- 11 Nisan 2016
- 66
- 62
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atmak için ayrı yaptırmak lazım.sonra 'veeeer o çiçek benimm dememek ' için:)))1 düğünde 3 tane kullandım.
Salona başka çiçekle girdim, fotoğraf çekiminde başka kullandım ve gece sonunda atmak için de yapayı tercih ettim.
Balayında ufak bir seramoni daha yaptık, salaş bir kumsal düğünü teması olduğundan onunla 4. çiçeğimi almış oldum.
Hepsinin rengi ve konsepti farklı, bana kalsa birkaç tane daha yaptırırdım.
Haaahaa tabi canım gelinliğe de gerek yok aslında:))Canlı çiçek dalında güzel. Yapay çiçeğin de bir esprisi yok. Gelin çiçeği olmasa da olur.
Haaahaa tabi canım gelinliğe de gerek yok aslında:))
Hiçbir şeyde zorunluluk yoktur tabi.isteyen eline süpürge bile almakta özgür..:)Tabii, bir zorunluluk değil gelinlik de. Benim görüşüm bu, böyle düşünüyorum.
Damadın düğünde papyon ya da kravat takmaması gibi bir eksikliğe eşit sayılır.Ciceksiz gelin balkonsuz eve benzerr:) buda benim görüşüm saygi duymak lazm
Ayy oo benim babam mi bisey takmicak ozmn bir anlami olmaz damat olmanin :) gelin evi izleyelim arkadaşlar azckDamadın düğünde papyon ya da kravat takmaması gibi bir eksikliğe eşit sayılır.
Baba, iyi benzetmeydi...:)Ayy oo benim babam mi bisey takmicak ozmn bir anlami olmaz damat olmanin :) gelin evi izleyelim arkadaşlar azck