• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Çiçeği yapay mı, yoksa canlı mı olmalı ?

Gelin buketi ....

• Ankete Katılan
    2.315
Canlı çiçek dalında güzel. Yapay çiçeğin de bir esprisi yok. Gelin çiçeği olmasa da olur.

1 düğünde 3 tane kullandım.
Salona başka çiçekle girdim, fotoğraf çekiminde başka kullandım ve gece sonunda atmak için de yapayı tercih ettim.
Balayında ufak bir seramoni daha yaptık, salaş bir kumsal düğünü teması olduğundan onunla 4. çiçeğimi almış oldum.
Hepsinin rengi ve konsepti farklı, bana kalsa birkaç tane daha yaptırırdım.:halay:
Atmak için ayrı yaptırmak lazım.sonra 'veeeer o çiçek benimm dememek ' için:)))

Canli cicek cok guzel gozukuyor resimde fln herseyde.. Fakat ben sakliyabilmem ici n hatira kalsn diye yapay yaptirdim :)

Benimki yapaydı ama canlı çiçek gibiydi çok güzel bi buketti hala salonumda en güzel aksesuarıdır. Canlı gibi görünen yapay tarzı yaptirilirsa saklanmak açısından iyi olur bence

en sevdigim cicek dügüncicegi ile olmali pembe olmali canli olmali.... cicegim güzeldi benim yaaa :KK200:

Benim tercihimde canli cicekten yana kesinlikle cok hos duruyor. Benim cicegim yapaydi nikahtan sonra adettendir diye arkami donerek atmistim esimin kuzeeni aldii.

Kazen boyle bir konu acmana sasirdim. Yine de sagol. Fikrimi sorarsaniz tercihim canli cicek. Benimki yapaydi. Fikrim bile sorulmamisti gerci. Ani olarak saklarsin diye yapay yaptirilmisti ancak bir kac sene sonra kirleniyor ve ne kadar temizlersen temizle ilk gunku kadar guzel durmuyor bir sure sonra. Oyuzden ani diye, saklanacak diye ben olsam yapayliga girmezdim. Dogal hersey daha guzel kesinlikle.

Back