Gelin Çiçeği yapay mı, yoksa canlı mı olmalı ?

Gelin buketi ....

• Ankete Katılan
    2.315
Kesinlikle canlı çiçek olmalı fotoğraflarda bile çok daha estetik duruyor.Benimki sadece beyaz güllerden yapılmıştı.Asil duruyor.

Canlı olmalı..
Benimki canlı beyaz minik güllerden oluşuyordu, çok güzeldi bana göre. Kurutarak da sakladım hâlâ duruyor.

Ayrıca gelin çiçeği gelinin yüzü kadar büyüklükte olmalıymış, profesyonel bir fotoğrafçı söyledi bana bunu, çiçeğini ona göre yaptır demişti.

Eklentiler

• 12781987_10201417431513871_2138514659_n-1.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 68
Benim de 25 sene önce canlı kır çiçeklerinden idi bende canlı dan yana oy kullandım.

bende hem canlı hem yapay vardı yapay olanı atmak için kullandım, yapay bende kaldı hemde resimlerde çeşitlilik oldu

Canlı olmalı, o gün keyfi sürülmeli, koklanmalı, sonra karbon döngüsüne bırakılmalı :) Saklanmasını gereksiz bulanlardanım. minimalistim.

Canlı çiçek daha güzel görünüyor evet ama bir de saklamak için yapay çiçek olursa daha iyi olur gibi sanki. Bizim nikah ve düğün ayrı şehirlerde olduğu için nikahta canlı düğünde yapay çiçek kullanmıştım. Yapay çiçeğim 4 adet küçük buketten oluşan bir çiçekti. Düğün sonunda kurdelesini açıp öyle atmıştım. Çiçek yakalamaya çalışanlara da sürpriz olmuştu Ama şuan saklamak için bir yapay çiçeğim var mı elimde? Hayır

Canlı gibi duran harika yapay çiçekler var kesinlikle tavsiye ederim

Bu
Bu 12 yil icindd evldnfi mi peki :)

Yapay çiçeğin daha iyi olduğunu düşünüyorum . Hem o günle ilgili bir hatıra olarak hemde herhangi bir talihsizlik , bir problem olabilir düşebilir vs . güzelliği bozulabilir .

Yapay ama yapay gibi durmayan gelin çiçekleri çok hoş duruyor hem yıllarca saklayabiliyoruz canlı cicek 1 günlük sadece resimlerde kalicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…