Gelin cicegi fiyatlariniz ?

Ben gelinlikçimin verdiği hiç bi çiçekle hoşlaşmayınca
Kendim yaparım ben bunu hemde istediğim gibi olur dedim. İnanın o kadar kolay ki yapması tek sıkıntı güzel malzemeyi bulabilmek....
Ben Ankara da Suluhan mı oyle bir çarşı var o tarz şeyler satılan ordan aldım malzemeleri 20 TL ye bile gelmedi....
Çİçekçiler den da malzeme alabilirsiniz. Tabi biraz daha pahalıya gelir..
Malesef ekleyemiyorum resmini buketimin çünkü ben ve buketim şu an ayrı şehirlerdeyiz....

Aslinda el becerisine ve zevkine güvenenler, kendi gelin cicegini kendisi yapmali..
Cok daha anlamli olur diye düsünüyorum, bende istedigim sekilde bir buket bulamasaydim
kendim yapacaktim ama sonunda aradigimi buldum.. Siparisini yeni verdim..
Gelin buketi deyip gecmeyin, en önemli detaylardan biri özellikle fotolar da

AsaletinbedeliA, buketin renkli mi peki ?

Ben hep canli gelin cicegi istemistim aslinda.
Ama gelinligimi aldigim yerde ki bayanlar o kadar tatliydilar ki bana gelin cicegini hediye edeceklerini söylediler.
Bende tabii ki yok kalsin diyemedim.

Gelin cicegim yapay.
Ama orda ki bayanlar bir öneride bulundu.
Dügün günü araba süslenecegi zaman gelin cicegine 2-3 tane canli cicek ekletebilirsin dediler.

Bende bunu yapmayi düsünüyorum.

Nasil olur acaba?

ben gelin çiçeğimi canlı çiçekten yaptrdım mor ve fuşya ağırlıklı aynı çiçeklerin yapayındanda taç yaptrdım saçıma toplam 90 verdim çok uyumlu oldular ayakkabımda fuşyaydı bnm:))

merak ettim fotosunu koyablirmisin acaba?

ben gelin çiçeğimi pembe istiyorum böyle yapay ama gerçeksi güllerden oluşan bir yuvarlak bbuket şeklinde
ahhh hayaller hayaller

gelin adaylarımız uygun fiyatlarda olan gelinliklerimizin yanı sıra gelin duvağı,takı kesesi,eldiven,el çiçeği ve saç aksesuarı hediye
xxxxxx adres bilgilerinizi paylasmayiniz!

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yapay gelin çiçeğimi Kadıköy Efes Çarşısı 1. kattan aldım. İstediğin renge boyanıyor. Çok da güzel. 95 TL ye mal oluyor. 1 haftada teslim ediyorlar.

Ben de kendim için pembe-fuşya tonlarında bakarken dosyama eklediğim birkaç resim.
İnternet üzerinden satışlar ve 60-75-80 tl olarak değişiyor,damat yaka çiçekleriyle birlikte.
Şimdilik 4.sü favorim :)

Eklentiler

• $61392_454786804558957_1814578155_n.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 134
  • $545487_296767023743340_2118137404_n.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 115
  • $krem-fuşya buket.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 104
  • $krem-pembe buket 8.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 101
  • $pembe çiçek.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…