hos bi goruntu veriyor.

Bor fotografci olarak size onerim ozellikle cekim aninda ki buketiniz yapay olmali hele yaz mevsiminde .. Sprey sıksaníz dahi malesef o canliligini yitirip soluk bir goruntu veriyor.

Bir de cok beyaz ve acik tonlar secmeyin gelinliginiz acik renk olacagi icin gunesin de etkisiyle fonda kaybolur ;)

Canlı çiçek olmalı daha güzel ama ilerde bir hatıra kalması için mutlaka yapay da olmalı iki tane yaptırılmalıdır

Benim gelin çiçeğim yapaydı. O günün stresi yeterince insanı geriyor bir de çiçek soldu mu solacak mı diye düşünmek istememiştim. Kendi nikahına bile geç kalmış biri olarak iyi ki de yapay almısım diyorum yoksa solmuş çiçekle bütün gün dolaşabilirdim. Gelin arabamda bir süs dahi olmaması da artı sinir bozucuydu:halay:

gelinlikciler zaten yapay cicek veriyor ama gercek cicek resimlerde harika duruyor 2 side olmalı bence

yani belki beğenmezsiniz zevkler farklı tabi
ben rengarenk istemiştim, gelinlik değil beyaz uzun bir elbise giydim duvak yerine de fotoğraftaki tacı taktım.
benim için anlamı çok, arkadaşım çok emek vererek yaptı :)
o yüzden manevi değeri de çok büyük
Çok romantik duruyor bence. :KK200:

Back