• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Çiçeği yapay mı, yoksa canlı mı olmalı ?

Gelin buketi ....

• Ankete Katılan
    2.315
Valla benim yapay vardi hatira saklmak.icin birde canli yaptirdim .
Canli olani hala sakliyorum kurudu ve gzel ama dökülüyo tabi o gn icin.en güzeli canli olmasi bencede

Yapay olmalı, hem rengini, hem güzelliğini senelerce koruyor, benim çiçeğim 10 yıl oldu ilk günki güzelliğinde, çok özel bir hatıra olarak saklıyorum ve hep saklayacağım, ben üzülüyorum solup gitmelerine o nedenle yapay olsun istedim. O günden bana kalan en tatlı hatıra.....
Ve kesinlikle sade ve beyaz olmalı incilerle süslenmesi çok daha estetik bir görüntü sağlıyor.....

kalıcılık açısından yapay,arkadaşlara fırlatmak için de canlı çiçek buketi olmak üzere iki buketim olsun iştemiştim ben.

Canli, isirgan otu buketi olmali.
Evliligin gercekciligi icin, kadinlarin ne kadar fedakar olmak zorunda olduklarini anlamalari icin, evlenecek genc kizlarin oyle kosa kosa buketi alacagim derken birbirinin ustune yigilmalarina engel olmak icin...

images

Benim gelin cicegim bunun benzeriydi. Yapay tercih ettim kalici olmasiicin ama nisanimda canli cicek kullandim

Eklentiler

• IMG-20151029-WA0300-1.jpg
    IMG-20151029-WA0300-1.jpg
    143 KB · Görüntüleme: 61
canlı guzel ama hatıra olark kalamıyor bazıları ikisinide yaptırıp değişik anlatda tasıyorlar

Gelin Buketi nasıl seçilir ?

Öncelikle gelin çiçeği modellerini inceleyerek zevkinize göre seçiminizi yapmalısınız. Tabii mevsimi de göz önünde bulundurmayı unutmayın.

Bir düğün mekanını tamamlayan detayların başında düğün çiçekleri gelir. Düğün töreninizde kusursuz bir süsleme istiyorsanız gelin el çiçeği ile uyumlu aranjmanlarla mekanı süslemelisiniz.

Gelin çiçeği seçerken öncelik vermeniz gereken; gelinlik modelleri ile uyumlu buketler arasından tercih yapmak olmalıdır. Örneğin; kabarık etekli bir gelinlik giyecekseniz gözyaşı veya sarkık gelin çiçeği yerine doğal çiçeklerle süslenmiş şakayık gelin buketini tercih edebilirsiniz.

Kararınızı verirken göz önünde bulundurmanız gereken ikinci bir konu düğün temanızdır. Kırmızı detaylarla süslenmiş bir düğün temanız var ise kırmızı güllerden yapılmış bir gelin buketi ve kırmızı düğün çiçekleri ile düğün temanızla uyumu yakalayabilirsiniz.

Son olarak seçiminizi yaparken saç ve makyajınızı da hesaba katmalısınız. Topuz yaptırdığınız saçlarınıza taktığınız toka ve taşlarla uyumlu bir süslemeyi gelin çiçeğinize de uyguladığınızda ne kadar güzel olacağını bir düşünün.
benimkini eşim düğün günü çiçekçiler yaptırmış çok güzeldi tabii de canlı cicek olmali

Ben de kesinlikle canlı çiçekten yanayım ama şu bir gerçek ki canlı çiçeği bir süre saklayıp atarsınız ama yapayı ömür boyu saklarsiniz

Benimki yapaydı rastgele seçmiştim üç beş yapay Çiçek arasından. Ama gene de çok tatlıydı saklıyorum çiçeğimi.
Ama canlı Çiçek kesinlikle daha güzel diye düşünüyorum

Yapay çiçek hiç hoşuma gitmiyor
he annem hala saklıyor vitrinde süs diye yapay olduğu için

Canlı çiçek özellikle fotoğraf çekimin de kendini gösteriyor

Bence yapay olmalı. Hatıra olarak saklanabilmesi için.. Artık yapay çiçeklerde canlı çiçekler kadar gerçekçi duruyor..

Çiçeklere bayılırım hele canlısı beni benden alır ama söz konusu gelin çiçeğiyse kesinlikle yapay olmasından yanayım..benimki yapaydı ve şuan 2 senedir saklıyorum güzel bir hatıra olarak... canlısı sadece resimlerde kalıyor.. hem şuanki yapay çiçeklerin çoğuda gerçeği kadar güzel görünüyor bence
Benimkide böyleydi benim hayalimdeki gibi değildi aslında ben pembe istiyordum ama o gün yoktu diye bende mecburen bunu seçmiştim

Fotoğrafı yükleyemedim bi türlü :kızgın:
565e8f50-f9af-9d7a-0000-01555ab2a237

565e8f50-f9af-9d7a-0000-01555ab2a237

Yapay olmali.
Cunku cicekler dalinda guzel bi aksamlik gosteris için dalindan koparip soldurmaya degmez.

Ya canli cicek cok hos oluyor ama uzun omurlu olmuyor ama yine de canli cicek diyorum :KK36:hey gidi gunler hey dugunum geldi bak aklima duygulandim uhu uhu :KK61:

Back