Gelin Çiçeği yapay mı, yoksa canlı mı olmalı ?

Gelin buketi ....

• Ankete Katılan
    2.315
Konsept çiçeklerinin doğal olmasını bilemem sonuçta bütçe meselesi, tabi ölüp gidecekler oda ayrı bir katliam gibi geliyor bana. Yapay olmalı

Ama el çiçeği de yapay olmalı çünkü bekar hatunlara daha çiçek atıp sizden sonra ilk kimin evleneceğini belirleyeceksiniz :)) bu esnada doğal çiçek deforme olur ve alan da saklayamaz saklasa bile fazla özen gerektirir bir şekilde kırılır bozulur v.s.
Bu da yapay olmalı.

Hatta aynı buketten iki adet yaptırmalısınız biri bekarlara atmalık biri de kendinize saklamalık :)))))))))

Canlı çiçek olsun, cap canlı. Benimki yapaydı da ne oldu. Nerde olduğunu bile bilmiyorum.

Çiçeklerin koparılmasına karşı olduğum için oyumu yapay çiçekten yana kullanıyorum, canlıyı aratmayan yapay çiçek buketler var hem de yıllarca saklanabilir.

Benim gelin çiçeğim çok sadeydi fakat canlıydı.
Beyaz tomurcuk güllerdendi.

Her zaman canlı çiçeğin daha güzel olduğuna inanmışımdır.

olan var olmayan var boşanan var gelin buketi mi :/ herkese yollamınızın sebebii neydi acaba..acısı olan var olmayan var göze sokar gibi .

ben buketimi kendim hazırladım bence herkes kendisi yapmalı çok ama çok değerli benim için..

Hatıra olarak saklanacaksa yapay ama fotoğraf çekimlerinde canlı kullanılabilir :)

Benim üç tane vardı :) birini gelinlik alırken vermişlerdi yapay çiçek onu kullanmadım ama hatıra olarak duruyor. ikincisi küçük bi buket yaptırdım düşün sonrası bekar arkadaşlarıma atmak için. sonuncusu da beyaz gül ve en sevdiğim renk mor olduğu için güllerin etrafında bi sıra mor çiçekler vardı. çok severek içime sinerek kullandım. güzelde kurudu duruyor hala.

Canlı olmalı bende canlı çiçek seçmiştim sonrasında da ters asarak kuruttum evimde bir köşede hep gözümün önünde

Bu da benim çiçeğim

ben canlı çiçek buketinin daha güzel olduğunu düşünüyorum ama illaki çürüyüp gidecek.Yapay olanı kalıcı olması nedeni ile oyumu aldı :)

Kesinlikle yapay olmalı artık cok orijinal canlı gibi görüntüsü olan çiçekler var. Yıllar gecsede deforme olmaz. Benimki yapaydı.

Benim hem nişan hem de gelin buketim yapaydı. İkisi de şu anda evimi süslüyorlar ve gördükçe o mutlu ve özel günler canlanıyor gözümün önünde. Hatıra kalması için bence yapay olmalı.

hiç çiçek olmasa olmuyormu ya elde niye o gün elde çiçek taşıyoruz ben istemem çiçek filan valla sinirim bozuldu olmayan düğünüm için şimdiden he

Kesinlikle yapay..
Canlısından ayırt edilmeyecek kadar gerçekçi yapay çiçekler var.
İlk günkü anılarla evimi süslüyor çok güzel bir görüntüsü var pırıl pırıl İyi ki yapay kullanmışım diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…