Gelin cicegi fiyatlariniz ?

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Merhaba hanimlar

Gelin buketlerinizi yapay ve dogal olmak üzere kaca yaptirdiniz ?
Fiyat arastirmasindayim.. Genel olarak fiyatlari bilmek istiyorum..

Cok hos bir örnek..

canım kk da bi bayanda görmüştüm kendisi yapmış gelin çiçeğini çokta güzele yapmış 32 tl çiçekleri tutmuş.bende öle yapıcam valla

kendisine ait site var hemen ekliyorum minenes kullanıcısı evide çok hoşuma gitti benim hayallerimi yansıtmış

xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim çiçeğim doğal ve 50 tane renkli gülden oluşuyordu, bir tane de 25 tane gülden yine doğal atmak için yaptırdım. bende kalacak olana 250 tl, küçüğüne de 130 tl gibi bişiy demişti adam. Evet benim de ağzım açık kalmıştı fiyatı duyunca. sonra ne kadar indirim yaptı bilmiyorum. Şekil olarak da yukarıya koyduğunuz resimdekiyle aynı, sadece gülleri rengarenkti. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

canım valla senin blogunu önermedğim arkadaşım kalmadı
evin harika yaptıkların harika ayrıca önerdiğin siteleri sık kullanılanlara ekledim hergün bakıyorum daha bakmadığım çok yeri var

bende senin gibi düşünüyorum el yapımı daha başka oluyo daha bi güzel hemde uyguna 300 tl lik gelin çiçeklerinden bahsettiler :26:

Ayyy utandırdın teşekkür ederim Daha güzelleri senin olsun...

Ucuk fiyat söylemis, bu kadar masrafin icinde olmamis bu fiyat..

Minesin gelin cicegi cok hos, kendi emegi oldugu icin tabiki daha anlamlidir..
Fusya renkli buketin kirmizisini düsünüyorum bende..

ben bunlardan bulmak istesem kendim yapmak için nerelerde bulabilirim acaba??
el çiçeğimi pembe olarak kendim yapmak istiyorum.

Geçen sene gerçek güllerden oluşan çiçekler vardı her gelinin elinde pembesi,kırmızı ama artık çok sıradanlaştı ve ben dün tepehome a gidince aklıma bi fikir geldi kesinlikleçiçekçiden daha ucuza gelecek bahar temalı gelin çiçeği istiyorum uzunlu kısalı ve rengarenk olacak ve kesinlikle tepehomedaki çiçeklere bakanlar bana hak verecektir diye düşünüyorum. altınada bir folyo bi kurdele ayrıca özel olması ve kendin yapmış olmanın da mutluluğu da cabası.

cnm ben eskişehrden aldım 35 tl yapma.. taze çiçek istemiyorum hep saklamak için yapay daha ii

aslında iyi fikir ama bizim düğün 2 defa olcak

tesadufe bak benim de 2 dugunum oldu gelinligini 2 kere giyme luksune sahip olan sansli gelinlerdeniz demek ikimiz de sen de mi yurtdisinda yasiyorsun?

ben 2.de de farkli bir el cicegi yaptirmistim ama daha kucuk ve uygun fiyatliydi, sadece asil dugunumde cok ozenerek yaptirmistim cicegimi.. bir tek onu sakliyorum zaten

cnm yok Türkiyedeym ben
Şanslımıyız şanssımyz bilemiyorum artık çok yorulucam kesn
Ben Muğla fethiyliyim nişanlnmmda kütahyalı mecburen 2 düğün olcak ikisine de özenmm lazım.. ben gelinlğmi aldım herşey hazır yazı bekliyorz.. yapma çiçek aldım ben cnm 2 düğünde de kullanmk için hem de saklamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…