Gelin Çiçeği yapay mı, yoksa canlı mı olmalı ?

Gelin buketi ....

• Ankete Katılan
    2.315
Benimki son dk eşimin arkadaşı tarafından herhangi bir yerden alınan yapay gelin çiçeğiydi tabiki canlı olmasi taraftariyim

Canlı çiçek düğünde kullanılır ama yıllarca saklanamaz anı olarak.o yüzden illa canlı çiçek deniliyorsa bir de hatıra için yapay çiçekte yaptırılmalı.

Ben de böyle düşünüyorum

Yapay yaptırırdım uzun yıllar anısı kalması açısından gerçi atıcaz başkasının olucak ama :)

Canli cicek daha güzel duruyo bide renkli olursa harika

Canlı Çiçek güzel bir seçim olur ama şimdi dış Çekim yapılıyor Çiçek elinde saatlerce kalıyor. Ayrıca sıcak yaz aylarında canlı çiçek daha da tehlikeli bu yüzden işini garantiye almak için yapay tercih etmek daha uygun bence.

Bencede canlı olmalı :) çünkü evleniyorsun o heyecanı yapay cicekle yok etmemek lazım. Normalde sevmem çiçeği dalından koparmayi ama bu başka bı durum

Bence yapay olmalı . Düğünün sonunda guzel olmalı ve sonrada hatırası olur .

Benim prenses gelinlikti salon bordo beyazdı çiçeğim de öyle ve canlı

şimdi yapay ççiçeklerinde ,canlı gibi gözükeni var.bu yüzden,kaliteli bir yapay çiçek te olabilir.benim gelinim yapay çiçek almıştı ama canlı çiçek gibi duruyordu.

Bence de canli olamali ama o günun anisina da ayni canli gelin buketinin yapayi da yaptirilmali

Benim odun kocam bile canli cicek yaptirmisti ondan bu suprizi alinca sasirmadim degil

Canlı çiçek modası son zamanlarda ortaya çıkan bir sey.
Eskiden yaygın değildi, hoş hala da cok yaygın değil. Zira hem fiyat olarak uygun olmuyor hem de canlı çiçekler fotoğraf çekimiydi falan derken gün sonunda solmuş oluyor.

Canlı olmalı diyen üyelerin hepsi canlı mi kullanmış?
Pek sanmıyorum.

Canlının ayrı bir aurasi var fakat soluyor.

Artik canlı gibi duran yapay çiçekler var.

Ben gelin buketinin anı olarak saklanması taraftariyim. O günün ardından en güzel saklanilacak metaryel gelin buketi.

Ayrıca renk seçimi de önemli.
Canlı tonlar hem çekimlerde hem de sonrası için güzel olacaktır.

Kazen şimdiden hayırlı olsun :)

Canlıya yakın yapay buketler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…