kendisine ait site var hemen ekliyorum minenes kullanıcısı evide çok hoşuma gitti benim hayallerimi yansıtmış
özellikle sana çok teşekkür ederimbeğenmene sevindim. inşallah istiyorsan sen de kendin yaparsın buketini. zor bir iş değil, ayrıca buna uğraşmak çok keyifli ve güzel bir hatıra.
evet, düğünde kullandığım buketimi kendim yaptım, tül ve kurdelesiyle birlikte yaklaşık 40 liraya mal oldu:
fotoğraflar için aldığım buketimse facebook üzerinden, "gelinbuketlerim yapay ve canlı" nickli üyeden, 70e almıştım, ama bu malzemeden elinde kalmamış:
ikisi de yapay.
özellikle sana çok teşekkür ederimbeğenmene sevindim. inşallah istiyorsan sen de kendin yaparsın buketini. zor bir iş değil, ayrıca buna uğraşmak çok keyifli ve güzel bir hatıra.
evet, düğünde kullandığım buketimi kendim yaptım, tül ve kurdelesiyle birlikte yaklaşık 40 liraya mal oldu:
Eki Görüntüle 309701
fotoğraflar için aldığım buketimse facebook üzerinden, "gelinbuketlerim yapay ve canlı" nickli üyeden, 70e almıştım, ama bu malzemeden elinde kalmamış:
Eki Görüntüle 309700
ikisi de yapay.
canım valla senin blogunu önermedğim arkadaşım kalmadı
evin harika yaptıkların harika ayrıca önerdiğin siteleri sık kullanılanlara ekledim hergün bakıyorum daha bakmadığım çok yeri var
bende senin gibi düşünüyorum el yapımı daha başka oluyo daha bi güzel hemde uyguna 300 tl lik gelin çiçeklerinden bahsettiler :26:
Ayyy utandırdın teşekkür ederimDaha güzelleri senin olsun...
Benim çiçeğim doğal ve 50 tane renkli gülden oluşuyordu, bir tane de 25 tane gülden yine doğal atmak için yaptırdım. bende kalacak olana 250 tl, küçüğüne de 130 tl gibi bişiy demişti adam. Evet benim de ağzım açık kalmıştı fiyatı duyunca. sonra ne kadar indirim yaptı bilmiyorum. Şekil olarak da yukarıya koyduğunuz resimdekiyle aynı, sadece gülleri rengarenkti. :)
Gelinligin kendisi de cok güzele benziyormus ya
ben bunlardan bulmak istesem kendim yapmak için nerelerde bulabilirim acaba??
el çiçeğimi pembe olarak kendim yapmak istiyorum.
cnm ben eskişehrden aldım 35 tl yapma.. taze çiçek istemiyorum hep saklamak için yapay daha ii
ben taze gelin cicegimi ters cevirip astim ve de kuruttum cok guzel oldu :) fikir olsun diye soyluyorum
aslında iyi fikir ama bizim düğün 2 defa olcak
tesadufe bak benim de 2 dugunum oldugelinligini 2 kere giyme luksune sahip olan sansli gelinlerdeniz demek ikimiz de sen de mi yurtdisinda yasiyorsun?
ben 2.de de farkli bir el cicegi yaptirmistim ama daha kucuk ve uygun fiyatliydi, sadece asil dugunumde cok ozenerek yaptirmistim cicegimi.. bir tek onu sakliyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?