• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Çiçeği yapay mı, yoksa canlı mı olmalı ?

Gelin buketi ....

• Ankete Katılan
    2.315
Bencede canli cicek ama bnmki yapaydi cunku gelinlikle beraber onceden secmistim

canlı elbettekı ennn ıyısı amaa, benımkıde yapaydı cünkü hatırası kalsın ıstedım

Kazen, nikahına hazırlık yapıyor da ondan sormuş soruyu...

Canlı çiçek olmalı, diyenlerdenim ben de.

bence yapay cicek canlı yıllarca saklanmaz hatıra kalmaz cok guzel gercek gbi gorunen yapay cicekler var bu dunyada

Canlı çiçek birden solduğu için yapay çiçek daha da kullanışlı geliyor bana

Canlı çiçek tercihim benimkide canlıydı ama sadece resimlerde kalıyo ne kadar saklasanız kurtlanabiliyo uzun ömürlü saklamak isteyenler diğerini tercih etmeli yapay çiçekten de çok güzel buketler yapıyorlar artık. Bide canlı çiçek tercih ederseniz o gün için aynısından iki tane yaptırın bence çünkü fotograf çekimi çiçek fırlatma derken buket iyice bozuluyor ikincisiyle günü tamamlamak daha güzel olabilir.

Ben yapay cicek kullandım, simdi yatak odamda dekor olarak duruyor, hatırası olsun istedim, saklamak istedim

Canlı çiçek tercihim benimkide canlıydı ama sadece resimlerde kalıyo ne kadar saklasanız kurtlanabiliyo uzun ömürlü saklamak isteyenler diğerini tercih etmeli yapay çiçekten de çok güzel buketler yapıyorlar artık. Bide canlı çiçek tercih ederseniz o gün için aynısından iki tane yaptırın bence çünkü fotograf çekimi çiçek fırlatma derken buket iyice bozuluyor ikincisiyle günü tamamlamak daha güzel olabilir.
bu yorumu okyuncaya kadar canlı mı (şık duruyor) yapay mı(hatırası kalsın) kararsızdım, ama şimdi karar verdim :KK48:

yapay buketlerde de artık çok güzel şık duranlar var
bence yapay

3opPOO

benim ki kesinlikle papatya olmalı
http://i.hizliresim.com/3opPOO.jpg

benimki yapaydı istememiştim hiç ama arabamızınki canlıydı .

Ben biraz şanslıydım sanırım. İki ayrı şehirde ayrı ayrı nikah ve düğün yapıldığı için, nikahımda yapay beyaz orkide çiçeği kullanmıştım. Düğünde pembe canlı güller kullanmıştım. Bir de gelinlik aldığımız yer gelin çiçeği hediye etmişti:KK45:
Canlı çiçek dışında hepsi duruyor.

Back